به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، بهرام دلفان امروز در کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی لرستان که در محل استانداری برگزار شد، بیان داشت: چهار شرکت غذایی مصرف کننده روغن پالم که با مجوز از این روغن برای تولید محصولات غذایی خود استفاده می کرده اند، شناسایی شده اند.
وی افزود: به این شرکت ها تذکرات لازم داده شده است تا فرمولاسیون تولید محصولات غذایی خود را با هدف حذف روغن پالم که اخیر استفاده از آن غیرمجاز اعلام شده است تا پایان شهریور ماه تغییر دهند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در بستنی، شیرخشک مصنوعی، پنیر، انواع خامه های گیاهی و در تمامی پنیرهای پیتزا روغن پالم در کشور استفاده شده است.
دلفان به مردم توصیه کرد که از خرید محصولات لبنی با درصد پربی بالا و بویژه شیرخشک های مصنوعی پرهیز کنند.