به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، سیداحمد مُعتمدی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم بزرگداشت مقام استاد که ظهر امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، به ارائه گزارشی از وضعیت دانشگاه و برنامههای آتی آن پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۳۳۷ تأسیس شد و قدمتی ۵۷ ساله دارد، این دانشگاه از تبدیل هنرسرای عالی فنی که در سال ۱۳۰۷ تشکیل شده بود، ایجاد شده و اگر بخواهیم براساس هنرسرای عالی قدمت این دانشگاه را ذکر کنیم دانشگاه امیرکبیر حدود ۸۷ سال قدمت دارد.
وی با بیان اینکه هم اکنون در این دانشگاه ۱۴ هزار دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند، ادامه داد: دانشگاه امیرکبیر دارای ۱۶ دانشکده و ۳۴ پژوهشکده و ۳۴ عضو هیئت علمی است که میتوان گفت که بیشترین قطب علمی را در میان دانشگاههای کشور دارد.
معتمدی ادامه داد: از نظر سطح علمی در ارزیابیهای بین المللی، داخلی و جهان اسلام ما جزء بهترین دانشگاهها هستیم و در میان دانشگاههای صنعتی هم معمولاً مقام اول یا دوم را داریم.
رئیس دانشگاه امیرکبیر به جهت گیری این دانشگاه اشاره کرد و درباره ویژگیهای این دانشگاه بزرگ کشور گفت: یکی از ویژگیهای مهم دانشگاه امیرکبیر کاربردی بودن آن است ما در این دانشگاه صرفاً به تولید علم توجه نداریم بلکه جهت گیری ما رفع نیازهای اساسی کشور است.
وی تصریح کرد: از ۴۶ طرح کلان ملی در حوزه تحقیقات، ۱۶ طرح متعلق به دانشگاه امیرکبیر است که در این طرحها یا نقش اصلی را داشته و یا همکار اصلی بوده است.
وی از دیگر ویژگیهای دانشگاه امیرکبیر را تربیت مدیران کشوری عنوان کرد و ادامه داد: میتوانم بگویم این دانشگاه در این جهت خدمات بزرگی را برای کشور داشته است حدود ۱۱۱ تن از اساتید این دانشگاه جزء وزرای کابینه بودهاند و ما از این جهت بالاترین درصد را داریم البته فارغ التحصیلان این دانشگاهها در وزارتخانهها، شرکتها و در سطوح مختلف در حال فعالیت هستند.
رئیس دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی کارخانجات از مدیران خالی شد اولین جایی که کمیته کارگری را ایجاد کرد مرکزیتش در دانشگاه امیرکبیر بود؛ مرکزیت کمیته یا شورای که اساتید و متخصصان را برای رفع نیازهای جبهه بسیج میکرد نیز در همین دانشگاه بود و قاطعانه میتوان گفت این دانشگاه در هر عرصهای تلاش کرده و موفق هم بوده است.
معتمدی با بیان اینکه دانشگاه امیرکبیر در عرصه سیاسی هم قبل و بعد از انقلاب اسلامی جزء سیاسیترین دانشگاهها بوده است، ادامه داد: عدهای این مسئله را اشکال میبینند اما من این را مزیت دانشگاه امیرکبیر میدانم، ما معتقدیم حرکت سیاسی دانشجویی و مدیریت شده در چارچوب قانون و خطوط قرمز نظام همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند قطعاً به نفع دانشجو خواهد بود البته بعضاً تندرویهای هم میشود که نمونه آن را دیدیم.
وی تصریح کرد: اگر دخالتهای نباشد دانشجویان مستعد و مؤدب هستند، دیروز هم کسانی که معترض بودند که حدود ۶۰ الی ۷۰ نفر بودند نزد من آمدند و گفتند ما اعتراض داریم، گروه دیگری هم موافق بودند بنده به آنها گفتم خیلی جو سیاسی راه نیاندازید.
معتمدی ادامه داد: دانشجویان این دانشگاه مستعد هستند ما میتوانیم در چارچوب قانون زمینهای را فراهم کنیم تا مسئولین کشور بیایند و نظرات خود را اعلام کنند و جلسات پرسش و پاسخ مطرح شود اگر دانشگاه امیرکبیر بتواند مدل موفقی ارائه کند مطمئناً بر روی دانشگاههای دیگر نیز اثر میگذارد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر به برنامههای آینده این دانشگاه اشاره کرد و گفت: ۵۷ برنامه اجرایی را در دست تدوین داریم که بعضاً به اتمام رسیدهاند ما دو هدف را دنبال میکنیم یکی اینکه بتوانیم جایگاه دانشگاه را در بین الملل ارتقاء دهیم و دیگر اینکه در طرحهای ملی اثرگذار باشیم.
معتمدی تاکید کرد: بنا داریم جهت گیری دانشگاه را روی حوزههای اساسی کشور ببریم.
60_70 نفر؟؟؟
170نفر بودیم حدودا تا اونجایی که ما اطلاع داشتیم!!!
تندروی یعنی تو یه هفته مجوز برنامه ی آقایونی داده بشه که خطوط قرمزی که میگن رو شکستن!بعدشم که آقای هاشمی!
البته تا خطوط قرمز از نظرهرکس چی باشه!!