کد خبر:۲۴۶۷۰۴
با حضور تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه؛

همایش بررسی چالش‌های آموزش و راهکارهای ارتقاء کیفیت تدریس آغاز به کار کرد

همایش دو روزه بررسی چالش‌های آموزشی و راهکارهای ارتقاء کیفیت تدریس روز چهارشنبه، 29 خردادماه سال 1392، با حضور تعدادی از اعضای هیات علمی دانشگاه در مجتمع حضرت امام خمینی (ره) آغاز به کار کرد.
همایش بررسی چالش‌های آموزش و راهکارهای ارتقاء کیفیت تدریس آغاز به کار کرد

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، در ابتدای این مراسم حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین ابراهیمی‌نژاد، مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علم وصنعت ایران به اهمیت علم و علم‌آموزی اشاره کرد و گفت: هیچ مکتب و مسلکی به اندازه اسلام بر اهمیت علم و علم‌آموزی تاکید نکرده است.


وی تصویب دوره‌های دانش‌افزایی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی را امری مفید و لازم دانست و ابراز امیدواری کرد این دوره‌ها بتواند در انتخاب و یادگیری روش‌های جدید تدریس به اساتید کمک کند.


دکتر جبل‌عاملی، رئیس دانشگاه نیز در ادامه این مراسم در سخنانی اظهار داشت: ماموریت مهم و اصلی اساتید در دانشگاه کار پژوهشی است و آموزش هم باید خروجی پژوهش باشد.


رئیس دانشگاه، صرف داشتن «اطلاعات یا دانش تخصصی» و «تجربه» را برای تدریس و آموزش کافی ندانست و گفت: برای این امر خلاقیت نیز لازم است که معمولا با موانعی رو به روست.


وی در ادامه از «محصورشدن به کار دیگران»، «کپی‌برداری»، «کمبود ارتباط و تعامل در کلاس درس»، «افراط در نظم»، «پیروی از رویکردهای غلط» و «اظهار نظر منفی و منفی کردن» به عنوان شش مانع سد راه خلاقیت نام برد.


لازم به ذکر است، همایش دو روزه «چالش‌های آموزش و راه‌کارهای ارتقاء کیفیت تدریس» با همکاری دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت آموزشی با حضور اساتید مجرب روش تدریس ،به مدت دو روز در مجتمع حضرت امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار