زهرا رستگار مقدم مولوی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در ارتباط با استفاده صحیح از فضای مجازی و تجربه شخصی اش در این رابطه گفت: حدود شش ماه است که کار در فضای مجازی را آغاز کرده ام که در راستای صحبت های مقام معظم رهبری که در کتاب دغدغه های فرهنگی رهبر به آن اشاره شده مبنی بر اینکه باید قدر فضای مجازی را بدانیم چرا که می توانیم از این طریق حرف حق مان را در زمان کوتاه به تعداد کثیری برسانیم.
این محقق و مشاور در زمینه تعلیم و تعالی خانواده ادامه داد: من یک مشاور هستم که نهایتا در طول روز می توانم به 10 تا 15 نفر مشاوره بدهم در حالی که از زمانی که وارد فضای مجازی شدم روزانه با 15 هزار نفر در ارتباط هستم و از مشاوره های تخصصی بهره مند می شوند.
وی افزود: کار تخصصی تدریس در ارتباط با تربیت فرزند، همسرداری و تبادل انرژی در گروه های مشخص در این فضای مجازی انجام می شود که شاید به طور مستقیم در این سه گروه اما به صورت غیرمستقیم در بسیاری گروه های دیگر از این دروس بهره می برند.
رستگار مقدم در ادامه بیان داشت: من در این شش ماهه فعالیت در فضای مجازی به نتایج بسیار شیرینی رسیدم که در طول 15 سال مشاوره خود به آن نرسیده بودم و این اقدام بسیار مطلوبی است که در خانه و در کنار فرزندان علی رغم رسیدگی به وظایف مادری و همسرداری و همچنین با آرامش به 15 هزار نفر روزانه مشاوره می دهم.
به گفته این کارشناس ارشد فقه و مبانی حقوق، شاید این گروه ها همچون یک دانشگاه اما بدون هزینه و مسائل جانبی عمل می کنند به شرط آنکه به درستی از آنها استفاده شود.
وی ادامه داد: در همین راستا ما برای اعضای گروه همایشی در شهر مقدس مشهد برگزار کردیم که از نزدیک نیز با یکدیگر آشنا شدیم و هر ماه یکبار کلاس های خصوصی در مواردی که نیاز است مشاوره رو در رو باشد برگزار می کنیم و خوشبختانه از سراسر ایران در این گروه ها مشاوره می بینند.
رستگار مقدم تصریح کرد: فضای مجازی اگر به درستی از آن استفاده شود به دلیل در برگیری فراوان آن کمک بسیار مفیدی در بسیاری از زمینه ها خواهد بود و ما نیز می توانیم حرف حق مان که همانا برگرفته از اسلام است به گوش تعداد کثیری برسانیم.
این محقق در ادامه بیان داشت: همچنین ما در این فضا مسائل دیگری را نیز دنبال می کنیم از جمله رسیدگی به برخی مسائل خانواده ها و ارتباط مشکلات شان با اعمال و رفتار خود که نتایج مطلوبی را نیز به دنبال داشته است.
وی افزود: مهارت مقابله با بحران از دیگر آموزش هایی است که سعی می کنیم به آن بپردازیم و این موضوع مسئله ای که متاسفانه روان شناسان اسلامی کمتر به آن پرداخته اند در حالی که ایجاد مهارت عبور از بحران به سلامت یکی از نیازهای ضروری است که ما با نام تاب آوری بر روی آن کار می کنیم.
رستگار مقدم خاطر نشان کرد: سعی می شود روان شناسی غربی نیز در کنار روان شناسی اسلامی در این گروه ها به آن پرداخته شود و در قیاس با آن ثابت کنیم که در اسلام و روان شناسی اسلامی مسائل غنی تر، پربارتر و قوی تر به آن پرداخته شده است.