به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، از مشهد، کریم زارع امروز در کنگره بین المللی فناوری ارتباطات و دانش در دانشگاه آزاد مشهد، به نقش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه در حوزه فناوری ارتباطات و دانش اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر این باشگاه دارای ۶۱ هزار و ۸۰۰ عضو در ۳۵۰ شهر کشور می باشد که ۱۱ هزار نفر آنان از دانشگاه های دولتی کشور هستند.
وی با بیان اینکه این باشگاه توانسته در کنار بنیاد ملی نخبگان به ثبت برسد، یادآور شد: برنامه های باشگاه در راستای تحقق سند چشم انداز ۱۴۰۴ و سند چشم انداز دانشگاه آزاد می باشد. همچنین این باشگاه یک سازمان مردم نهاد است، البته هیئت امنای دانشگاه از دو برابر شدن بودجه باشگاه سخن گفته و قرار بر این است که در آینده نزدیک این اتفاق رخ دهد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد کشور اعلام کرد: سهم این باشگاه از ۵۳ هزار و ۳۹ رکود دانشگاه آزاد در اسکوپوس ۵۷۳۳ رکود می باشد، بنابراین ۱۰.۷۶درصد کل رکودهای علمی جهان را باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد کشور از آن خود کرده است.
در ادامه عباس شیخ الاسلامی، رئیس دانشگاه آزاد مشهد مهمترین ویژگی های کنفرانس های موفق را بین رشته ای بودن، برگزاری با هزینه پایین و بین المللی بودن آن دانست و خاطرنشان کرد: در قدیم دانشمندان ما حکیم بودند و حکیم کسی بود که تمام اطلاعات علوم را همراه با یکدیگر داشت، بنابراین یک نفر هم ریاضی دان بود، هم فیزیک دان و هم پزشک و فقیه.
وی ادامه داد: امروزه پیشرفت علوم و به وجود آمدن رشته ها و تخصص های جدید معضلی را برای ما ایجاد کرده است، زیرا این تخصصی شدن منجر به جدایی علوم از یکدیگر شده است.
شیخ الاسلامی برگزاری این کنفرانس ها و همایش ها را عاملی در جهت پیوند رشته ها و تخصص های مختلف دانست و با اشاره به اینکه این کنگره های میان رشته ای منجر به تولد حکیم های جدید در کشور میشود، بیان داشت: یک شهروند باید از علوم مختلف استفاده کند و مسلط به رشتهها و تخصص های مختلف باشد؛ حتی افرادی که در رشتههای فنی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند، باید با علوم انسانی نیز آشنا باشند.