کد خبر:۶۴۴۶۶۳
در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه آلمان منعقد شد

تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه لایپزیک آلمان در زمینه بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه در محل دانشکده انقلاب اسلامی منعقد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سعید نجفی زنگنه مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای در مراسم امضایتفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه آلمان که با حضور تیم مذاکره کننده آلمانی و برخی از مدیران ستادی و اساتید دانشکده انقلاب اسلامی برگزار شد با بیان اینکه تاکنون چند تفاهم نامه و طرح مشترک میان این دانشگاه با دانشگاه‌های آلمانی منعقد شده است، گفت: این تفاهم نامه با تمرکز بر تربیت و آموزش مدیران کارآفرین و نوآوری در صنعت خودرو میان دو طرف منعقد شده است.

وی افزود: فعالیت و تعاملات بین المللی دانشگاه‌ها در دولت یازدهم در راستای تحقق سیاست‌های کلی و بالا بردن رتبه علمی دانشگاه در بین دانشگاه‌های سراسر دنیا و رسیدن به استانداردهای جهانی در حوزه آموزش، پژوهش و فن آوری افزایش یافت، دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای نیز از این قاعده مستنی نبوده و فعالیت‌های خود را در حوزه بین الملل گسترش می‌دهد.

نجفی به تشابه سیستم فنی و حرفه‌ای در ایران و آلمان اشاره کرد و گفت: برنامه منسجم درسی از آغاز تا پایان تحصیل، تدوین محتوای درسی رشته‌های گوناگون به تناسب نیازهای حرفه‌ای، دوره تحصیل کوتاه‌تر در مقایسه با دانشگاه‌های دیگر و تحقیقات با توجه به نیاز در زمینه‌های کاربردی از جمله مزیت‌های دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای است.
جاسب نیکفر مدیرکل امور بین الملل نیز درباره تبادل استاد و دانشجو میان دو دانشگاه گفت: در مرحله نخست موضوع روی این تفاهم و تمرکز روی صنعت خودروست، ولی در مراحل بعدی این اتفاق می‌افتد.

بوستون برگر استاد دانشگاه لایپزیک آلمان و سر تیم مذاکره کننده نیز در این مراسم گفت: هدف ما از همکاری با دانشگاه فنی و حرفه‌ای انتقال دانش و تجربه و البته ارائه آموزش‌های لازم برای توسعه فعالیت‌های علمی دو طرف و نظام نوآوری در ایران است.
وی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در ایران افزود: در دانشگاه‌ها دانش بسیار بالایی تولید می‌شود، ولی مسئله مهم آن است که روی فعالیت‌های کارآفرینی در دانشگاه‌ها باید بیشتر تمرکز شود، چون این امر موجب تولید دانش و انتقال آن به صنعت و اقتصاد کشور می‌شود.

در پایان نشست جلسه‌ای با حضور ناصر شمس سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای در راستای تشریح فعالیت‌ها و همکاری‌ها گزارشی ارائه شد.

دانشگاه لایپزیگ آلمان universität leipzig یکی از قدیمی‌ترین دانشگاه‌های دنیا و دومین دانشگاه قدیمی کشور آلمان واقع در شهر لایپزیگ است. این دانشگاه ۹ برنده‌ی جایزه‌ی نوبل و همچنین شخصیت‌های بزرگی مثل نیچه و گوته را در تاریخ خود می‌بیند. دانشگاه لایپزیگ در سال ۱۴۰۹ تاسیس شده است، پردیس اصلی این دانشگاه در شهر لایپزیگ قرار دارد و مجموعه پردیس‌های دانشگاه در سراسر شهر و سایر نقاط آلمان واقع هستند. این دانشگاه حدود ۲۹۰۰۰ دانشجو دارد که حدود ۳۰۰۰ نفر از آن‌ها دانشجویان بین المللی از سراسر دنیا هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار