در گذشته، شب یلدا معمولاً با حضور خانوادههای گسترده در کنار هم، خوردن میوههایی چون انار و هندوانه، تماشای حافظخوانی و گپ و گفتهای طولانی همراه بود. این شب برای ایرانیان نمادی از طولانیتر شدن روزها و پیروزی روشنایی بر تاریکی بود. در گذشته، برگزاری مراسمهای شب یلدا تنها در خانهها و با حضور نزدیکان انجام میشد، اما امروزه این جشن به شکلی مدرنتر در بسیاری از مکانها و فضاها برگزار میشود.
این شب که معمولاً در شب ۳۰ آذر (۲۱ دسامبر) برگزار میشود، نمادی از پیروزی روشنایی بر تاریکی و آغاز طولانیتر شدن روزهاست. اما آیا فقط ایرانیان به این شب اهمیت میدهند؟ در واقع، شب یلدا یا جشنهای مشابه آن در بسیاری از کشورهای مختلف با ویژگیها و سنتهای خاص خود برگزار میشود.
لیلی عاج در دیدار با رهبری با انتقاد از رواج آثار سطحی و بیکیفیت، بر اهمیت توجه به ادبیات بومی و درامنویسی عمیق تأکید کرد و از رهبر انقلاب خواست به جای انگشتر، نصیحتی هدیه دهد.
محمد بروجردی سفیر و محمدرضا ابراهیمی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی ضمن حضور در مرکز تولید و صنایع خرد و متوسط با متولیان و تولید کنندگان صنایع خرد و متوسط دیدار و گفتگو کردند.
روز مادر در ایران، روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) ۲۰ جمادی الثانی میباشد اما به علت قمری بودن تاریخ تولد این بانوی گرامی، روز مادر در تاریخ هجری شمسی ثابت نیست.
نشست خبری پنجاهوچهارمین دوره جشنواره بینالمللی فیلمهای علمی، آموزشی و تربیتی رشد در مدرسه تاریخی دارالفنون با حضور مسعود جهانشاهی، دبیر جشنواره، برگزار شد.
مراسم افتتاحیه هفته دوستی کودکان ایران و ترکمنستان با حضور «دوران آدییف» رئیس مرکز تئاتر عروسکی دولتی ترکمنستان، «علی مجتبی روزبهانی» سفیر و «نوید رسولی» رایزن فرهنگی ایران در تئاتر عروسکی دولتی ترکمنستان برگزار شد.
در ایام سالروز ولادت حضرت زهرا سلامالله علیها، جمعی از اقشار مختلف بانوان، صبح سهشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۳ با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) با حضرت آیتالله خامنهای دیدار کردند.
با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه بیش از ۱۰۰ عنوان کتاب از ناشران مختلف کشورمان در بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی «ادبیات غیرداستانی» مسکو به مخاطبان روس عرضه شد.