استاد رجبی دوانی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به سیاست های نادرست دولت در زمینه های فرهنگی عنوان داشت: باید قانون در زمینه فرهنگ جوری تنظیم و ثبت شود که با رفت و آمدهای دولت های مختلف، گرایش های سیاسی گذشتگان را از ریشه از بین نبرند.
وی در رابطه با مؤثر بودن محافل و نشست های صورت گرفته در هم اندیشی سینمایی انقلاب گفت: یک اراده ملی باید در داخل کشور رخ دهد و کسانی که به انقلاب و ارزش های آن بی توجه هستند یا دهن کجی می کنند القاء شود که با وجود برگزاری این نوع نشست ها و میزگردها و نقطه نظراتی که از دل این مبحث ها بیرون می آید در آینده سینما و ادبیات هیچ جایگاهی برای آنها تصور نمی کند.
وی افزود: خوشحالم که بچه های حزب اللهی نسبت به انقلاب و خون شهیدان نظام بی تفاوت نیستند و در مقابل این عملکرد غیرارزشی چنین فضاهایی به وجود می آورند تا با اساتید و نخبگان بتوانند راجع به حال و هوای فیلم ها و ساختار و نحوه روایت این نوع آثار بحث کنند و به نتایجی برسند که این بحث ها منجر به ارتقای سطح فکری مردم در جامعه می شود.
وی در انتها در رابطه با توهین نشریه فرانسوی به پیامبر(ص) گفت: متأسفانه عزم جدی برای جواب دادن به این نشریات وجود نداشته است و همه مسائل به صورت سمبلیک و دورهمی برگزار می شود.
کمیسیون فرهنگی مجلس باید درصدی از بودجه وزارت ارشاد را به مقابله با این مطالب کذب کنار بگذارد و فیلمسازان در داخل کشور وظیفه دارند سوژه و داستان های که قابلیت اثرگذاری در مخاطب و ماندگاری در طول تاریخ را دارند خلق کنند.