حسین اوجاقی در گفتگو با خبرنگار ورزشی "خبرگزاری دانشجو"، درباره رقابت های جام جهانی ووشو و نایب قهرمانی تیم ایران اظهار داشت: این مسابقات باکیفیت ترین تورنمنتی است که در دنیا برگزار می شود. درست است که به لحاظ کمی فقط چهار نفر برتر هر وزن می توانند شرکت کنند، اما همین مساله نیز باعث شده تا کیفیت بالایی را شاهد باشیم.
وی افزود: ایران با 7 ورزشکار شرکت کرد که حاصل تلاش ملی پوشان 6 طلا و یک نقره بود. شاید اگر نماینده دیگری نیز داشتیم، می توانستیم حتی از چین جلو بزنیم.
سرمربی تیم ملی با اشاره به عملکرد ملی پوشان گفت: ملی پوشان ایران عملکرد خیلی خوبی داشتند و برای دستیابی به طلا بزرگان ووشوی دنیا را شکست دادند. برای مثال شیرزاد برای قهرمانی نمایندگان ویتنام و سوئد را که نایب قهرمان و نفر سوم دنیا بودند را شکست داد. برتری مقابل حریفان مصری و اوکراینی نیز کار ساده ای نبود، اما ملی پوشان موفق به شکست همه آنها شدند.
اوجاقی درباره عملکرد بانوان گفت: سه ملی پوش در بخش بانوان داشتیم که دو طلا و یک نقره بدست آمد. سهیلا منصوریان در این دوره حریف سرسختی از کره جنوبی را برای قهرمان شکست داد. شهربانو منصوریان نیز ووشوکار قدرتمند ویتنامی را از پیش رو برداشت و یکبار دیگر قدرتش را به رخ بکشد.
اوجاقی با تشکر از کسانی که برای استقبال به فرودگاه آمده بودند، بیان کرد: در ابتدا باید از رئیس مجلس شورای اسلامی تشکر کنم که پیام تبریک داد و این مساله دلگرمی بزرگی برایمان بود. همچنین باید به پیام های کمیته ملی المپیک و سایر ارگان ها و سبک های ووشو اشاره کنم که واقعاً راضی کننده بود. ما ساعت 3.5 بامداد به تهران رسیدیم، اما جمعیت پرشوری برای استقبال آمده بود که انتظارش را نداشتیم.
سرمربی تیم ملی در پاسخ به این سوال که "آیا ووشوی ایران می تواند از چین پیشی بگیرد؟" اظهار داشت: گرفتن چین کار راحتی نیست. با شرایطی که در حال حاضر داریم، خیلی هنر کرده باشیم، بتوانیم همان نایب قهرمانی را حفظ کنیم. با این وجود طرحی را آماده کرده ایم که در صورت تصویب می توانیم بعد از چهار سال قدرت اول ووشو شویم. برای رسیدن به این جایگاه چهار سال زمان با فراهم بودن امکانات لازم و تلاش زیادی نیازمندیم. ما در طرح مورد نظر کشور را به 8 منطقه تقسیم کرده ایم که در هر منطقه نیازمند یک خانه ووشو و همچنین استفاده از مربیان مجرب خارجی در دو بخش ساندا و تالو در آقایان و بانوان هستیم. درست است که این طرح هزینه بر می باشد، اما می تواند ما را بعد از چهار سال قدرت بلامنازع جهان کند.
اوجاقی ادامه داد: امکانات در اردوهای تیم ملی مناسب است، اما ملی پوشان فقط چند ماه در طول سال در اردو هستند. بنابراین نیاز به ایجاد امکانات در استان های مختلف حس می شود. متاسفانه امکانات برای ووشو در ایران خوب نیست و با این شرایط نمی توان کار پایه ای انجام داد. ما به لحاظ ژنتیکی و روحی و روانی از چینی ها برتر هستیم، فقط باید این پتانسیل را عملی کنیم.
او در ادامه درباره پاداش نایب قهرمانی جام جهانی برای ووشوکاران گفت: نفرات اول هر وزن 1600 دلار، نفرات دوم نزدیک به 100 دلار و نفرات سوم نیز 500 دلار جایزه از سوی مسئولان برگزاری مسابقات دریافت کردند. با توجه به اینکه فدراسوین بودجه کافی در اختیار ندارد و نمی تواند جایزه خاصی به ملی پوشان بدهد، بنابراین فقط همین جوایز نقدی به آنها تعلق می گیرد.