کد خبر:۷۰۲۹۵۴
به همت معاونت جهادسازندگی بسیج دانشجویی؛

دومین جشنواره ملی جهادگران آغاز به کار کرد/ مهلت ارسال آثار تا ۱۵ شهریور

دومین جشنواره ملی جهادگران از امروز آغاز و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دومین جشنواره ملی جهادگران به همت مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی با همکاری معاونت جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی برای دومین سال متوالی در مرداد ماه برگزار می‌شود.
 
 این جشنواره با هدف تجلیل از فعالین جهادی در عرصه‌های مختلف و گروه‌های برتر؛ هم افزایی و انتقال تجربیات و دانش بین گروه‌های جهادی؛ ترویج حل علمی مشکلات مناطق محروم بین گروه‌های جهادی و استفاده از ظرفیت مراکز علمی و پژوهشی برای مشکلات روستا برگزار می‌شود.
 
دومین جشنواره ملی جهادگران با موضوع فعالیت گروه‌های جهادی در عرصه‌های اقتصادی، عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، سلامت، بین الملل و هنری دریافت اثر دارد و تمامی گروه‌های جهادی و جهادگران سراسرکشور و صاحبان فکر و تجربه می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.
 
موضوعات فراخوان دومین جشنواره ملی جهادگران به تفکیک هر عرصه بدین شرح می‌باشد:
 
عرصه اقتصادی: ارایه طرح توجیهی ایجاد یک کسب و کار روستایی؛ گزارش تحلیل ظرفیت‌های اقتصادی روستا؛ تجربه نگاری ایجاد یک کسب و کار روستایی؛ ایده‌های نو جهت بهبود کسب و کار‌های روستایی؛ راهکار‌های جلب مشارکت روستاییان در پروژه‌های اقتصادی.
 
عرصه عمرانی: ایده‌های نو جهت اسکان موقت و دائمی آسیب دیدگان بلایای طبیعی؛ پیشنهاد طرح و الگوی معماری روستایی در یک منطقه خاص جغرافیایی؛ تجربه استفاده از سازه‌ها و یا روش‌های نوین ساخت؛ پیشنهاد نقشه‌های معماری و سازه‌ای خانه روستایی؛ تجربیات و ایده‌هایی برای کاهش زمان و هزینه پروژه‌های عمرانی.
 
عرصه فرهنگی: ملاحظات ناشی از تفاوت‌های فرهنگی زندگی روستایی و شهری در اردو‌های جهادی؛ راه حل‌هایی برای حل مشکلات فرهنگی روستا‌ها همچون مهاجرت، بی انگیزگی، اعتیاد و …؛ بیان پارامتر‌های یک جهادگر فرهنگی تراز انقلاب اسلامی؛ بیان آسیب‌های فرهنگی حضور جهادگران در مناطق محروم و راه حل ها؛ ایده‌هایی برای ترویج فرهنگ کار و بازگشت مهاجران به روستاها.
 
عرصه سلامت: ایده‌های کاهش زمان و هزینه پروژه‌های درمانی و غربالگری؛ ایده‌های افزایش مقبولیت توصیه‌های پزشکی در بین اهالی روستا؛ مجموعه آسیب‌ها و راه حل‌های پیشنهادی حضور جهادگران سلامت در روستا؛ ایده‌هایی برای سیستم ارجاع بیماران روستایی؛ تجربه یا ایده برای بهبود ساختار کلی سلامت روستا.
 
عرصه اجتماعی: طرح فعالیت مستمر در مناطق حاشیه شهر؛ طرح درس یا فرآیند تعامل با اقشار در معرض آسیب؛ گزارش فعالیت‌های مستمر انجام شده با مخاطبین در معرض آسیب؛ گزارش فعالیت باموضوع بهبود شرایط آسیب‌های اجتماعی در سطح محلات؛ شناسایی و تحلیل شرایط مناطق حاشیه شهر؛ ایده‌های جلب مشارکت مردمی برای کمک به حاشیه نشینان.
 
عرصه بین الملل: تاثیرات برپایی و گسترش اردو‌های جهادی در کشور‌های دیگر؛ تجربه موفق از شرکت جوانان غیرایرانی در اردو‌های جهادی داخل کشور؛ تجربه برگزاری اردو‌های جهادی و یا فعالیت محرومیت زدایی موسسات مردم نهاد در سایر کشورها؛ ارائه ایده‌ها و تجربیات مقوم کیفیت اردوی جهادی از نگاه جوانان غیرایرانی؛ ایده‌هایی برای جریان سازی خدمت رسانی به مستضعفان و آزادگان جهان.
 
عرصه هنر: ارسال آثار در قالب هنر‌های تصویری و نمایشی (عکس، مستند، پوستر، فیلم کوتاه و…)، نشر (خاطره، یادداشت، نشریه، نشر دیجیتال و…) و موسیقی و سرود در موضوعات ذیل امکان پذیر می‌باشد: فعالیت جهادگران در رفع محرومیت؛ ترویج روحیه، فرهنگ و سبک زندگی جهادی؛ جلوه زندگی، کارونشاط در روستا.
 
جشنواره ملی جهادگران از بیستم مردادماه آغاز به کار کرده و تا پانزدهم شهریورماه ۱۳۹۷ به جمع آوری آثار می‌پردازد.
 
 گفتنی است، جهادگران می توانند جهت ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره با آدرس jahadgaran-festival.org .  و یا به آدرس دبیرخانه: تهران، خیابان طالقانی، مجتمع فرهنگی ۱۳ آبان، معاونت جهادسازندگی سازمان بسیج دانشجویی مراجعه نمایند.
 
لازم به ذکر است، برگزیدگان جشنواره پس از طی مراحل داوری در تقدیرشده و جوایز نفیسی اهدا می‌گردد.
 
دومین جشنواره ملی جهادگران آغاز به کار کرد/ مهلت ارسال آثار تا ۱۵ شهریور
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار