آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۴۹۱
یونس آبادی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

استکبارستیزی بخشی از مطالبات امام(ره) و وفاداری به انقلاب است

مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان شاهرود گفت: استکبارستیزی بخشی از مطالبات امام خمینی (ره) و انقلابیون بوده و موجب تشدید مخالفت مردم با حکومت پهلوی نیز شده است.
مهیار یونس آبادی، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان شاهرود در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: ۱۳ آبان یادآور خاطره دانشجویان به عنوان نماد جنبش آزادی خواهی، استکبار ستیزی و ظلم ستیزی است.

وی با اشاره به سابقه استعماری و نفوذ گسترده آمریکا در دهه‌های منتج به انقلاب اظهار کرد: نقش غیرقابل انکار آمریکا در کودتای ۲۸ مرداد نفرتی را در مردم ایجاد کرده بود که ادامه آن منجر به واقعه ۱۳ آبان شد.

مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان شاهرود با بیان اینکه روحیه استکبار ستیزی، بخشی از اهداف اصلی انقلاب است، ادامه داد: نقطه عزیمت و برانگیخته شدن مردم در انقلاب همین مقابله با سلطه آمریکا بوده است.

یونس آبادی اظهار کرد: استکبار ستیزی بخشی از مطالبات امام خمینی (ره) و انقلابیون بوده و موجب تشدید مخالفت مردم با حکومت پهلوی نیز شده است.

وی یکی از نشانه‌های روحیه انقلابی را ادامه روحیه استکبارستیزی دانست و تاکید کرد: وفاداری به انقلاب اسلامی و مخالفت با روحیه استکباری جزو خصوصیت اصلی انقلاب می‌باشد.

وی استکبارستیزی در اسلام را منافات با صلح طلبی اسلام ندانست و ادامه داد: اشاره به فرعون به عنوان نمونه واقعی تفکر استکباری و لزوم مقابله با وی در قرآن به کرات آمده است.
یونس آبادی به اقدامات آمریکا از شهریور ۲۰ تاکنون اشاره کرد و گفت: حمایت از اشغال ایران توسط شوروی و انگلیس در شهریور ۱۳۲۰، کودتای ۲۸ مرداد سال ۳۲، قربانی شدن دانشجویان ایرانی به پای معاون رئیس‌جمهور وقت آمریکا در شانزده آذر سال ۳۲، حمله نظامی به طبس، کودتای نوژه، حمایت همه جانبه سیاسی و تسلیحاتی از حمله صدام به ایران، حمایت سیاسی و مالی از منافقین، حمایت از رژیم کودک‌کش صهیونیستی، حمایت از تروریست‌های تکفیری، و کمک نظامی و تسلیحاتی به تروریست‌ها نشان دهنده خوی استکباری آمریکا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار