به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، مقدمفر صبح امروز در اختتامیه شانزدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید در مشهد پیرامون نامه رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان آمریکای شمالی و اروپا، گفت: این نامه دارای ویژگی هایی است که نباید در داخل و خارج از کشور مورد غفلت قرار گیرد؛ چراکه نامه در شرایطی صادر میشود که دنیای غرب در بحران های مختلف هویت، تئوری، فرهنگی و اخلاقی به سر میبرد و از سوی دیگر بحث گرایش به اسلام در دنیای غرب افزایش یافته بود که دولت مردان غربی از این قضیه اعلام خطر می کردند.
وی با اشاره به راهبرد اسلام هراسی و اسلام ستیزی آمریکا از دوران بعد از فروپاشی شوروی افزود: این راهبرد در شرایطی که آمار رشد مسلمانان در غرب افزایش یافت و از طرفی بیداری اسلامی در منطقه به جریان افتاد شدت پیدا کرد، به طوری که پس از سقوط مارکسیست آمریکا درصدد بود که دنیا را نسبت به اسلام بدبین و آن را یک دین خشن قلمداد کند.
کارشناس مسائل استراتژیک در ادامه دین سازی را از دیگر راهبردهای آمریکا عنوان کرد و بیان داشت: خلق جریان جنایتکار تکفیری براساس تحقق همین راهبرد است.
مقدمفر در خصوص نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکا، گفت: این نامه دارای ویژگی هایی بود که اولا خطاب به دولتمردان نیست؛ بلکه مخاطبش نه تنها جوانان آمریکای شمالی و اروپا بلکه به نوعی همه جوانان جهان است.
وی در ادامه افزود: رهبر معظم انقلاب در این نامه از دیپلماسی فطرت استفاده کرده اند؛ چرا که روحیه جوانان حق طلب است و به دنبال کشف واقعیات هستند و در حقیقت این نامه یک پیامی هوشمندانه اثرگذار و مبتکرانه است و پیامی است در راستای تبیین دو گفتمان جاهلیت مدرن و نوین اسلامی.
این کارشناس سیاسی در ادامه در بیان ویژگی های دیگر این نامه گفت: رویکرد اصلی نامه دعوت به حقیقت است و انقلاب اسلامی را در موضع ابتکار و تهاجم قرار میدهد؛ به طوری که ما معمولا وقتی در مورد غرب و افکار عمومی آن صحبت می کنیم دیوار رسانه ای در برابر پیام اسلام و انقلاب اسلامی قرار میگیرد؛ ولی این نامه دنیای رسانه ای غرب را به طور کامل منفعل کرد.
مقدمفر خاطرنشان کرد: نامه رهبر معظم انقلاب در حقیقت یک حرکتی راهبردی و پیامبرگونه بود.
وی گفت: نامه مقام معظم رهبری نامه اجمالی؛ اما دارای محتوای غنی است که یک فصل ایجاد کرده و اول بهمن ماه سال 93 را نقطه عطفی قرار داده است.
مقدم فر تاکید کرد: این بار رهبر معظم انقلاب نه در قالب رهبری سیاسی؛ بلکه به عنوان یک رهبر مذهبی، مخاطبش مردم بحرین و سوریه نیست؛ بلکه مخاطبش جوانان اروپا و آمریکای شمالی است.
مسئول ستاد نشر و تبیین نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی در رابطه با محتوای نامه گفت: در یک بخش از این نامه تاریخ اروپا به چالش کشیده شده و رهبر انقلاب عنوان میکنند، «تاریخ اروپا پر از جنگ و شرمسار از برده داری است».
مقدم فر تصریح کرد: یک بعد این نامه سیاست دگر هراسی اروپا و آمریکاست، همچنین در این نامه به نقش هدفمند رسانههای غربی جهت هدایت افکار عمومی از طریق تصویرسازی اشاره شده است.
وی ادامه داد: این نامه جوانان را به برداشت صحیح از اسلام دعوت کرده و ارجاع میدهد که نگذارید اسلام را تروریستها به شما معرفی کنند؛ بلکه از طریق منابع اصیل اسلامی همچون قرآن و پیامبر به جستجوی آن بپردازید.
مسئول ستاد نشر و تبیین نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی تاکید کرد: این نامه دریچهای تازه جهت پرداختن به اسلام را در غرب باز کرده است.
مقدم فر با اشاره به اینکه در نامه رهبر انقلاب جدا از بحث تاریخ غرب ۹ پرسش مطرح میشود، خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در این نامه خطاب به جوانان عنوان میکنند «من اصرار ندارم چیزی را به شما تحمیل کنم؛ بلکه خودتان بروید و تحقیق کنید».
وی ضمن بیان اینکه این نامه فضای گفتگو با غرب را فراهم کرده است، گفت: سیاستمداران اروپا درج کردهاند که پیام رهبر انقلاب میتواند با آنان چه کند؛ اما متاسفانه نخبگان ما عمق این نامه را درک نکردهاند. ما معتقدیم این نامه دعوت به حقیقت است.