به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، ظهر دیروز و تنها یک روز بعد از انتقادات تشکلهای دانشجویی دانشگاه کاشان از ریاست این دانشگاه در حضور وزیر علوم، عباس زراعت، رئیس دانشگاه کاشان علیه دانشجویان منتقد موضع گیری کرد.
زراعت در نشستی که با حضور کارمندان دانشگاه و در مراسم گرامیداشت ایام الله دهه فجر بود، در موضعی بر خلاف سخنان فرهادی، که حق طلبی و انتقاد دانشجویان را نوعی آزاداندیشی خواند که مورد نیاز همه دانشگاهها است؛ مدعی مساله سازی دانشجویان منتقد برای وزیر علوم شد.
یک فعال دانشجویی دانشگاه کاشان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» در این رابطه بیان داشت: رئیس دانشگاه کاشان در این نشست با حمله به دانشجویان منتقد گفت «کسانی که رنگ جبهه و جنگ را ندیدهاند ادعای ارزشی بودن میکنند، ما نه سیاسی کاری میکنیم نه دنبال این هستیم که حق کسی را ضایع کنیم.»
وی افزود: این صحبتها در حالی انجام میشود که دانشجویان با نظر ویژه وزیر علوم نظرات خود را بیان کردند و این سخنان مورد استقبال فرهادی نیز قرار گرفت اما رئیس دانشگاه این انتقادها را برنتافت و در ادامه این نشست تاکید کرده «دانشگاه کاشان بر مبنای قانون و مصلحت کار خود را انجام خواهد داد و وزیر هم به شدت از فضای دانشگاه راضی بود.» حال جای سوال است که مبنای این صحبت و اظهار نظر وزیر چیزی جز عملکرد آقایان است که البته جز با نارضایتی در دانشگاه همراه نبوده است.
این فعال دانشجویی در ادامه تاکید کرد: زراعت در گوشه ای از صحبت هایش اشاره کرد که «قرار بوده وزیر را به قتل برسانند که با تمهیداتی که اندیشیده شد جلوی آن را گرفتند». نمیدانیم ایشان راجع به کدام دانشگاه صحبت میکنند اما چنین ادعایی واقعا خجالت آور است.
این دانشجوی دانشگاه کاشان با اشاره به بخش دیگری از صحبتهای رئیس این دانشگاه تصریح کرد: زراعت «از جوانان و دانشگاهیان میخواهند خودشان را درگیر فضای سیاسی نکنند» این در حالی است که اقدامات مسئولین در این دانشگاه غرق در سیاست بازی است.
وی ادامه داد: جالب است که آقایان مدام میگویند ما خود جانباز و بسییجی هستیم و بقیه را به اتهام نبودن در جبهه ها متهم میکنند، آیا نسل چهارم انقلاب بدون سابقه جبهه نباید دلش برای آرمانهای انقلاب بتپد و دغدغه نظام داشته باشد؟ سوال اینجاست که آیا تنها سبقه و گذشته خوب ملاک است یا بر اساس گفته حضرت امام(ره) میزان حال فعلی افراد است. تا کی مردم باید تاوان اشتباهات و سهم خواهی یاران دیروز انقلاب و مدعیان امروز نظام را تحمل کنند.
این فعال دانشجویی در پایان گفت: ما معتقدیم مشکلات عدیده این دانشگاه و برخی سیاسی کاریها و بی عدالتیها تنها با راه حل وزیر علوم یعنی برگزاری کرسی آزاد اندیشی اساتید اخراجی و دانشجویان منتقد با مسئولین دانشگاه قابل حل خواهد بود و فقط اینطور است که حقیقت نمایان خواهد شد.
۱-مطمئناً مشی خود را ادامه میدهند!
۲-تره ای برای این انتقادها خرد نمیکنند!
۳-اصلا جرات برگزاری کرسی آزاداندیشی ندارند!