به گزارش "خبرگزاری دانشجو" به نقل از ادارهکل روابطعمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلالاحمر، دکتر محمد فرهادی در حاشیه افتتاح اردوگاه زیتون سازمان جوانان هلالاحمر درباره کمکرسانی به غزه توضیح داد: کمکهای خوبی را از طریق فدراسیون به غزه داشتیم که بر این اساس پول نقد در اختیار آنها قرار دادیم تا ملزومات مورد نیاز خود را تهیه کنند، همچنین بالاخره موفق به دریافت مجوز ارسال یک محموله ۱۰۰ تنی از مصر شدیم که در نهایت با موافقت طرف مقابل و محدودیت بارگیری ۷۵ تن محموله ارسالی میان مردم غزه توزیع شد.
خبری از وزارت علوم نیست
رئیس جمعیت هلالاحمر درباره خبرهایی مبنی بر پیشنهاد تصدیگری وی در وزارت علوم به خبرنگاران گفت: در این باره خبری نیست، قرار هم نیست خبری باشد، چون هلالاحمر خوب است و باید در هلالاحمر خدمت کنیم.
دکتر فرهادی با اشاره به اینکه فلسطین از راههای مختلف از ایران درخواست کمک داشته است، تصریح کرد: یکی از نیازهای آنان تهیه آمبولانس بود که مقدمات خرید ۱۰ دستگاه آمبولانس در حال انجام است تا از یکی از کشورهای همسایه خریداری و با هماهنگی فدراسیون صلیب سرخ به غزه ارسال شود.
به گفته دکتر وی تامین موتور برق و تانکر آب و بازسازی غزه به ویژه واحدهای بهداشتی و درمانی نیز از دیگر درخواستها از هلالاحمر ایران است که در این زمینه هم اقدام خواهیم کرد.
رئیس جمعیت هلالاحمر درباره انتقال مصدومان غزه به ایران برای پیگیری مباحث درمانی گفت: به ظاهر نیاز چندانی دراین مورد وجود نداشته تا مصدومان به کشورهای دور اعزام شوند.
دانشآموزان در زمان ناهار و استراحت قصد رفتن به دریا را داشتهاند
رئیس جمعیت هلالاحمر کشور به تشریح جزئیات حادثه مرگ ۲ دانشآموز در اردوگاه بندرانزلی پرداخت و گفت: وقتی دانشآموزان وارد اردوگاه میشوند؛ همه توصیههای ایمنی به آنها ارائه میشود، همچنین اردوگاه به صورت مستقیم به دریا راه ندارد و با دیوارکشی محصور شده است و این دانشآموزان در زمان ناهار و استراحت قصد رفتن به دریا را داشتهاند.
وی اظهار کرد: با وجود ممانعت مربی به علت ممنوعه بودن منطقه برای شنا، به علت اصرار دانشآموزان یکی از مربیان هم همراه آنها میرود و در یک لحظه زیر پای آنان در دریا خالی میشود، ۹ نفر آنان از آب خارج میشوند، یک نفر دچار غرقشدگی میشود و نفر دیگر برای نجات اقدام میکند که او هم دچار حادثه میشود، البته در اردوگاه آمبولانس و پزشک وجود داشت که در این حادثه نیز اقدامات احیاء انجام میشود، غریق نجات نیز در داخل اردوگاه بود، اما این دانشآموزان محدوده و ساعت شنا را رعایت نکردند.
دکتر فرهادی با اشاره به دلجویی از خانوادههای دانشآموزان حادثهدیده، گفت: خانوادهها به به سرعت به انزلی منتقل شدند و با اقدامات بیمارستانی همه اقدامات احیاء برای این حادثهدیدگان انجام شد، اما متاسفانه جان خود را از دست دادند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر وضعیت پوشش بیمه دانشآموزانی که در اردوهای هلالاحمر شرکت میکنند، توضیح داد: همه دانشآموزان علاوه بر رضایتنامه والدین، دارای گواهینامه پزشکی اولیه بیمه نیز هستند.