کد خبر:۲۲۲۱۵۷
نیم ترم آزاد اندیشی در دانشگاهها-44؛

کرسی های موفق دانشگاه پیام نور اراک

دانشگاه پیام‌نور مرکز اراک طی این ترم با همکاری مسئولان و تشکل‌های دانشجویی کرسی‌های آزاداندیشی موفقی را برگزار کرده است.
کرسی های موفق دانشگاه پیام نور اراک
باشگاه خبرنگاران «خبرگزاری دانشجو»، طاهره قربانی؛ با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب به برگزاری کرسی های آزاداندیشی در دانشگاه ها، هر نهاد و تشکلی سعی در برگزاری این کرسی ها دارد که در همین راستا دانشگاه پیام نور اراک توانسته است عملکرد مطلوبی در این زمینه داشته باشد.
 
فضلی، معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور اراک در پاسخ به این سوال که امور فرهنگی تا چه حد در برگزاری کرسی ها نقش داشته است، گفت: متولی برگزاری کرسی ها در دانشگاه امور فرهنگی بوده است که کرسی ها را از مجراهای خود مثل بسیج، تشکل های دانشجویی، انجمن ها و ... برگزار می کند.
 
وی ادامه داد: با نگاه ویژه ای که مسئولین دانشگاه به کرسی های آزاداندیشی داشته اند، تا کنون هیچ گونه محدودیت مالی برای برگزاری کرسی ها وجود نداشته است و ما سعی کرده ایم از تمام ظرفیت ها، افکار و عقاید دانشجویان برای بهتر برگزار شدن کرسی ها استفاده کنیم.
 
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور اراک در ادامه از برگزاری کارگاه آموزشی نحوه مدیریت کرسی های آزاداندیشی در  این دانشگاه خبر داد.
 
احمدی، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور اراک در این خصوص گفت: ما در این ترم توانستیم دو کرسی آزاداندیشی با عنوان «جوان، کوشش، مدگرایی» با حضور استاد علم خواه از دانشگاه امام صادق(ع) و «با اجازه ی بزرگترها نه» را با حضور استاد کریمان از نهاد رهبری تهران برگزار کنیم.
 
احمدی تصریح کرد: ما سعی داشته ایم با موضوع ها و تیترهای جذاب دانشجویان را جذب کنیم که در این راستا موفق بوده ایم.
 
وی با بیان اینکه برای برگزاری کرسی ها ما به صورت خودجوش کار می کنیم و هیچ مسئولی از ما درخواستی برای برگزاری کرسی ها نداشته است، گفت: اما برای برگزاری کرسی ها مسئولان همکاری خوبی داشته و استقبال کرده اند و از لحاظ بودجه و مکان نیز به مشکلی برنخورده ایم.
 
مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه پیام نور اراک افزود :جمع بندی اساتید در پایان کرسی ها در شفاف سازی موضوعات به دانشجویان کمک بسیاری می کند.
 
یکی از مسئولان بسیج دانشجویی این دانشگاه تصریح کرد: بسیج تا به حال دو کرسی آزاداندیشی با موضوعات «انتهای کوچه پس کوچه های دوستی، قهر یا آشتی» و «زن و جایگاه زن در خانواده» برگزار کرده است که با استقبال بسیار خوب دانشجویان همراه بوده است.
 
وی افزود: ما برای دعوت دانشجویان از طریق پیامک فراخوان می دهیم که دانشجویان هم استقبال خوبی در این راستا داشته اند.
 
این مقام مسئول در خصوص راهکار موفقیت در این کرسی ها گفت: مخاطب شناسی، دغدغه شناسی، پاسخ دادن به دغدغه ها و حرکت به سمت سیاست ها از جمله راهکارهای موفقیت در این کرسی هاست.
 
وی ادامه داد: همچنین یکی دیگر از عوامل موفق در برگزاری کرسی ها همکاری بسیار خوب بسیج و دیگر نهاد ها با یکدیگر است؛ بدین صورت که کرسی هایی که برگزار می کنیم با هم همپوشانی دارند و به این طریق سعی می کنیم گره های ذهنی بوجود آمده برای دانشجویان را باز کنیم.
 
این مقام مسئول با بیان اینکه با توجه به اینکه دانشجویان درس و مشکلات خاص خودشان را دارند، بیان داشت:  از مسئولین انتظار می رود تا همکاری بیشتری با دانشجویان برای برگزاری کرسی ها داشته باشند و حتی خود مسئولین هم در کرسی ها شرکت کنند تا سطح کرسی ها بالا برود.
 
محمد عبدان، مسئول انجمن علوم سیاسی دانشگاه پیام نور اراک که یکی از فعال ترین انجمن های این دانشگاه است و در برگزاری کرسی ها در دانشگاه، این انجمن رتبه اول را دارد، گفت: اولین کرسی آزاداندیشی در دانشگاه را انجمن علوم سیاسی این دانشگاه برگزار کرده است.
 
وی ادامه داد: در ترم جاری پنج کرسی توسط این انجمن در دانشگاه برگزار شده است.
 
عبدان بیان داشت: بیشتر کرسی هایی که ما برگزار کرده ایم به صورت کلاسی و با تعداد کمی از افراد بوده تا بتوانیم این دانشجویان را برای صحبت کردن در مراسم ها و همایش هایی که برگزار می شود، آماده کنیم و اکنون نیز شاهد این هستیم که هر همایشی که برگزار می شود، دانشجویان حضوری پررنگ و مثبت دارند و بدون هیچ ترس و نگرانی نظرات خود را آزادانه اعلام کنند.
 
مسئول علوم سیاسی دانشگاه پیام نور اراک افزود: ما برای برگزاری کرسی ها هیچ مشکل مالی تا کنون نداشته ایم و مسئولان در برگزاری کرسی ها همکاری خوبی داشته اند.
 
وی ادامه داد: طی ماه های آتی سه کرسی دیگر با حضور افراد برجسته کشوری در این دانشگاه برگزار خواهیم کرد.
 

در نهایت دانشگاه پیام نور توانسته است با همکاری خوب مسئولان، تشکل ها و دانشجویان رتبه خوبی را در برگزاری کرسی ها در استان داشته باشد و به ندای رهبر خود لبیک بگوید.

 

امیدواریم در دیگر دانشگاه های استان هم که بعنوان دانشگاه های اصلی شهر و استان شناخته شده اند، شاهد برگزاری کرسی های موفقی باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار