وی افزود: ایران امروز ایجاد مدینه فاضله و حیات طیبه را برای اجتماع جهانی می خواهد، در حالی که استکبار با ارائه سبک زندگی برگرفته از لیبرالیسم و سوسیالیسم دنبال این است که مدل زندگی را در جهان به نفع خود تغییر دهد که این از مولفههای جنگ نرم است.
این فعال فرهنگی و پژوهشگر در ادامه سخنان خود قیام امام حسین(ع) را بهترین الگو و حجت برای انسانها در برابر خداوند دانست و بیان کرد: امام حسین(ع) به منظور اصلاح رفتار ها قیام کرد.
آجیلچی سپس به ارتباط مبنایی انقلاب اسلامی ایران با قیام امام حسین(ع) اشاره و خاطرنشان کرد: خداباوری و خدایاروی و نترسیدن از مرگ از جمله مولفههای قیام سیدالشهداء (ع) بود و رفتارهای انقلاب اسلامی الگوی برداشته شده از رفتار سیدالشهداء(ع) و واقعه کربلا است.
وی با تاکید بر اینکه امام حسین(ع) اصلاح امور امت جدش را در معارضه با مستکبران دوران خود میدانست، متذکر شد: از دیگر مولفههای قیام کربلا استکبار ستیزی بود چون که مستکبران اجازه نمیدهند که حیات طیبه در عالم اجرایی شود و در هر لحظه سعی میکنند مدل زندگی خود را در جوامع منتشر و مردم را راضی کنند که به سبک زندگی آنان حرکت کنند.
این فعال فرهنگی و پژوهشگر در ضمن سخنان خود به اقدامات حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) بعد از شهادت امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: رفتارهای اهل بیت(ع) بعد از شهادت امام حسین(ع) یک سلسله رسانهای برای انتشار قیام کربلا بود که چنانچه این انتشار خبر ها نبود قیام اباعبدالله(ع) در کربلا باقی میماند.
آجیلچی در ادامه در خصوص فلسفه دفاع مقدس و در انتقاد از کسانی که این دفاع را مروج خشونت میدانند، خاطرنشان کرد: دفاع مقدس، دفاع مشروعی بود که با خشنونت مخالف است. این فلسفه دفاع در حرکت اباعبدالله حسین(ع) نیز وجود داشت.
این فعال فرهنگی و پژوهشگر با تاکید بر این نکته که باید قیام و راه امام حسین(ع) را ادامه دهیم، گفت: اکنون به منظور احیای فرهنگ شهادت و جهاد باید جریان سازی نرم را در اجتماع انجام دهیم و این جزء وظایف زنان است چون که خدواند آنان را مربی خلق کرده و امکان تعامل با هر قشری را به او داده است.
وی افزود: باید مفاهیم دفاع مقدس و محوریت نگاه امام حسین(ع) را به رفتار تبدیل کنیم در این صورت است که انقلاب اسلامی ایران تا ظهور حجت(ع) تضمین خواهد شد.
آجیلچی بیان کرد: حرکت اجتماعی زنان با تعریف انقلاب اسلامی می تواند نقش تعیین کننده در انتقال مولفههای انقلاب داشته باشد و یکی از راهای انتقال این فرهنگ استفاده از شبکه های مجازی است.
در ادامه سردار نجاتی، مدیر اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی در خصوص نقش زن در دفاع مقدس و جنگ نرم گفت: زنان در زمان دفاع مقدس فرزندان خود را راهی جبههها می کردند و علاوه بر این در پشت جبهه نیز کارهای مختلف نیز انجام میدادند که باید نقش این بانوان را برای نسل های امروز و آینده بیان کنیم.
وی تاکید کرد: این زنان در دوران دفاع مقدس به حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) اقتدا کردند.