به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حجّت الاسلام علیرضا پناهیان در سلسله جلسات تاریخ تحلیلی اسلام که پنجشنبه شب ( 3 اردیبهشت) در هیئت شهدای گمنام(حسینیه شهدای قهرود) برگزار شد، با اشاره به حضور یکی از چهره های شاخص نیروهای مقاومت یمن در کشورمان گفت: یکی از سؤالاتی که جوانان در نشست های مختلف از وی پرسیده بودند در خصوص موشک های یمن و توان موشکی این کشور بود که ایشان معمولاً در پاسخ به آنها گفته بود مگر شما زمانی که انقلاب کردید موشک داشتید. شما حتّی در جنگ تحمیلی هم موشک نداشتید. ما توکلمان به خداست و خدا ما را کمک می کند.
وی ادامه داد: وقتی این سؤال به دفعات متعدد از ایشان پرسیده شده بود، وی از فردی که به نوعی میزبان ایشان هم بوده پرسیده بود چرا جوانان شما انقدر درباره موشک از ما سؤال می پرسند؛ ما با خدا کارها را پیش خواهیم برد. جالب اینکه وقتی این فرد، این موضوع را برای ما نقل می کرد، دوستانی که در جلسه حاضر بودند پرسیدند حالا واقعاً آنها موشک دارند یا نه!
استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه بسیاری از اوقات، ما مذهبی ها در مقام عمل، به نوعی غیرمعنوی عمل می کنیم و برخی اوقات سکولار می شویم افزود: ما و به نوعی خدا را فراموش می کنیم و خدا را در عرض وسائل دیگر در نظر می گیریم. ما واقعا باید باور کنیم که داشتن یا نداشتن موشک فرقی ندارد؛ واقعاً فرقی ندارد. خیلی عمیق تر از اینها باید خدا را باور کنیم؛ اگر اینگونه بودیم خیلی زودتر از اینها فرج حاصل می شد.
پناهیان آغاز ماه رجب و در پیش بودن ماه شعبان و ماه مبارک رمضان را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه در این 3 ماه نیز همانند ماه محرم باید سبک زندگی خودمان را عوض کنیم گفت: باید در این 3ماه تغییرات محسوسی را در خود ایجاد کنیم؛ مخصوصاً در زمانه ای که در آن به سر می بریم باید با اضطرار دعا کنیم و به در خانه خدا برویم. ما اگر در شرایطی که هیچ اضطرار و شرایط فیزیکی هولناکی متوجه ما نیست به در خانه خدا برویم و با اضطرار دعا کنیم، هزاران قدم جلو می افتیم؛ چون اضطرار را با معرفت در خود ایجاد کرده ایم و از روی جبر شرایط نبوده است.
پژوهشگر مسائل دینی ادامه داد: معلوم نیست دعای کسانی که زیر بمباران های دشمن هستند و یا در معرض سر بریده شدن هستند، به اندازه دعای شما مستجاب بشود که با آرامش روزها زیر سایه و شب ها کنار خانواده خود هستید و دارد دعا می کنید. اضطرار شما یک اضطرار معرفتی است؛ یک اضطرار موقعیتی نیست. اگر شما بتوانید مضطرانه دعا کنید خیلی کار جلو می رود؛ نه سر اطرافیان شما را دارند از بدن جدا می کنند، نه بمب بر سر شما می ریزند؛ با این حال رفته اید در خانه خدا و ناله می زنید. این یعنی سطح معرفت و معنویت خیلی بالا رفته است. خدا با چه زبانی به ما بفهماند که این انتظار را از ما دارد. بنده البته می دانم کسانی که در میدان نبرد هستند چه اجری دارند و در راه خدا 800 کشته و زخمی دادن یعنی چه؛ انسان گاهی اوقات وقتی این مجروح ها را می بیند آرزوی شهادت می کند. معلوم است که اینها از ما جلوتر هستند و از نظر معنوی، نورانی تر هستند و ما در پرتو نور آنها داریم زندگی می کنم، ولی معلوم نیست دعای شما بیشتر از دعای آنها مستجاب نشود.
مسئول اتاق فکر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، دعای مضطرانه در شرایط غیر اضطرار را اتفاقی ویژه خواند و اظهارداشت: باید اعتکاف امسال را شدیداً تحت تأثیر فضای دعا قرار بدهیم؛ هیچ کس هم از دعا خسته نمی شود. شما محرم ده شب سینه زنی می کنید اصلا خسته نمی شوید چون توقع و آمادگی اش را دارید، در ماه مبارک رمضان روزه می گیرید و آنچنان هم گرسنه نمی شوید چون بنایش را دارید. در شب های ماه رجب و شعبان اگر هر شب هم برنامه دعا و مناجات برای خودتان بریزید تا برای ماه مبارک رمضان آمادگی داشته باشید اصلا خسته نخواهید شد.
وی با بیان اینکه بیایید فضا را عوض کنیم و باور کنیم که دعا کارساز است نه موشک، اضافه کرد: باور کنیم کاری که با دعا می شود کرد با لشگر و نیروهای رزمنده نمی شود انجام داد. مخصوصا اینکه یک خبر مهمی که وجود دارد این است که شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان امسال، بنابر تقویم شب جمعه است. بسیاری از علائم دارند به ما می گویند که مقداری حواسمان را جمع کنیم. واقعا یک شب بنشینیم برنامه ریزی کنیم که اگر ظهور نزدیک است، من دارم چکار می کنم. واقعا اگر امسال، سال آینده بخواهد اتفاقی رخ دهد ما چکاره ایم. یک بار بنشینیم فکر کنیم و آمادگی مان را برای ظهور بررسی کنیم. برای این آمادگی نیز هیچ راهی جز دعا نداریم.
پناهیان ادامه داد: از هم اکنون برای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان که بناست در آسمان منادی ندا سر دهد و ما را برای ظهورآماده کند، خودمان را آماده کنیم.
کارشناس مسائل مهدویت، ظهور را فرآیندی مرحله ای و تدریجی توصیف کرد و با بیان اینکه همه این مقدمات یک شبه اتفاق نمی افتد، ادامه داد: هر چه جلوتر می رویم، انکار نزدیک بودن ظهور سخت تر از گذشته می شود؛ دلائل ظهور دارند ما را محاصره می کنند. علائم دارند خودشان را نشان می دهند، علائم بسیار آشکار هستند. اشارات و تصریحات روایات فراوانی در این باره وجود دارد. اگر این همه آمادگی که در منطقه بوجود آمده دلیل بر نزدیکی ظهور نیست، حداقل باید در روایات ذکر می شد که یک بار همه ی علائم ظهور تا حدی خودشان را نشان می دهند ولی ظهور رخ نخواهد داد؛ کما اینکه درباره سفیانی چنین روایتی وجود دارد که سفیانی اول و سفیانی دوم داریم. اگر یک جریان سفاکی در منطقه ظهور کند و خونریزی کند مردم می گویند آیا این همان سفیانی است، بعد به روایات مراجعه می کنیم. من حالا نمی گویم سفیانی اولی که در روایات آمده، قبلاً به چه چیزی تطبیق داده شده و حالا خیلی ها منتظر سفیانی دوم هستند. شاید اینگونه باشد، بنده در حد احتمال دارم بیان می کنم ولی این احتمال ها احتمال هایی نیستند که به سادگی بتوان از کنارشان عبور کرد.
کارشناس مسائل دینی، قدرت کنونی اسلام در منطقه را مورد اشاره قرار داد و گفت: بنده تصور می کنم که ما الان در شرایطی شبیه بدر، اُحد و یا خندق نیستیم؛ موقعیت امروز ما شبیه «حُنین» است. در جنگ بدر، مؤمنین در اقلیت بودند و هیچ کس باور نمی کرد که پیروز شوند. در اُحد مؤمنین در خانه خودشان به استقبال دشمن رفتند، گروهی از مؤمنین ضعف نشان دادند و شکست خوردند. واقعاً ما الان هیچ گروهی از مؤمنین که ضعف نشان بدهند را سراغ نداریم، هیچ یک از ملت های مؤمن منطقه سنگر را خالی نکرده اند، هیچکدام عقب ننشسته اند. دوران، دوران خیانت های شبیه اُحد نیست، دوران غنیمت جمع کردن نیست، دوران جنگ خندق نیست که محاصره آنقدر سنگین باشد که ما مجبور باشیم اطراف خودمان خندق ایجاد کنیم.
وی در توصیف شرایط جنگ حُنین گفت: حُنین تنها نبردی بود که مسلمان ها تعدادشان از غیر مسلمان ها بیشتر بود و با این حال ابتدا شکست خوردند، چون به تعدادشان مغرور شدند و به خدا توکل نکردند. آیا شما باور ندارید که ما الان تعدادمان بیشتر است؟ شاید همان ذهنیتی که برای مردم حاضر در جنگ حنین ایجاد شده بود، امروز برای ما دارد بوجود می آید که حالا که تعداد ما بیشتر است چرا برویم گریه کنیم و مضطرانه ناله سر دهیم. باور کنیم که تعداد ما الان بیشتر است و هیچ زمانی به این اندازه نبوده ایم. مردمان یمن را نگاه کنید که تعدادشان چقدر از متجاوزان بیشتر است. با جنگ 33 روزه لبنان خیلی متفاوت است. امکان کمک رسانی خیلی از غزه بهتر است. من نمی دانم ما چرا روز به روز داریم جلو می رویم. خب حالا که ما تعدادمان بیشتر است یعنی جبهه حق تعدادش بیشتر است، مبادا مانند حنین بشود که توکل نکردند و شکست خوردند. ما الان در آن شرایط هستیم و نیاز به دعا داریم.
پناهیان اضافه کرد: بیایید با دعا اسلام را یاری کنیم. شاید در یکی از جلسات دعا دلمان آنچنان به سوز و گداز در بیاید که خدا ما را لایق قرار بدهد و از ما هم کمک بگیرد. آخرالزمان به طریقی سخت گیری بیشتر می شود و به یک طریقی سهل گیری بیشتر می شود؛ کسانی که فکرش را نمی کنید می روند خط مقدم و کسانی که از آنها توقع دارید جا می مانند. من نمی دانم چطور، ولی بروید در خانه خدا.
عکس از: سیدمحمّد بهار
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا ، مخصوصاً برای فرج
اللهم عجل لولیک الفرج والعافية والنصر
یا مهدی
خدا به ایشون طول عمر باعزت بده
و سایت خود شما هم شروع میکرد به جو سازی علیه اینها !
همین مشایی گفت با مردم اسراییل مشکلی نداریم یه عده می گفتند باید اینو کشت !
حالا روحانی و ظریف در مذاکره به آمریکا و اروپا اطمینان داده اند که نه تنها حرفی در مورد اسراییل نخواهد زد دولت ایران ،بلکه حاضر است اسراییل را به رسمیت بشناسد و امنیت اسراییل را هم محترم بشمارد و برخلافش حرکتی نکند
بعضی ها با حرف حق مشکل دارند افراد را بهانه می کنند !
احمدی نژاد و مشایی بگویند امام زمان می شوند جریان انحرافی امثال پناهیان و علم الهدی بگویند امام زمان آنوقت می شود اسلام ناب !!!
اینکه حضرت نوح ع مدیریت بلد نبود ؟ یا اینکه دوره دعوت به اسلام تمام شده ؟ یا ما با اسرائیل مشکلی نداریم ؟
تعیین کنندگان وقت دروغگویند.
ایشون هم فقط گفتند که نشانه ها شفاف و قابل رویت است.لذا اشتباه برداشت نشود.
دوستان عزیز!همه ی نظرها متین وزیباست اما خوب است به این قطعه از دعای عهد توجه شود که میگوید((انهم یرونه بعیدا ونراه قریبا))
یعنی همین نکته بس است که اگر هر فرد خودش برای خودش منتظر باشد(یعنی بین خودش ومولای خودش.خودرا اماده کند/اگر مولای ما ظهور جمعی نکرد/انشاالله براو ظهور میکند...
به امید اینکه این اعتقاد فراگیرشود
"اللهم عجل لولیک الفرج"
برثانیه ظهورش صلوات...
روایاتی با این مضمون که امر فرج یک شبه اصلاح می شود و یا ظهور دفعتا اتفاق می افتد وجود دارد. ولی اینجا صحبت بر سر ایجاد آمادگی است و اینکه برای آمادگی تدریج لازم است و باید برنامه ریزی کرد و ایشان با بیان علائم ظاهر شده دارد بیان می کند که ظهور احتمالا نزدیک است پس برنامه ریزی کنیم چون هرچقدر هم که ظهور نزدیک باشد تا زمانی که مردم مظطرانه ظهور ایشان را از خدا مطالبه نکرده باشند و آمادگی نداشته باشند این اتفاق نخواهد افتاد.
به نظرم این یک اتفاق دو طرفه است که تا مردم آماده ظهور نباشند و خود را مضطر نبینند ظهور اتفاق نمی افتد و مردم آماده نمی شوند مگر اینکه علائمی را ببینند و اینها موجب تذکر و برنامه ریزی و تلاششان در این راستا شود. شاید برای همین باشد که احدایث می گویند هر لحظه توقع ظهور را داشته باشید، جمعه روزی است که در آن توقع ظهور است، همچنین نشانه های دیگری در سال مثلا 10 محرم و نوروز و... و تذکر هایی دیگر مثلا زمان تلاقی شب 23 ماه رمضان با شب جمعه یا تلاقی جمعه با عاشورا و... و علائم ظهور و ... می بینیم که انتظار ظهور پر است از تذکرات که برخی هرلحظه برخی هفته ای برخی چند ماه یکبار برخی سالی یکبار، برخی چند سال یکبار و برخی عمری یکبار هستند تا تلنگری باشند برای من غافل که آماده ظهور بشم.
اىن چهطور حرف زدنىه حاج اقاى پناهىان
لطفا جمله ای که آقای پناهیان گفته اند را با پاراگراف قبلی اش بخوانید تا متوجه شوید منظور ایشان چیست. فضای بحث اینه که خیلی از پالس ها دارد می رسد تا ما حواسمان را جمعتر کنیم مثلا تقارن شب جمعه با شب 23 ماه رمضان به ما می گوید اگر امسال یکی از علائم حتمی ظهور اتفاق بیافته و اینقدر ظهور نزدیک باشه آیا من آماده هستم؟
تا قبل از اینکه صوت این سخنرانی رو گوش بدم همش داشتم با خودم کلنجار میرفتم که چطور امکان داره فردی با چنین دیانت و درایتی بیاد و برای ندای آسمانی منادی ظهور زمان تعیین کنه:(پناهیان ادامه داد: از هم اکنون برای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان که بناست در آسمان منادی ندا سر دهد و ما را برای ظهورآماده کند، خودمان را آماده کنیم. )
اما وقتی این سخنرانی رو گوش دادم فهمیدم که نگارنده این خبر دچار اشتباه شده و بجای (شب بیست و سومی) از کلمه (شب بیست و سوم ماه رمضان) استفاده کرده و این یعنی تعیین تاریخ برای ندا سر دادن منادی
به خدا قسم اپه از همین امروز بچه های مذهبی و هیاتی و دغدغه مند فرهنگی خودسازی رو در تمام ابعادش انجام بدن
حتما همین امسال ظهور رو درک خواهیم کرد...
نمیدونم چرا یک عده ای به جای اینکه بگن ان شاءالله نزدیکه و خودمون رو آماده کنیم؛ میزنن زیر میز !!!
درضمن! کذب الوقاتون مال دوره ای خاص بود که هرکی از باباش قهر میکرد شب میخوابید صبح بیدار میشد میگفت : من مهدی ام
من فلانم من بیسارم!!!
بریم خودمون رو آماده کنیم که اگه ظهور به زودی اتفاق افتاد شرمنده و سرافکنده نباشیم
خدا حفظ کنه استاد پناهیان رو...