کد خبر:۲۳۹۶۱۰
معاون آموزشی، پژوهشی دانشگاه مهندسی قوچان:

عدم وجود تعهد و شرح وظایف، مشکل خوابگاه‌های خودگردان است/ در نظر گرفتن 8 خوابگاه خودگردان برای دانشجویان

معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه مهندسی قوچان گفت: عدم وجود تعهد لازم توسط خوابگاه‌دار و دانشجو و نبود شرح وظایف مشخص هردوگروه در این محیط مشکل خوابگاه‌های خودگردان است.

مجتبی باایمانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو»در مشهد، با اشاره به این مطلب که 21 تا 27 اردیبهشت را به نام هفته خوابگاه‌ها نامگذاری کرده‌اند تصریح کرد: خودگردان کردن خوابگاه‌ها و کاهش تصدی‌گری دانشگاه در این امور و افزایش بعد نظارتی و همچنین نهایی شدن مراحل اعطای مجوز برای سه خوابگاه خودگردان از مهمترین کارهای صورت گرفته در موضوع اسکان دانشجویان است.

 

وی با بیان این مطلب که دانشجویان مشارکت فعالی در زمینه کنترل خوابگاه‌ها و تغذیه دارند، افزود: در گذشته دانشجویان نسبت به امورات خوابگاه‌ها بی اعتماد بوده که با تشکیل شورای صنفی و انتخاب یک نماینده از خود دانشجویان برای کنترل و نظارت بر خوابگاه‌ها کمک گرفته شد.

 

باایمانی ادامه داد: با مشارکت فعال دانشجویان در خوابگاه‌ها، خود دانشجو در بستر کار قرار گرفته و مشکلات را از نزدیک مشاهده می کند که در این رابطه راه‌اندازی اینترنت خوابگاه‌ها توسط دانشجویان رشته کامپیوتر که در خوابگاه اقامت داشتند صورت پذیرفت.

 

معاون دانشجوئی دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان خاطرنشان کرد: نظارت بیشتر بر امور خوابگاه‌ها، درجه بندی خوابگاه‌ها از نظر خدمات رفاهی، راه‌اندازی مرکز مشاوره و ایجاد تعامل بیشتر با خوابگاه‌ها و همچنین الکترونیکی کردن تقاضای وام و خوابگاه از جمله اقدامات صورت گرفته توسط حوزه دانشجوئی است.

 

وی در پاسخ به این سوال که حوزه دانشجوئی دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین چه اهدافی را دنبال می‌کند، بیان داشت: توسعه مشارکت دانشجویان در تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌های رفاهی، ساماندهی تمام امکانات برای ارتقاء سطح سلامت جسم و روان و ارائه کلیه خدمات رفاهی متناسب با محیط دانشگاه و مورد نیز دانشجویان  و دسترسی آسان به آن از جمله اهدافی بوده که حوزه دانشجوئی دنبال می‌کند.


باایمانی در پاسخ به این مطلب که چه برنامه‌هائی برای ترم آینده جهت بالابردن کیفیت در امور خوابگاه‌ها و اینکه مشکلات ترم گذشته پیش نیاید، تاکید کرد: در سال گذشته عدم وجود تعهد لازم توسط خوابگاه‌دار و دانشجو و نبود شرح وظایف مشخص هردوگروه در این محیط مشکل خوابگاه‌های خودگردان بوده است.


وی اضافه کرد: دانشگاه هم‌اکنون آیین‌نامه نظارت بر خوابگاه‌های غیردولتی و همچنین تعریف شرح وظایف و ساماندهی خوابگاه‌داران و دانشجویان خوابگاهی را تدوین کرده تا انشاء الله در سال آینده مشکلات ترم گذشته بوجود نیاید.


معاون آموزشی، پژوهشی دانشگاه مهندسی فناوری‌های نوین قوچان یادآور شد: دانشگاه با راه‌اندازی مرکز مشاوره و سلامت در کمتر از سه ماه توانسته 70 دانشجو را جهت تشکیل گروه‌های همیار سلامت‌روان ثبت‌نام و 31 دانشجو را مشاوره دهد.


وی ادامه داد: اجرای کارگاه مهارت‌های برقراری ارتباط جهت مسئولین و کارکنان خوابگاه‌ها، تشکیل کمیته راهبردی استراتژیک مشاوره و اجرای کارگاه‌های مهارت‌های منترل استرس و ماشین رفتار از دیگر اقدامات مرکز مشاوره و سلامت است.


باایمانی با بیان این مطلب که هم‌اکنون 727 دانشجو در خوابگاه‌های این دانشگاه اقامت دارند، گفت: هدف دانشگاه در سال آینده این است که فضای مناسبی را محیا کند تا امکان گنجایش ظرفیت بیشتری از دانشجویان را داشته باشد و از تعدد تعداد خوابگاه‌های خودگردان کاسته شود.


وی عنوان کرد: هم‌اکنون 8 خوابگاه خودگردان برای رفاه حال دانشجویان غیر بومی درنظر گرفته شده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار