به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو»، در هفته گذشته کرسی ریاست دانشگاه سیستان و بلوچستان دچار تغییرات جدید و علیرضا بندانی به عنوان سرپرست این دانشگاه منصوب شد. انتصاب بندانی در حالی صورت گرفت که برخی محافل تندروی اصلاحطلب استان تلاش بسیاری را برای انتصاب گزینه مد نظر خود کرده و برای آن برنامهریزیهای فراوانی را از گذشته کرده بودند.
اما در پایان به گونهای نقشههای آن نقش بر آب شد و فردی جدا از گزینه آنها زمام امور دانشگاه مادر استان سیستان و بلوچستان را به دست گرفت. این جماعت تندروی اصلاحطلب که میدانند در این برهه زمانی، حیات سیاسی آنها گره خورده با دولت یازدهم و حمایت از آن میباشد به گونهای تلاش در جلب نظر بندانی گرفتهاند.
در همین راستا رسانه وابسته به این جماعت که چند ساعت پیش از معرفی بندانی مطلبی در مورد ریاست جدید نوشته بود با معرفی بندانی، سراسیمه مطلب را از روی سایت حذف کرد و سپس به بندانی تبریک گفت.
اما مسئله دیگری که از این جماعت سر زد، سو استفاده مجدد از نام یک تشکل دانشجویی در دانشگاه سیستان و بلوچستان بود. نامهای تحت عنوان تبریک ادوار انجمن اسلامی اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان به سرپرست دانشگاه زده شد که عدهای نیز نام خود را پای آن نوشته بودند.
اولین مسئله این است که این جماعت وارثان تشکل دفتر تحکیم هستند که به دلیل اقدامات فتنهگرانه و خرابکاری در دانشگاه این تشکل را به انحلال کشاندند. اعضای این تشکل منحل شده دست به هرگونه خرابکاری در سطح دانشگاه زدند حتی این افراد سابقه حمایت از گروهک عبدالمالک ریگی را نیز در کارنامه خود داردند.
اما این تنها مسئلهای نیست که در مورد این نامه باید به آن پرداخته شود؛ زیرا در لابهلای اسامی امضا کنندگان نام آقای «م –س» که طی سال های ۸۵ تا ۸۹ دانشجوی دانشگاه سیستان و بلوچستان بوده دیده میشود. او در مدت حضور خود در دانشگاه سیستان و بلوچستان از فعالین دفتر تحکیم وحدت دانشگاه بوده است.
وی در این مدت بارها تلاش کرده بود تا با مواضع جنجالی از خود یک چهره شبه اپوزسیون بسازد؛ تا جایی که پس از دستگیری یکی از عناصر مرتبط با گروهک تروریستی عبدالمالک ریگی اقدام به مصاحبه با رادیو فردا کرد و اعتراض خود را نسبت به دستگیری این عامل گروهک اعلام کرد که بعدها همین عامل جاسوسی گروهک به جرم مشارکت با عبدالمالک و دست داشتن در طراحی عملیات تاسوکی و همچنین به عنوان دبیر شاخه فرهنگی گروهک مالک اعدام شد و اینگونه لکه ننگ دیگری بر سابقه سیاه حامیان فتنه و اعضای فعال انجمن باقی ماند.
البته کار به همین جا ختم نشد و این عنصر فعال تحکیم با حضور فعال در فتنه ۸۸ پرونده سیاه خود را کامل تر کرد در نهایت در حوادث تلخ عاشورای ۸۸ به جرم همکاری با گروهک نفاق بازداشت و در دادگاه سوم حوادث عاشورا به عنوان متهم ردیف دوم قرار گرفت.
امروز اما همین عنصر فعال و افراطی فتنه همچون بسیاری از فعالین فتنه به برکت نزدیکی به دولت تدبیر و امید عرصه را برای فعالیت مجدد مناسب دیده و بار دیگر در عرصه سیاسی کشور حضور یافته است. جالب اینجاست که وی از سال ۸۵ وارد دانشگاه سیستان و بلوچستان شده و پس از هشت سال هنوز هم خود را فعال دانشگاهی می خواند.
آنچه مشخص و واضح می باشد اینکه چهره هایی چون «م –س» و بسیاری از افراد همحزبی وی که سال ها تریبون ضد انقلاب در دانشگاههای کشور بودهاند خیز بلندی برای ورود مجدد به فضای دانشگاه برداشتهاند؛ اما باید دید که چگونه مشی افراطی خود را با حضور در دولت اعتدال توجیه خواهند کرد؟
اکنون نیز وارثان این جماعت که از بیرون دانشگاه هدایت میشوند و برای رسیدن به اهداف خود دست به هرکاری میزنند، در حال طی کردن مسیری هستند که آنها طی کردند و مسئله این است که آیا دکتر بندانی در مقابل اقدامات غیرقانونی این جماعت موضعگیری خواهد کرد؟