به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مینواصلانی، رئیس سازمان بسیج جامعه زنان در نشست خبری همایش ملی سلام فاطمه به مناسبت روز بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به مناسبت روز 13 مردادماه و نام گذاری این روز به عنوان روز بسیج جامعه زنان کشور همزمان با سالروز شهادت مریم فراهانیان از شهدای زن دفاع مقدس گفت: 13 مردادماه سالروز شهادت مریم فراهانیان از شهدای زن دفاع مقدس است که چهار سال در خط مقدم جبهه ها حماسه آفرید و این روز به نام روز بسیج جامعه زنان کشور نامگذاری شده است.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان ادامه داد: در این روز گرامیداشت یاد و خاطره هفت هزار شهید زن کشور و جهان را در کنار زنان و کودکان مظلوم فلسطین خواهیم داشت چرا که وظیفه همه مسلمانان همچنان که مقام معظم رهبری فرموده اند کمک به مردم بی دفاع غزه است.
وی افزود: تشکیلات بزرگ هفت میلیون نفری بسیج زنان کشور فعالیت های متنوعی را همواره به صورت گسترده در سطح کشور و در زمینه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و غیره انجام داده است که بیش از چهارمیلیون دختر نوجوان و جوان دانش آموز در این تشکیلات وجود دارد و نیز 300 هزار دختر دانشجو فرهیخته و بیش از سه میلیون نفر از خانم های که در 15 هزار پایگاه مقاومت بسیج کشور حضور دارند.
اصلانی در ادامه اظهار داشت: از جمله برنامه در نظر گرفته شده برای گرامیداشت این هفته دیدار با خانواده های هفت هزار زن شهید کشور، هم اندیشی و برگزاری جلسات و همایش ها در 31 استان با حضور نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و مربیان حلقه های صالحین با هدف تبیین نقش زنان در بیداری اسلامی و روشنگری از وضعیت کنونی و پیشرو جهان است.
وی ادامه داد: همچنین برپایی نمایشگاه های نقش زنان در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی در 450 شهرستان و نیز نمایشگاه ویژه آسیب های ماهواره که در 40 قطعه پیش بینی شده از دیگر برنامه های درنظر گرفته شده برای گرامیداشت این هفته است.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور در ادامه اظهار داشت: بسیج جامعه زنان در طول فعالیت خود توانسته است گروه های بسیاری از دختران جوان را برای اعزام به روستاهای محروم سازماندهی کند و نیز در راستای کمک به ازدواج آسان هزاران جهیزیه تهیه شده و همچنین در بحث جمعیت نیز ده هزار کارگاه افزایش جمعیت و ازدیاد نسل برپا شده که خوشبختانه مورد استقبال خوبی نیز قرار گرفته است و فرهنگ ازدیاد نسل و بحران تهدید نسل را به خانواده ها گوشزد کرده است.
وی افزود: همچنین کارگاه های مهارت خانواده در 15 هزار پایگاه مقاومت برگزار شده و در حوزه های تربیتی نیز110 هزار حلقه صالحین تشکیل شده که هر کدام یک شبکه قوی تربیتی برای نسل آینده محسوب می شود.
صالحی تصریح کرد: بسیج جامعه زنان 2200 مهدقرآنی در سراسر کشور تشکیل داده که فرزندان جامعه با مسجد و مباحث قرآنی آشنا کند و برای این مهدها نیز مربیانی ویژه آموزش داده شده اند و اکنون در حال بازآموزی آنان هستیم.
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور در ادامه بیان داشت: در زمینه عفاف و حجاب 52 هزار نفر سازمان دهی شدند و در حال حاضر کمیته های یازده گانه برای این موضوع تشکیل شده است.
وی ادامه داد: همچنین تحقیقات گسترده ای در راستای موضوع عفاف و حجاب انجام شده که می تواند در نوع خود بی نظیر باشد چرا که نزدیک به 70 و 80 متغیر را مورد ارزیابی قرار داده است و در سه بخش بسیج، جوانان و عموم مردم کار خود را دنبال می کند.
(میان تیتر)
حکیمیان، معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور در ادامه این نشست با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در 15 اسفند سال 91 و تأکید بر جهانی شدن تفکر بسیجی از جانب ایشان اظهار داشت: 15 اسفند سال 91 برای بسیج جامعه زنان و سراسر کشور در حوزه نگاه به زن یک نقطه عطف محسوب می شود که در این روز مقام معظم رهبری با ارسال پیامی بر این موضوع و جهانی شدن تفکر بسیجی تأکید کردند همانگونه که امام خمینی(ره) نیز در سال 67 با ارسال پیامی بر این موضوع تأکید کردند.
حکیمیان در ادامه اظهار داشت: همایش ملی سلام به فاطمه در راستای ترویج فرهنگ و سبک زندگی فاطمی به عنوان مبنای فرهنگ بسیجی برگزار می شود چرا که نه تنها فرهنگ فاطمی ظرفیت و استعداد جهانی شدن را دارد بلکه جهان نیز مستعد فاطمی شدن است.
وی افزود: در این راستا پیش از این نیز همایش بین المللی الگوی سوم در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شده است و نیز چاپ کتاب الگوی سوم و فراخوان مقالات در سطح ملی
انجام شده است.
معاون فرهنگی سازمان بسیج جامعه زنان کشور خاطرنشان کرد: همایش سلام فاطمه در 13 مردادماه در راستای گامی در جهت جهانی شدن الگوی سوم برگزار می شود و تفاوت آن با سایر همایش ها در این حوزه آن است که نگاه آن تنها داخلی نیست بلکه یک نگاه بین المللی را دنبال می کند و نیز در این روز از شهدای زن کشور و جهان اسلام تجلیل خواهد شد.