به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، در حالی که طی ماههای گذشته از علی خرم بهعنوان مشاور وزیر امور خارجه یاد شده و رسانههای حامی دولت نیز تحت همین عنوان با وی مصاحبه میکنند، اواسط ابان ماه یک فرد آشنا با ساختار وزارت امور خارجه گفته است علی خرم، مشاور ظریف نیست و سابقه مشاوره وی مربوط به زمان وزارت آقایان ولایتی و خرازی است.
این اظهارنظر در حالی صورت گرفته است که تمام رسانهها بویژه رسانههای حامی دولت از ابتدا تاکنون از خرم به عنوان مشاور وزیر امور خارجه یاد میکنند و این موضوع تاکنون با هیچ واکنشی از سوی وزارت امور خارجه مواجه نشده است.
در بخشی از نشست "تهدیدها و فرصتهای رابطه ایران با آمریکا" که ظهر امروز در تالار امیرکبیر دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، علی خرم، نماینده سابق ایران در سازمان ملل گفت: برای من باعث خوشحالی است که سال گذشته مردم ایران رئیس جمهوری را با این طرز تفکرات انتخاب کردند؛ دانشگاهها باید فعال بوده اما از تنش به دور باشند و باید فعالانه با مسائل خودش برخورد کند.
معاون وزیر امور خارجه درباره روند مذاکرات هستهای بیان کرد: بعد از 12 تا 13 سال مشاجره بر سر برنامه هستهای، قرار شد به پرونده هستهای ایران رسیدگی شود که دو ماه طول کشید و در فاصله 2 ماه بعد از آغاز آن، یعنی همین مواقع در سال گذشته، برنامه اقدام مشترک بین 2 طرف امضا شد.
این نشست حواشی مهم تر از متنی هم داشت. اصلی ترین نکته آغاز برنامه همزمان با اذان ظهر و بود که اقامه نماز در دستور کار برگزار کنندگان برنامه قرار نداشت و موجبات اعتراض دانشجویان و برخی اصحاب رسانه شد.
نکته بعدی در بنر تبلیغات این برنامه بود که علاوه بر انتشار سازمان یافته در فضای مجازی، علی رغم برخی تکذیبها از خرم به عنوان مشاور محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه نام برده شده بود.
برگزاری چنین نشستی در فضای حساس مذاکرات نیز نقطه قابل تاملی است که باید از برگزار کنندگان پرسید که در چنین شرایطی پرداختن ویژه به موضوع "رابطه با آمریکا" آیا به نفع منافع ملی است یا به ضرر منافع ملت تمام خواهد شد.
توزیع نشریات خاص با موضوعات روشنفکری و اتهام زنی به مسئولان قبلی کشور در ایجاد فضای تبعیض آمیز و البته توزیع نسخهای از روزنامه شرق در این نشست، شائبههای غیردانشجویی بودن و جناحی برگزار شدن این برنامه را تقویت میکرد.
همچنین حضور برخی مسئولان تشکلهای اصلاح طلب سایر دانشگاههای استان و نیز حضور برخی چهرههای ثابت چنین نشستهایی در دانشگاههای اصفهان، مهرتائید بر جریانی بودن حضور خرم در اصفهان و در آستانه توافقات هستهای است.
احمد علی فروغی، رئیس دانشگاه آزاد واحد اصفهان در بخش ابتدایی این برنامه در سالن حضور یافت و دقایقی برای دانشجویان صحبت کرد.
در حاشیه نشست طوماری تهیه شده بود تا دانشجویان با امضای آن ،حمایت خود از تیم مذاکره کننده ایرانی را اعلام کنند.
رامین نعیمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان در بخشی از برنامه پشت تریبون رفت و از برخی اقدامات در مسیر سیاست خارجه دولت یازدهم و همچنین نحوه برگزاری نشست انتقاداتی را مطرح نمود که با واکنش برخی از حضار در سالن رو به رو شد.
علی خرم، مشاور وزیر امور خارجه، در پایان مراسم در پاسخ به سوال خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" راجع به مذاکرات و اتفاقات روزهای اخیر گفت: بنده اطلاعات لازم در این زمینه را ندارم که به عنوان مشاور وزیر امور خارجه به شما پاسخ بدهم.
در پایان این مراسم و به دلیل یکطرفه بودن نشست و عدم طرح انتقادات معطوف به سیاست خارجی کشور، گفتگوی انتقادی بین مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اصفهان و مشاور وزیر امور خارجه شکل گرفت و خرم به بخشی از انتقادات دانشجویان پاسخ گفت.