عضو مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری بهبهان در استان خوزستان موفق به کسب جایزه از چهاردهمین مسابقه بینالمللی نقاشی محیط زیست کودکان کائو کشور ژاپن شد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: اخلاص، عزم و توانِ رفیق عزیزم احسان محمدحسنی، مدیر فکور، خوشفهم و خلّاق، به اوجِ خود رسید که «اوج» را به عنوان تجربهای موفق و ارزشمند، به بار نشاند.
عبدالحمید قدیریان گفت: من آن اوایل فکر می کردم باید نقاش شوم، اما دیدم قواعد نقاشی که عموما یهود طراحی کرده، دست و بالم را میبندد، بنابر این تصمیم گرفتم نقاش نباشم.
۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
در آیین ملی بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار؛
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه پیشران تمدن اسلامی علم بوده است، گفت: پیشران علم در تمدن اسلامی کتابخانهها بودند. با این نگاه مسیر علم در راه کتاب و کتابخانهها مشخص میشود.
نمایشگاه نقاشی و تصویرسازی ققنوس قدس به مناسبت چهلمین روز شهادت دبیرکل حزب الله لبنان، سید حسن نصرالله، با ۲۸ اثر از هنرمندانی، چون علی بحرینی، ناصر سیفی، حسین عصمتی، عبدالحمید قدیریان و سید علی میرفتاح در نگارخانه عالی حوزه هنری افتتاح شد.
مدیر مرکز رشد نوجوان امید (حوزه هنری کودک و نوجوان) ضمن اشاره به اهمیت رویداد «محله باهنر» گفت: «این رویداد با هدف حمایت از گروههای تربیتی و هنری در محلات مختلف کشور به ویژه در محلات محروم طراحی شده است.»
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به وظیفه دولت در سیاستگذاری، حمایت و نظارت، بر لزوم تسهیل حضور صنایع دستی فاخر در جشنوارههای خارجی تاکید کرد.
بیستودومین دوره جشنواره «کتاب و رسانه» فراخوان داد. در این دوره از جشنواره آثاری قابلپذیرش خواهند بود که از اول مهرماه ۱۴۰۲ تا سیویکم شهریورماه ۱۴۰۳ منتشر شده باشند.
سخنگوی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: چیزی که باید پنج رکن دستاندرکار در سند راهبری مسجد، دنبال آن باشند، روحیه هم افزایی است که این تعامل و همافزایی باید در شهرستانها پیگیری شود.
۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۲
میزبانی " گالری آرت پرشیا " از آثار استاد خلیلی ، از اساتید برجسته هنر خط و نقاشی
این هنرمند برجسته کشورمان تصریح کرد: تاکنون نمایشگاه های متعددی را در برهههای مختلف از جمله دوران دانشجویی برپا کرده ام؛ البته قبل از این دوران، بصورت حرفه ای در عرصه خطاطی و نقاشی فعالیت مستمر داشتم.
مسئول خانه فرهنگ ایران در لاهور، فارسی را زبان عشق و تمدن نوین اسلامی دانست و گفت: این زبان ظرف مناسبی برای بیان اندیشههای عمیق و بلند اقبال لاهوری است.