به گزارش گروه سیاسی "خبرگزاری دانشجو"، حمیدرضا مشهدی عباس در جلسه رای اعتماد به وزیر علوم که امروز در صحن علنی مجلس در حال برگزاری است، گفت: دلیل مخالفت بنده در چند بند ذکر می شود اما در ابتدا می خواهم در خصوص فتنه 88 صحبت کنم لازم است ملت ایران بداند که در زمان انتخاب شدن اوباما به عنوان رئیس جمهور آمریکا سازمان سیا تحلیلی را برای او ارائه داد که در رابطه با ایران و مسائل مختلف بوده است در این تحلیل سازمان سیا به اوباما گفته بود که سیاست خود را باید به نحوی طراحی کنیم که در پایان ریاست جمهوری ما چالشی به عنوان ایران نداشته باشیم.
وی فتنه را به عنوان یک بحث سیاسی و اقتصادی مطرح کرد و گفت: تا حرف فتنه پیش می آید موضوع را سیاسی می پنداریم در حالی که بسیاری از مشکلات اقتصادی به خاطر فتنه و نادانی برخی سیاستمداران بوده است پس از تحلیل سیا فتنه 88 رخ می دهد و بی حوصلگی و ندانم کاری سیاسی به ناامنی تهران منجر می شود و وضعیت نامناسبی ایجاد می گردد.
نماینده مخالف وزیر پیشنهادی تحریم ها را از اثرات فتنه خواند و گفت: نادانی باعث شد تحلیل سیا عوض شود و تحریم ها و فشارها از اثرات فتنه است. من با تندروی مخالفم و اگر یک اصلاح طلب روبروی من بنشیند به او برچسب همراهی در فتنه نمی زنم اما فردی که از اساتیدی بوده که دانشجویان را تحریک می کرده آیا در فتنه مشارکت نداشته است.
وی به رأفت نظام جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: کدام کشور دنیا با کسانی که دنبال براندازی نظام بوده اند اینگونه با رأفت برخورد می کند اما دارد از این مهربانی سوء استفاده می شود.
مشهدی عباس جارو جنجال های عدم رای اعتماد وزرای قبلی را بیهوده خواند و گفت: اگر فردی برای وزارت علوم معرفی شود و مجلس به این موضوع برسد که وی صلاحیت ندارد جار و جنجال ندارد و ما باید به رای مجلس اعتماد کنیم.
وی به سخنان ابتدایی رئیس جمهور در جلسه اشاره کرد و گفت: من توقع داشتم رئیس جمهور که دنبال وحدت بین گروه های سیاسی است، صحبت های دیگری را در ابتدای جلسه رای اعتماد مطرح می کرد و نباید با سخنان خودش به تفرقه و پراکندگی گروه ها دامن بزند. وحدت عامل توسعه است و آقایان نیلی و فرجی دانا حداقل با موافقان خودشان در مجلس خوب برخورد کنند و مجلس را زیر و رو نکنند.
نماینده مخالف وزیر پیشنهادی در رابطه با سابقه فرهادی گفت: من با توجه به جو مجلس و اینکه ایشان به احتمال زیاد رای بیاورند توصیه های دارم و می خواهم توجه دولتمردان را به ارتباط بیشتر با مجلس جلب کنم، من یکی از ضعف های دکتر فرهادی را عدم تعامل با مجلس می دانم.
وی به دوران مدیریت فرهادی در سازمان هلال احمر اشاره کرد و گفت: زمانی که ایشان مدیریت سازمان هلال احمر را برعهده داشتند من از ایشان گزارشی ندیدم و من از ایشان و دیگر دولتمردان می خواهم که با ما در ارتباط باشند چرا که ما می توانیم عملکرد مثبت شما را به مردم برسانیم اما من ظهور و ورودی از ایشان در زمان ریاست ندیدم که این بحث باید در وزارت علوم مورد توجه قرار بگیرد.
مشهدی عباس در رابطه با بحث بورسیه ها گفت: در بحث بورسیه جار و جنجالی به پا شد که امروز با برخی از جانبازان و خانواده های شهدا و ایثارگر برخورد می شود انشاء الله نحوه برخورد صحیح شود و به برخی از خانواده های شهدا و ایثارگر که مورد ظلم واقع شده اند توجه گردد.
وی در ادامه برخورد با اساتید دخیل در فتنه 88 را واجب دانست و افزود: نظام باید با فتنه گرها برخورد می کرد و اساتیدی که در این موضوع دخالت داشتند حداقل باید جریمه شوند و سمت و پست در نظام نگیرند.
نماینده مخالف وزیر پیشنهادی گفت: نظارت بر تحصیلات دانشگاهی در دانشگاه های آزاد و پیام نور باید مورد توجه قرار بگیرد و در برخی رشته ها آمایش نداشتیم و امروز آنچه که می بینیم عده ای زیادی فارغ التحصیل بیکار است.
وی افزود: ما باید در وزارت علوم به این قضیه توجه کنیم که دانشجو پس از فارغ التحصیلی به لحاظ اخلاقی، علمی، دینی همه شاخصه های یک دانشجوی مسلمان ایرانی را داشته باشد و با برخی از اساتید که تبلیغ برخی دین های انحرافی را می کنند برخورد و نظارت شود.
مشهدی عباس در پایان ارتباط برخی وزرا با مجلس را ضعیف خواند و گفت: برخی وزرا ارتباط ضعیفی با مجلس دارند و ما انتظار داریم با مجلس به عنوان منتخبان ملت تعامل بیشتری وجود داشته باشد، بنده امیدوارم این نکات و مسائل در دوران وزارت وزیر پیشنهادی لحاظ شود و به آن توجه گردد.