به گزارش خبرنگار اجتماعی "خبرگزاری دانشجو"، محمدباقر قالیباف شهردار تهران عصر امروز در مراسم افتتاحیه پل طبیعت بزرگترین پل غیر خوردویی کشور ضمن تبریک عید غدیر خم و با اشاره به ضرورت بزرگداشت شهدای انقلاب اسلامی گفت: متاسفانه گاهی از برکات شهدادر میان این فراز و فروز وضعیت زندگی غافل می شویم اما این روزها زمانی که به اطراف و کشورها نگاه می کنیم و جنایت ها و ناروایی ها را می بینیم و در کنار آن آرامشی که در کشور داریم را مشاهده می کنیم این دین شهدا به ما یادآوری می شود.
شهردار تهران ادامه داد: امروز شاهد افتتاح یکی از پروژه های بزرگ شهر در مرکزیت مکانی مذهبی فرهنگی طبیعی در تپه های عباس آباد هستیم که این سازه برتر به همت دو نسل یکی جوانان بیست و سی ساله زمان جنگ و یا پیرمردهای امروز و پیوند آن با نسل جوان امروز که از دانشگاه ها فارغ تحصیل شدند افتتاح می شود.
وی افزود: پل طبیعت بزرگترین پل پیاده کشور است که زمانی که معنویت در کنار کار و تخصص و تداوم و پیگیری قرار می گیرد چنین صحنه هایی رقم می خورد.
قالیباف در ادامه با اشاره به مجموعه تپه های عباس آباد اظهار داشت: برخی ضرورت نام گذاری برای تپه های عباس آباد را به من اعلام کردند اگر چنین ضرورتی وجود دارد من امروز از مرکز ارتباطات شهرداری می خواهم این موضوع را به اطلاع مردم برساند تا طی یک نظرسنجی، مردم برای این مجموعه 500 هکتار تپه های عباس آباد که بخشی در حوزه مسائل مدهبی همچون مصلی قرار دارد و بخشی در حوزه مسائل فرهنگی شهر نظیر باغ کتاب باغ هنر و کتابخانه عمومی قرار دارد و همچنین در بخش غربی که تفرجگاه ها و بوستان ها قرار دارند نامی انتخاب شود.
وی تصریح کرد: این مجموعه و نگاهداشت تپه های عباس آباد در واقع مدیون تاکیدات مقام معظم رهبری است که همواره تاکید داشتند ساختمانهای دولتی در این مکان ساخته نشود و با تلاش و مقاومت شهرداری خوشبختانه این مجموعه به عنوان مجموعه ای تفرجگاهی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: امیدواریم در آینده بتوانیم شرایطی را فراهم کنیم که فستیوال های بزرگ اسلامی در بین 57 کشور دنیا در این مجموعه برگزار شوند و امروز تمامی بخش ها در این مجموعه به بهره برداری رسیده و تنها دو مجموعه باقی مانده که امیدواریم اگر تا پایان امسال پایه ریزی شوند بتوانیم به بهره برداری برسانیم.
شهردار تهران خاطر نشان کرد: مجموعه بزرگ تالار بزرگ شهر در طرح جامع این مکان قرار دارد و مجموعه سرای قرآن که یک مجموعه بزرگ قرآن و یک موزه قرآن را در خود دارد در اجرای آن قرار دارد که امیدواریم در فستیوال های مسابقه قرآنی نیز در ساختمانی که برای این موضوع با معماری اسلامی ایرانی تاسیس می شود برگزار شود.