به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در استان خوزستان شهری در دامنه زاگرس جای دارد که پیشینه تاریخی آن به زمان ساسانیان باز می گردد.
این شهر که نیمروز باختر نام دارد و اکنون به نام دزفول آن را می شناسند بخشی از سرزمین امپراطوری ایلام بوده است که دارای فرهنگی کهن و منطقه ای برای اسکان ایالت لر است.
شهرستان دزفول به دلیل دارا بودن زمستان و پاییزی مدیترانه ای و زیست بومی سرسبز و بهاری بسیار زیبا به منطقه ای جلگه ای، کوهپایه ای و کوهستانی برای گردشگران ایرانی و خارجی به ویژه در تابستان تبدیل شده است.
در میان شهرستان دزفول رودخانه ای به نام دز که از زاگرس سرچشمه می گیرد و از منطقه الیگودرز سرازیر می شود خودنمایی می کند و مسیر هر گردشگری را به سمت خود متمایل می سازد.
این رودخانه که از کنار شهر می گذرد و دارای قدمت چندین ساله است به دلیل پر آب بودن گردشگران تابستانی را به شنا کردن تشویق می کند.
رودخانه ای آرام که در گذشته مرز و طلایه به حساب می آمده امروز قاتل جان جوانان گردشگر است.
جوانانی که فریب آرامش رودخانه را خورده و در هوای گرم دزفول جهت شنا کردن وارد رودخانه می شوند اما به دلیل گل آلود بودن رودخانه و وجود جلبک در هنگام شنا دچار حادثه می شوند و اگر نیروهای امدادی دیر به فریاد آنان برسند قطعا در رودخانه غرق شده و جان خود را از دست خواهند داد.
بیشترین قربانیان رودخانه دز جوانان اهواز ، آبادان ، شوش و اندیمشک هستند که برای تفریح وارد رودخانه می شوند.
گفتنی است : با وجود اینکه مسئولان شهری دزفول و همچنین شهردار این منطقه نیروهای امدادی را در کنار سد و نقاط پر عمق رودخانه و همچنین کنار پل های قدیمی دز مستقر کرده است و نیروهای هلال احمر دائما از جان گردشگران در این رودخانه پاسداری می کنند باز هم تعدادی حین شنا کردن دچار حادثه شده و جان خود را از دست می دهند و زیبایی یک سفر دلنشین تابستانه را به منطقه کوهستانی دزفول تلخ کرده و خاطره ای تلخ را از این شهرستان در ذهن خانواده خود تا ابد حک می کنند.
لازم به ذکر است سال گذشته نیروهای امدادی از غرق شدن 174 گردشگر جلوگیری کردند و امدادگران هلال احمر و شهرداری نیز دزفول تابستان امسال دهها گردشگر زن و مرد را که رده سنی 17 تا 35 سال داشتند را نجات داده اند.