به گزارش گروه اجتماعی "خبرگزاری دانشجو" رحمت اله حافظی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر تهران درباره وضعیت کیفیت آب شرب برخی از مناطق شهر تهران، گفت: در این زمینه مستنداتی در اختیارم است که به واسطه محرمانه بودن مجاز به انتشار عمومی آن نیستم گرچه این مستندات را به یکی از نهادهای نظارتی تحویل داده ام.
وی با اشاره به اینکه به استناد اصل 100 و 103 قانون اساسی و ماده یک قانون شوراها مبنی بر جایگاه های نظارتی شورای شهر تهران بر امور شهر، تاکید کرد: از ریاست شورا می خواهم تا از استاندار، معاون بهداشتی وزیر بهداشت و مدیرکل آب و فاضلاب شهر تهران دعوت کند تا با حضور در شورای شهر این نگرانی ها برطرف شود.
رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در ادامه با اشاره به اینکه در بودجه سال 93، برای نگهداشت و جابجایی پسماند 559 میلیارد و 739 میلیون و 125 هزار تومان تعیین شده است، تصریح کرد: بر اساس ابلاغیه وزیر کشور در سال 85، مدیریت اجرایی می تواند هزینه های مدیریت پسماند را از تولید کنندگان پسماند با تعرفه ایی که طبق دستورالعمل وزارت کشور توسط شورای اسلامی شهر بر اصل 9 پسماند تعیین می َشود، دریافت کند.
وی با بیان اینکه براین اساس باید بخشی از این هزینه ها باید توسط تولیدکنندگان تامین شود، افزود: بر اساس ماده 6 این دستورالعمل در تبصره یک نیز آماده است که شورای شهر می تواند حداکثر تا 30 درصد هزینه های مدیریت پسماند را از سایر منابع شهرداری ها تامین کند.
حافظی ادامه داد: ما مجاز هستیم 30 درصد از هزینه های پسماند را از منابع شهر تامین شود و 70 درصد توسط تولیدکنندگان پرداخت شود همچنین بر اساس تبصره دوم نیز اعلام شده است که یارانه مورد نظر باید در مدت زمان 5 ساله حذف شود اما با اتمام این مدت زمان همچنان شهرداری در حال پرداخت یارانه است.
وی تاکید کرد: بهتر است با ترغیب بخش خصوصی در سرمایه گذاری در حوزه پسماند از اتلاف منابع شهر و مردم جلوگیری شود