به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک و عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی که در موافقت با استیضاح رضا فرجیدانا در صحن علنی مجلس سخن میگفت، اظهار داشت: در سالهای پس ازانقلاب به ویژه پس از جنگ تحمیلی و به خصوص در سال 76 دشمنان سعی کردند دانشگاه را مقابل نظام قرار دهند به دلیل اینکه دانشجویان در زمان رژیم شاه مبارزات گستردهای را داشتهاند و دشمنان میخواستند در زمان کنونی نیز دانشجویان را به مبارزه با انقلاب بکشانند تا اهداف شوم خود را در کشور محقق کنند.
وی افزود: گفت: این مسائل سبب پدید آوردن بستر مناسبی برای تحقق اهداف دشمن شده است که دانشگاه را بهترین مکان برای ترویج تفکرات ضد دینی و به سخره گرفتن ارزشهای انقلابی میداند.
آصفری با بیان اینکه بخشی از اتفاقات یک ساله گذشته دانشگاه را براساس مستندات ارائه میدهم گفت: توزیع شبنامه منافقان و همچنین شبنامههایی در حمایت از آشوبگران و عاملان فتنه، انکار علنی معاد و باورهای دینی، زیر سوال بردن واقعه عظیم عاشورا، ممانعت از برگزاری مراسم 13 آبان روز مبارزه با استکبار جهانی، جمعآوری بنرهای ضد آمریکایی در زمان شما که بنا به فرمایش رهبر معظم انقلاب و تمام ملت ایران آمریکا دشمن درجه یک انقلاب است و همچنین ترویج کتب ضد انقلاب و تلاش برای آشوب در دانشگاهها از اتفاقات یک سال گذشته دانشگاهها بوده است.
این نماینده مجلس افزود: از سال 76 به بعد دشمنان خواستند با استفاده ابزاری از دانشجویان کسب قدرت کنند، شعار دفتر تحکیم وحدت در انتخابات مجلس نیز شعار براندازی بود که نتیجه آن فتنه 78 شد و عواقب آن نیز تا سه سال بعد ادامه داد، البته بسیاری از دانشجویان ایستادند و قدرتطلبان نتوانستند دانشگاه را در مسیر شوم اهداف خود قرار دهند.
آصفری ادامه داد: سال 88 نیز دوباره همان جریان سیاسی به سراغ دانشگاهها رفت که فتنه 88 به بار آمد. البته مردم در 23 تیر سال 78 و 9 دی سال 88 جواب فتنه را دادند.
وی با بیان اینکه همان اندازه که دشمن به دانشگاه چشم طمع دوخته است نظام به دانشگاه امید دارد اظهار داشت: نظام در حالی که دانشگاه و دانشجو را سیاسی، اجتماعی و صاحب بصیرت و تفکر میداند براین اصل نیز تاکید دارد که دانشگاه محیط علم، عالم و پیشرفت اقتصاد دانشبنیان باشد و درگیریهای جناحی و مسائل سیاسی محیط علمی دانشگاه را آشفته نکند.
آصفری از بازگرداندن دانشجویان آشوبگر و مسئلهدار که برخی از آنها حتی قاچاقچی مواد مخدر هستند به عنوان یکی از اقدامات وزیر علوم یاد کرد و افزود: علیرغم مخالفت وزارت اطلاعات این افراد به دانشگاهها بازگشتند که مدارک آن موجود و قابل ارائه است.
نماینده مردم اراک در مجلس به چاپ نشریاتی با نام نشریات دانشجویی در بیرون دانشگاهها اشاره کرد و گفت: شاهد چاپ نشریاتی با صفحات رنگی با عنوان نشریات دانشجویی بودیم که این موضوع نیز قابل توجه است. ما هنوز ماجرای نشریه سلام را فراموش نکردهایم؛ وزیر علوم به بیانات مقام معظم رهبری در رابطه با عزل و نصبها بیتوجهی کرد و در عزل و نصبهای خود از کسانی استفاده کرد که در شأن دانشگاه و نظام نیستند. یکی از این انتصابها عضو یک هیأت علمی است که در ستاد میرحسین فعالیت داشته و سابقه دستگیری در سال 78 و 88 را دارد و در جریانات فتنه دست داشته است.
این نماینده مجلس گفت: آقای فرجیدانا با این بیدر و پیکری در فضای دانشگاه نمیشود فضا را علمی کرد. آیا خبر دارید از سه مهر سال 92 تا 21 خرداد سال 93 چه اتفاقاتی در دانشگاهها رخ داد؟ که اگر تدبیر نیروهای دلسوز انقلاب نبود به حادثه کوی دانگشاه منجر میشد.
وی به برخی اقدامات غیرقانونی در وزارت علوم اشاره کرد و گفت: هزینهکرد پول بیتالمال برای دستیابی به اهداف شخصی و سیاسی و کارهایی مانند این موضوع چه معنی دارد؟ آیا غیر از این است که بخواهند غائلهای مثل 18 تیر جدیدی در دانشگاهها رقم بزنند.
عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس تصریح کرد: آقای فرجیدانا نسبت به انتشار این نشریات عنوان میکنند که تمام آنها درهیأت نظارت و کمیته انضباطی مورد بررسی قرار میگیرد، این درحالی است که بعضی نشریات اصلاً مجوز نگرفتهاند اما با پول بیتالمال و امکانات دانشگاه مطالب التقاطی را چاپ میکنند.
وی با اشاره به اهانتهایی که نسبت به مراجع تقلید در دوره وزارت فرجی دانا از طرف دانشگاههیان صورت گرفته، گفت: یکی از اساتید دانشگاه که منصوب آقای فرجیدانا نیز بود، هنگامی که آیتالله مکارم شیرازی دعوت وزیر علوم را برای حضور محضر ایشان نمیپذیرد، نامهای سراسر توهین به این مرجع عالیقدر مینویسد.
آصفری ادامه داد: این استاد دانشگاه در این نامه خطاب به آیتالله مکارم شیرازی عنوان میکند که ما دانشگاهیان با شما حوزویان در مسائل حوزوی و دانشگاهی اختلافات اساسی داریم و هیچگاه این اختلافات برطرف نخواهد شد. این عضو هیئتعلمی دانشگاه سخنان بسیار قابل توجه و عجیبی دارد و آشکارا در یکی از جملههای خود گفته است که ریش مال انسان نیست بلکه برای حیوان است. انتصاب اینگونه افراد در وزارت علوم چه معنایی دارد؟
وی به زیر سوال بردن فرمایشات امام خمینی (ره) توسط معاونین و مسئولین وزارت علوم اشاره کرد و گفت: یکی از استادان خانم اظهاراتی دارد بسیار قابل توجه، وی در جایی گفته است که من یک انسان هستم وسیله تفریح نیستم عامل فساد مردان نیستم نه بهشت زیر پای من است نه جهنم میخواهم خودم به معراج بروم و نیاز نیست کسی افتخار به معراج رفتن را به من بدهد. درست بر عکس این فرمایش که بهشت زیر پای مادران است.
نماینده مردم اراک در مجلس به حمایت شبکههای ماهوارهای بیگانه از وزیر علوم اشاره کرد و گفت: چرا باید شبکههایی که با ما دشمن هستند از وزیر علوم دفاع و حمایت کنند؟
آصفری اظهار داشت: رسانه های بیگانه علیه نظام شایعهافکنی و سیاهنمایی میکنند و حال افرادی فضای دانشگاه را به سمتی بردند تا عضو هیأت علمی و ریاست دانشگاه نیز اینگونه جوسازیهای رسانههای بیگانه را دنبال میکند.
وی افزود: امروز صد نشریه دانشجویی غیرهمسو با نظام منتشر میشود که تعداد آن نیز در حال افزایش است و این نشریات برای جریان دانشجویی حاشیه درست خواهد کرد. این نشریات نه فقط در تهران بلکه در شیراز، اصفهان، مشهد و در اکثر دانشگاهها وجود دارد. این استاد دانشگاه در این نامه عنوان میکند که شما (آیت الله مکارم شیرازی) از تشخیص مصلحت نظام ناتوانید و تشخیص شما نادرست است.
عضو کمیسیون امنیتملی و سیاستخارجی مجلس با بیان اینکه ترویج فرقه ضاله وهابیت و بهائیت در دانشگاهها شکل گرفته است، گفت: ما میخواهیم نظر آقای فرجی دانا را نسبت به ترویج فرقه وهابیت و بهائیت در دانشگاهها بدانیم.
وی با اشاره به آنچه که در یک سال گذشته در وزارت علوم رخ داده است، گفت: در این مدت سیاهنمایی علیه مجلس و صدا و سیما، تطهیر برخی چهرههای سیاسی مسئلهدار، کمرنگ کردن نقش استعمار در کودتای 28 مرداد، زیر سؤال بردن پشتوانه نظری ولایت فقیه، تمجید از آقای منتظری، مخدوش دانستن نظریه ولایت فقیه و دهها موارد دیگر در دانشگاهها وجود دارد که امروزه در برخی از نشریات دانشگاهی، این موارد انتشار مییابد.
آصفری در ادامه تصریح کرد: میگویند 16 آذر امسال بسیار آرام بوده است، فیلمی که از برگزاری مراسم 16 آذر در یکی از دانشگاهها پخش شده است نشان میدهد چگونه در آن جلسه از فتنهگران حمایت میشود، آیا این 16 آذر آرامی است؟ نمیشود از این مسائل به سادگی گذشت.
نماینده مردم اراک در مجلس با اشاره به تعامل خوب مجلس با دولت، گفت: امروز مجلسی دارد وزیر علوم را استیضاح میکند که تعامل بالای خود را با دولت نشان داده است. در چه مجلسی بیشترین رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت داده شده است. حال اگر نمایندگان تصمیم به استیضاح گرفتند بنا به تکلیف بوده است.