به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حاجیحسینی ظهر امروز در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص سبک زندگی، گفت: برای مقابله با جنگ نرمی که مقام معظم رهبری بارها در سخنرانیهای خود برآن تاکید داشتند، باید جمعهایی که افراد دغدغه مند در آن حضور دارند را، اتاق وضعیت جنگ بدانیم.
وی افزود: در این اتاق افراد موثر دور هم جمع میشوند تا ابعاد دشمن را شناسایی و با یک فکر کلینگر و برنامهجامعنگر، یک سناریو برای مقابله با او بازخوانی کنند.
رئیس دانشکده حضرت زینب(س) تهران یادآور شد: نزدیک به پنج سال است که مقام معظم رهبری در خصوص ابعاد، عمق، کیفیت و کمیت جنگ نرم در فرمایشاتشان، متعدد تاکید داشتند و هر بار که از ادبیات جدیدی استفاده کردند از عمق خاصتری در این موضوع خبر میدادند.
این کارشناس مسائل خانواده خطاب به زنان بسیجی با تاکید بر اینکه قشر مذهبی و مدعی باید نسبت به جنگ نرم دغدمند باشد، گفت: متاسفانه ما شاهد این هستیم که توجه زیادی به این مسئله نمیشود، چون به لایههای عمیق در جنگ نرم رسیدهایم.
حاجی حسینی ادامه داد: اگر به این مسئله توجه میشد ما امروز حداقل از لایههای عمیقتر به لایههای سطحی و از این مسئله عدول میکردیم، نه اینکه مسئله برعکس باشد.
میزان نگرانی مقام معظم رهبری در خصوص جنگ نرم رو به افزایش است
رئیس دانشکده حضرت زینب(س) تهران افزود: اگر سلسله فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جنگنرم را بررسی کنیم، میبینم که میزان نگرانی ایشان در این زمینه رو به افزایش است.
وی با انتقاد از اینکه ما در جنگ نرم برای فرمانده میدان، خوب سربازی نکردهایم، گفت: یک سرباز خوب باید مطابق نگاه فرمانده میدان، حرکت کند و با او هم حس باشد.
حاجیحسینی اضافه کرد: زمانیکه میبینید فرمانده برای این مسئله از زندگی روزمره عادی خود میگذرد و شبانهروز خود را متصل به حل این مسئله میکند، سرباز هم باید اینگونه عمل کند تا نتیجه خوبی حاصل شود.
این کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه عمق مسئله جنگنرم را مقام معظم رهبری متوجه میشوند؛ اما متاسفانه ما متوجه آن نیستیم، خاطرنشان کرد: شهر مشهد با توجه به اینکه یک شهر مذهبی است؛ ولی از لحاظ فرهنگی تفاوت زیادی با شهرهای غیر مذهبی ندارد.
وضعیت فرهنگی کشور مطلوب نیست
رئیس دانشکده حضرت زینب(س) تهران با اعلام این مطلب که اخبار آشکار و پنهان نشان میدهد که وضعیت فرهنگی کشور مطلوب نیست، در صورتی که تعداد افراد دغدغهمند در کشور کم نیستند، گفت: ما باید زمینههای فرهنگی را بشناسیم و بر طبق آنچه که به واقعیت نزدیکتر است حرکت کنیم.
وی در خصوص بیتوجهی به سبک زندگی غربی در کشور گفت: این سبک زندگی به صورت نرم و خزنده در کشور اتفاق میافتد و بیتفاوتی قشر مذهبی به آن باعث میشود که به صورت نرم و لحظه لحظه آنان را با خودش همراه کند.
این کارشناس مسائل خانواده با بیان اینکه گاهی به جای شناخت این مسئله در این خصوص خودمان ناخواسته و ناآگاهانه در داخل این زمین بازی میکنیم، بیان کرد: جریان رقیب توانسته شاخصهای خودش را پیاده و همه ما را درگیر کند.
رئیس دانشکده حضرت زینب(س) تهران افزود: اگر در عرصه جامعه و خانواده، در مواجه با مظاهر غیر دینی از خود انزاجار نشان ندهیم، قبح گناه ریخته و به خانواده را پیدا میکند.
حاجی حسینی تصریح کرد: اگر قبح گناه ریخته شود، تعداد زیادی از انسانها در مواجه با آن از خود عکسالعملی نشان نمیدهند. به همین دلیل نظام دینی از سرچشمه با آن مبارزه میکند. اسلام در صحنههای که زمینه گناه را ایجاد میکند، ضوابطش را تعیین و سازمان دهی میکند.
ما خط مقدم را رها و در محورها مستقر شدهایم
وی با انتقاد از این مطلب که ما خط مقدم را رها و در محورها مستقر شدهایم، گفت: همه ما در زیارت عاشورا خواندن این لفظ «اللهم جعل مهیای مهیا» را که به معنای مدل زندگی میباشد، بر خود واجب؛ اما به آن توجهی نداریم. باید یک تلنگر در خودمان ایجاد و روش و منش دین را باز خوانی کنیم.
این کارشناس مسائل خانواده در خصوص اهمیت خانواده خاطرنشان کرد: این موضوع را میدانیم که اگر خانواده موفق باشد همه اعضای آن جایگاه خوبی پیدا خواهند کرد؛ ولی این دیدگاه به خانواده بسیار سطحی میباشد.
حاجی حسینی به فتنه سال ۸۸ اشاره داشت و گفت: در این فتنه شبکه فساد با ۵۰ سرشاخه درجه یک شناسایی شد که به صورت گسترده در کشور فعالیت و تا حد براندازی نظام جریان را تعقیب میکردند.
وی با یادآوری این مطلب که یکی از سرکرده های این شبکه پس از دستگیری اعتراف کرد که این سناریو از ۱۱ سال پیش کلید خورد و در سه مقطع برنامه داشتیم، خاطرنشان کرد: گام اول آنان اخلاقزدایی بود تا جایی که با کمک شبکههای مجازی و اجتماعی کار را به اختلاط برسانند.
این کارشناس مسائل خانواده با اشاره به اینکه آنان در صدد بودند تا کار را در این شبکهها به روابط خاص زن و شوهر و بعد، این رابطه را از سطح محرم به نامحرم در جامعه ترقی دهند، گفت: آمار نشان میداد که آنان به توفیقات قابل توجهی رسیدهاند، این شبکهسازی بین خانوادههای مذهبی باعث عبور از خطقرمزها و فساد شد.
سناریوی دشمن نرم و آرام بر ما تاثیر میگذارد
رئیس دانشکده حضرت زینب(س) تهران با تاکید بر اینکه دشمن برنامهاش آشکار نیست و سناریوی او نرم و آرام بر ما تاثیر میگذارد، تصریح کرد: ما باید متوجه این جریان نرم باشیم.
وی در انتقاد از سریالهای صدا وسیما که محور آن خانوادههای مذهبی هستند، گفت: در این سریالها رفتارهای انحرافی و سکولاری را به نمایش میگذارند که رفتارهای دینی در آن جای ندارد.
این کارشناس خانواده با بیان اینکه رفتارهای سریالها در افراد تاثیر میگذارد، بیان داشت: افراد دغدغهمند جامعه باید در صدد اصلاح رسانه ملی که امام خمینی(ره) فرمودند« باید دانشگاه باشد» برآیند.
حاجیحسینی با بیان اینکه مسئولان فرهنگی کشور باید متوجه این مسئله که هرگز نمیتوانند در یک جامعه بیطهارت ارزشهای دینی را حاکم کنند، باشند گفت: دشمن بیشتر بر مسئله غیرت وتغذیه در افراد جامعه به خصوص مردان توجه دارد.
رئیس دانشکده حضرت زینب(س) دلیل اصلی عدم موفقیت در زمینه حجاب و عفاف را بیتوجهی به ریشه دانست و بیان داشت: علت درجه یک بیحجابی در جامعه به دلیل تغییر ذائقه در آقایان میباشد و این گمان، که با منبر و موعظه میتوان مردان را متوجه آسیبها کرد ، اشتباه است.
وی افزود: برای حل این موضوع باید به شاخصها توجه کنیم، مسئلهای که دشمن بر آن تمرکز دارد.
این کارشناس خانواده خاطرنشان کرد: یکی از استراتژیستهای آمریکایی به مسئولان کشورش اعلام کرده که برای پیروزی بر ایران در فکر تدارک جنگهای گران قیمت نباشند، چون به واسطه تغییر در سبک تغذیه مردم ایران، تغییراتی در این کشور صورت گرفته؛ که نیازمند کمی صبر است.
حاجی حسینی همچنین در خصوص شبکههای اجتماعی گفت: بیش از سه سال است که این شبکهها گربیان ما را گرفته، متاسفانه افراد انقلابی هم به بهانه در دست گرفتن فضا در آن فعالیت دارند که این امر توجیه درستی نیست.
این کارشناس مسائل خانواده بیان داشت: این شبکهها باعث ایجاد سوء ظن وناامنی در بین اعضای خانواده شده، به طوری که ۹۸ درصد خانمها موبایل همسر خود را بررسی میکنند.
وی در پایان گفت: امنیت و اعتماد برای تحکیم خانواده لازم است که اگر سلب شود باعث تزلزل آن میشود.