به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز در نامه ای به سران قوا با بیان اینکه همواره خواهان مبارزه اصولی و ریشه ای با فساد در کشور و اجرای فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری هستیم، اعلام کردند: با اقدامات شعاری و تحریک افکار عمومی مخالف هستیم و از هر سه قوه می خواهیم تا اقدامات لازم را جهت پیشگیری از ایجاد مفاسد اقتصادی و مجازات مجرمان در این حوزه انجام دهد.
متن این نامه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقایان حجت السلام حسن روحانی، حجت السلام محمد جواد لاریجانی و علی لاریجانی
روسای سه قوه مجریه، قضائیه و مقننه؛
سلام علیکم
«نکته نهم [از مؤلفه های سياستهای مقاومتی]٬ فسادستيزی است؛ ما اگر ميخواهيم مردم در صحنه اقتصاد باشند٬ باید صحنه اقتصادی امنيت داشته باشد؛ اگر امنيت را ميخواهيم٬ باید دست مفسد و سوءاستفاده چی و دور زننده قانون و شکننده ی قانون بسته بشود؛ مبارزه با فساد این است؛ این باید جدی گرفته بشود؛ امروز خوشبختانه مسئولين این را ميگویند٬ لکن گفتن کافی نيست. همه مسئولان چه مسئولان اجرائی٬ چه مسئولان قضائی و چه مسئولان قوه مقننه در این جهت مسئولند.»
مقام معظم رهبری 20/12/1392
نزدیک به چهار دهه است که از انقلاب شکوهمند اسلامی و تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی می گذرد. انقلاب و نظامی که جز خدمت به مردم و بر افراشتن پرچم عدالت اسلامی ، هدف و فلسفه ای ندارد و نباید در این راه دچار غفلت شوند . نظامی که همواره باید رفتار قاطع و منصفانه علوی را مد نظر داشته باشد و به کمک الهی و حمایت مردمی که عدالت و انصاف را قدر می دانند تکیه کند.
اما بعد ...
متاسفانه آنچه به نظر می رسد این است که با وجود تاکیدات فراوان مقام معظم رهبری بر اجرایی شدن سیاست های اقتصاد مقاومتی که تنها راه حل برون رفت کشور از مشکلات اقتصادی موجود در کشور است و نیز تاکیدات فراوان ایشان بر مبارزه با مفاسد اقتصادی هنوز هیچ گونه اقدام عملی و در خور توجهی مشاهده نشده است. شاهد داستان آن جاست که مقام معظم رهبری در مرقومه اخیر خود به "همایش ملی ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد " نوشتند :
«این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظهای بگیرند و اجرا کنند.»
جای دارد که در اینجا دانشجویان عدالت خواه، انقلابی و متدین و نیز ملت سرفراز ایران که همواره اثبات کرده است که از هیچ کوششی در جهت تحقق اسلام ناب و حفاظت از انقلاب دریغ نخواهد کرد فریاد برآورند:
«مسئولان سه قوه از چه رو آرام و بدون هیچ گونه اقدام محسوس و ملموس و عملی نشته اند که مقام معظم رهبری بیش از 26 هزار بار پیرامون مسئله مفاسد اقتصادی سخن گفته اند و هنوز هیچ پاسخ و لبیک عملی در خور توجهی به ایشان داده نشده است؟»
این خبر چگونه برای نظام اسلامی و مسئولان آن قابل تحمل است که پس از گذشت 36 سال از تاسیس حکومت اسلامی که سرلوحه خود را حکومت عدل علوی می داند؛ فسادهای بزرگ اقتصادی و مالی همانند فساد شرکت پدیده و امثالهم رخ می دهد.
هم اکنون جای آن است تا همگی فریاد برآوریم که: «مسئولان تا کجا می توانند در برابر چنین پدیده ها و اخباری در نظام اسلامی آرام بنشینند و هیچ اقدام محسوس و ملموسی انجام ندهند؟ آیا مسئولان امر هیچ با خود فکر کرده و می کنند که چگونه خواهند توانست جواب امام راحل و شهدای عظیم الشانی که برای سرافرازی و استقرار و اقتدار نظام اسلامی تمام توان خود را به کار گرفتند و از هیچ کوششی فرو گذار نکردند را بدهند؟»
جای سوال است که چرا با وجود تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری در امر مبارزه با مفاسد اقتصادی باز هم باید شاهد تکرار این پدیده شوم اقتصادی باشیم، پدیده ای که این بار در قالب "پدیده شاندیز" خود را نمایان ساخت؛ پدیده ای که جرایم مالی صورت گرفته در آن می تواند ضربات جبران ناپذیری را به بدنه اقتصاد کشور وارد آورد. البته هنوز هم خیلی دیر نشده است چرا که می توان از طریق مقابله با این تهدید اقتصادی آن را به فرصتی برای نظام تبدیل کرد و این کار نه تنها می تواند اولین گام عملی در راستای تحقق اهداف همایش مقابله با فساد باش؛د بلکه نمایانگر دغدغه ملی در برخورد با مفاسد اقتصادی است.
از این رو بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز به عنوان نماینده ای از طرف جامعه دانشجویی کشور و نیز مردم فهیم و انقلابی و متدین بر خود لازم می داند که این تذکر را به مسئولین امر بدهد که چنین مفاسد و اتفاقاتی نه تنها کشور عزیز ما و نظام اسلامی مان را با مشکل مواجه خواهد ساخت که حتی می تواند بیداری و خیزش جهان اسلام را که در مقطع کنونی روز به روز در جهان فراگیر تر می شود را به عقب براند و پیروزی آن را به تاخیر بیندازد چرا که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در 23 مرداد 70 «امروز کوچکترین ناکامی برای ملت ما، پنجاه سال یا بیشتر نهضت بیداری اسلام را به تاخیر خواهد انداخت .»
کلام آخر ....
در پایان بسیج دانشجویی که همواره خواهان مبارزه اصولی و ریشه ای با فساد در کشور و اجرای فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری بوده است؛ اما با اقدامات شعاری و تحریک افکار عمومی مخالف است از هر سه قوه می خواهد تا اقدامات لازم را جهت پیشگیری از ایجاد مفاسد اقتصادی و مجازات مجرمان در این حوزه انجام دهد.
در آخر نیز توجه شما بزرگواران را به بند هشتم از فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری در تاریخ 20/2/1380 جلب می کنم.
«با اين امر مهم و حياتي نبايد به گونه شعاري، تبليغاتي و تظاهر گونه رفتار شود. به جاي تبليغات بايد آثار و بركات عمل مشهود گردد. به دست اندركاران اين مهم تاكيد كنيد كه به جاي پرداختن به ريشه ها و ام الفسادها به سراغ ضعفا و خطاهاي كوچك نروند و نقاط اصلي را رها نكنند. هر گونه اطلاع رساني به افكار عمومي كه البته در جاي خود لازم است بايد به دور از اظهارات نسنجيده و تبليغات گونه بوده و حفظ آرامش و اطمينان افكار عمومي را در نظر داشته باشد».
امید است که در آینده نزدیک شاهد اقدامات قاطع و اساسی شما در مبارزه با فساد اقتصادی بعنوان یکی از ویژگی های عملی اقتصاد مقاومتی باشیم تا از وقوع جرایمی مشابه جلوگیری شود.
و من الله توفیق
کارگروه پیگیری فرمان هشت ماده ای مقام معظم رهبری
بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز