به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از یزد، مراسم تریبون آزاد دانشجویی با عنوان «منطقه آزاد» با موضوع انتخابات در مجاورت آمفی تئاتر دانشگاه یزد برگزار شد.
در این برنامه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه یزد برگزار شد، دانشجویان با نظرات موافق و مخالف در خصوص رای دادن به کاندیدای مورد نظر خود و شاخصهای انتخاب اصلح صحبت کردند.
دانشجویی در راستای انتخاب اصلح گفت: اقتصاد، بیکاری و ازدواج از موضوعات مهمی است که هر نماینده ای که می خواهد وارد مجلس شود، باید با نگاهی باز و داخل کشور در راستای پیشرفت کشور و حل این مشکلات تلاش کند و در این جهت نیز شعار لازم نیست؛ بلکه شعار باید با عمل همراه شود.
دانشجویی دیگر نیز با اشاره به برجام و توجه به بیرون از کشور بیان کرد: برجام باعث امیدواری در کشور شد؛ اما من معتقدم که ما در داخل کار نمی توانیم انجام دهیم؛بلکه باید تعامل با کشورهای مختلف جهانی و ارقدرت ها داشته باشیم تا بتوانیم به صورت فعال و فرامنطقه ای عمل کنیم.
وی افزود: نگاه ما به داخل با وجود دلواپسان بسیار مناسب نیست؛ بلکه باید به تعامل با جهان کشور خود را هدایت کنیم.
دانشجویی دیگر در مخالفت با صحبت های این دانشجو گفت: خارج از کشور بارها تجربه های بسیاری را در اختیار ما قرار داده است و هرگاه نگاه ما به خارج بود جز چپاول و غارت کشورمان چیز دیگری ندیدیم و برجام نیز از جمله این موارد بود که با وجود توافق و انجام تعهدات توسط دولت، امام همچنان تحریم های جای خود است و دوباره نیز این تحریم ها افزایش پیدا می کند و این نتیجه اعتماد به غرب و استکبار جهانی است.
اصلاح طلبی و تایید صلاحیت از صحبت های دانشجویی بود که عدم حضور خود در انتخابات را اعلام کرد و گفت: من بدین دلیل که نامزدهای خود را در این انتخابات تایید صلاحیت نکردند در انتخابات حضور پیدا نمی کنم و رای نمی دهم.
دانشجویی دیگر نیز بیان کرد: ما در هر انتخابات دو بحث داریم که نظارت استصوابی از جمله این مباحث است که در این راستا نظارت استصوابی می تواند فضای انتخاباتی را دچار التهاب کند و رد صلاحیت شدگان نیز به دنبال التهاب هستند که این عقلانیت دانشجویی را نیز زیر سئوال می برد.
وی افزود: بیکاری و اقتصاد به یک یا دو دوره درست نمی شود؛ بلکه روندی است که می تواند با انتخاب صحیح من و شما در انتخابات این روند طی شود.
این دانشجو ادامه داد: ما دانشجویان وظیفه داریم که با عقلانیت از کاندیداها برنامه طلب کنیم تا بتوانیم با اساس شناخت و برنامه در دوره ای طولانی مدت مشکلات جامعه را حل کنیم و این که در انتخابات به دلیل عدم تایید صلاحیت و یا مشکلات موجود حضور پیدا نمی کنم، امری اشتباه است.
دانشجویی دیگر با قرار گرفتن پشت تریبون بیان کرد: نماینده ای که ما انتخاب می کنیم وظیفه پیگیری مشکلات را دارد؛ اما متاسفانه این طور نیست و تضمینی هم برای آن وجود ندارد.
انتخاب نماینده بر اساس هر منطقه صحبت دانشجویی دیگر بود که بیان می کرد: هر فردی باید براساس برنامه نماینده خود در منطقه انتخاب داشته باشد و بر اساس برنامه ای که هر نماینده برای منطقه خود دارد باید به وی رای داد زیرا شناخت مشکلات هر منطقه ای می تواند در راستای بهبود کشور توسط آنها انجام شود.
دانشجویی دیگر نیز بیان کرد : انتخاب باید آگاهانه باشد؛ اما اگر نماینده مورد نظر ما هم انتخاب نشد باز هم باید به وی احترام بگذاریم.