به گزارش گروه آزاداندیشی «خبرگزاری دانشجو»؛ با گذشت سال ها از طرح ضرورت برگزاری کرسی های آزاداندیشی و نظریه پردازی از سوی رهبر معظم انقلاب و پیگیری مجدانه بالاخره این بحث از سوی مسئولان دانشگاهی و تشکل های دانشجویی آذربایجان غربی روندی رو به جلو داشت؛ اما در این بین انتقادهایی نیز به رشد سریع کرسی های آزاداندیشی از طرف مسئولان و متولیان برگزار کننده وجود داشت که عمده ترین نارضایتی ها در خصوص نتیجه بخش نبودن خروجی کرسی هاست.
هاتف هاجی زاده با اشاره به روند برگزاری کرسی های آزاداندیشی گفت: کرسیهای آزاد اندیشی از سال 92 تا کنون با روند مطلوبی در دانشگاه صنعتی ارومیه اجرا شده و همچنان نیز ادامه دارد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه افزود: با توجه به اینکه متولی برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در این دانشگاه بسیج دانشجویی است، از آغاز سال تحصیلی امسال ما پنج کرسی آزاداندیشی در خوابگاه های دانشجویی این دانشگاه و چهارکرسی آزاد اندیشی نیز در سطح دانشگاه برگزار کردیم.
حاجی زاده با اشاره به موضوعات کرسی های آزاد اندیشی بیان داشت: انتخابات، روز دانشجو، انرژی هسته ای، فضای سایبری و وهابیت از جمله موضوعات کرسی های برگزار شده توسط این تشکل دانشجویی بوده است.
وی نبود سخنران توانا و صاحب نظر را یکی از دغدغه های دانشجویان و برگزارکنندگان کرسی آزاد اندیشی برشمرد و گفت: استقبال دانشجویان دانشگاه صنعتی ارومیه رابطه مستقیمی با سخنران دعوت شده دارد و هرچه قدر سخنران مطرح و کشوری باشد، استقبال دانشجویان نیز چشمگیرتر می شود.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی ارومیه با ابراز رضایت از همکاری مسئولان این دانشگاه در برگزاری کرسی های آزاداندیشی گفت: با توجه به اینکه متولی برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه صنعتی ارومیه بسیج دانشجویی است، باید متذکر شد که مسئولان دانشگاه نیز ما را در این مسیر همراهی می کنند.
حاجی زاده اظهار نظر دانشجویان در فضای گفت و گوی سیاسی و سالم را از نکات قوت برگزاری کرسی ها در دانشگاه ها برشمرد و گفت: با فراهم کردن فضاهای اینگونه دانشجویان می توانند با هر فکر و اندیشه که باشند در خصوص دغدغه های ذهنی خود اظهارنظر کنند و از همسالان خود نیز جواب سوال های خود را دریافت کنند.