مدیرعامل بانک ملت از فروش حدود ۳۵۰ مورد از املاک مازاد و پروژههای بانک ملت در هشت ماه ابتدایی امسال خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، محمد بیگدلی با اشاره به سهم حدود ۲۰ درصدی بانک ملت در شرکت بیمه آسیا اعلام کرد که بانک ملت با هدف اجرای منویات رییس جمهوری و دستور اکید وزیر امور اقتصادی و دارایی در اجرای قانون رفع موانع تولید که یکی از بندهای آن واگذاریهای املاک و داراییهای مازاد بانکها است، فروش این املاک و داراییها را در دستور کار قرار داده و در نخستین اقدام، فروش سهام خود در شرکت بیمه آسیا را در اولویت قرار داده است.
وی ادامه داد: گروه مالی ملت به عنوان متولی این سهام، اقدامات اولیه را برای فروش این بلوک ۲۰ درصدی شروع کرده است که امیدواریم این عرضه با بهترین شرایط، صورت گیرد. مدیرعامل بانک ملت با بیان این نکته که این بانک، ۱۰ درصد از سهام شرکت به پرداخت را نیز در بازار سرمایه واگذار کرده، اعلام کرد که بخش دیگری از سهام این شرکت به صورت بلوکی در آیندهای نزدیک عرضه خواهد شد؛ ضمن اینکه واگذاری تعداد دیگری از شرکتهای بانک نیز در دستور کار قرار گرفته است.
این مقام مسئول بانکی، با اشاره به فروش حدود ۳۵۰ مورد از املاک مازاد و پروژههای بانک ملت در هشت ماه ابتدایی امسال، تاکید کرد: خوشبختانه این بانک از سالهای گذشته این فرآیند را شروع کرده و در سال جاری به ویژه پس از دریافت دستور وزیر امور اقتصادی و دارایی، به این موضوع سرعت بخشیده است.
وی به تشکیل کارگروههای ویژه برای فروش املاک و داراییهای مازاد در بانک ملت اشاره کرد و گفت: این کارگروهها پیگیریهای جدی را در این زمینه انجام داده اند که خوشبختانه نتایج خوبی به دست آمده است که اثرات آن را در عملکرد بانک در آینده مشاهده خواهیم کرد.
بیگدلی، واگذاری این املاک و داراییها را باعث جلوگیری از تحمیل هزینههای سنگین نگهداری آنها، افزایش نقدینگی بانک جهت اعطای تسهیلات در بخشهای مختلف اقتصادی و همچنین در راستای تحقق شعار "اقتصاد مقاومتی: تولید - اشتغال"خواند و گفت: این واگذاریها بی تردید، اثرات مثبتی را روی سودآوری بانک خواهد داشت.
وی روند وصول مطالبات بانک ملت را رضایت بخش خواند و گفت: باتوجه به این که بخشی از داراییهای بانکها در بخش مطالبات معوق قفل شده است و این داراییها جزو داراییهای سمی نظام بانکی محسوب میشود، بانک ملت پیگیری و وصول این مطالبات و تبدیل آن به منابع مولد را در دستور کار جدی قرار داده و تاکنون نیز در این زمینه به موفقیتهای خوبی دست یافته است.
به گفته وی، هم اکنون نسبت مطالبات به تسهیلات در بانک ملت به درصد خوبی رسیده که به مراتب از میانگین شبکه بانکی کشور پایینتر است. بیگدلی، به افزایش قابل قبول عملیات ارزی بانک ملت در سال جاری هم اشاره کرد و اظهار داشت: عملکرد ارزی این بانک تا پایان آبان ماه سال جاری به حدود ۸ میلیارد دلار رسیده که نشان دهنده رشد ۱۰۶ درصدی در تعداد و رشد حدود ۲۰ درصدی در مبلغ حوالهها و گشایش اعتبارات اسنادی دارد.
به گفته بیگدلی، روابط کارگزاری بانک ملت نیز با ۲۰ درصد رشد، از ۱۳۹ بانک به ۱۶۷ بانک افزایش یافته است. وی پیش بینی کرد که با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته، بانک ملت در بخش ارز با رشد قابل توجهی نسبت به پایان سال گذشته، روبرو خواهد شد.
مدیرعامل بانک ملت به رشد حدود ۱۲ درصدی منابع، رشد بیش از ۱۱ درصدی مصارف و رشد ۱۷ درصدی حسابهای ارزی این بانک در هشت ماهه ابتدایی سال ۹۶ اشاره کرد و اظهارداشت: این رشد در حالی اتفاق افتاده که بانک ملت پس از ابلاغ دستورالعملهای شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی در زمینه نرخ سود سپرده ها، به طور کامل به این نرخها پایبند بوده و آنها را رعایت کرده است.