رئیس دانشگاه فرهنگیان در مورد جذب غیرقانونی هیئت علمی در این دانشگاه گفت: تاکنون هیچ موردی از این دست پیدا نشده؛ اما آنچه که بسیار است حرف و سخن و تهمتهایی که دورادور در این باره زده میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خنیفر، رئیس دانشگاه فرهنگیان در نشست خبری صبح امروز به مناسبت میزبانی دانشگاه فرهنگیان در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن برگزار شده بود در جمع خبرنگاران ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان گفت: به اعتقاد من اولین نمایشگاه قرآن و در واقع آغاز پاسداشت تدبر در قرآن زمان سلمان فارسی بوده است که سوره حمد را تفسیر کرد. بعد از آن نیز کارهایی انجام شد تا سورههای مختلف قرآن به زبان فارسی دری ترجمه و تفسیر شود، اما متاسفانه نیمه کاره رها شد.
وی ادامه داد: براساس مصوبه جلسه هفتاد شورای هماهنگی قرآنی دانشگاهها میزبانی و مدیریت بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن امسال به دانشگاه فرهنگیان واگذار شد و این اولین بار است که به طور مشخص یک دانشگاه میزبانی بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن را برعهده گرفته است. پیش از این معمولا این مسئولیت را برعهده وزارت علوم، وزارت بهداشت و امثالهم بود.
خنیفر با اشاره به اینکه ۱۲ کمیته برای برگزاری این بخش از نمایشگاه در نظر گرفته شده است، گفت: ۱۲ کمیته برای پشتیبانی این برنامه اجرا میشود که این کار بسیار انرژی بر است و با پشتیبانی معاونت فرهنگی دانشگاه فرهنگیان انجام میشود و رویکردها و نحوه اجرا در برگزاری نمایشگاه امسال نسبت به سالهای قبل تفاوتهای بسیاری پیدا کرده و خلاقیتهایی متفاوت با قبل انجام شده است که امید داریم با استقبال بالایی روبرو شود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: از جمله این برنامهها میتوان به یکسری نشستهای تخصصی با حضور متخصصین قرآنی اشاره کرد. برای مثال یکی از پژوهشگرانی که ریشه قرآن را در ضرب المثلهای قدیمی ما میداند در نمایشگاه حضور پیدا میکند یا آقای قرائتی برای تفسیر قرآن در فضای نمایشگاه حضور دارد و کرسیهای نظریه پردازی برای توسعه قرآنی، مناظرات با دعوت اساتید و دانشجویان نیز برگزار خواهد شد. همچنین دعوت از دانشجویانی را داریم که در زمینه قرآن پژوهش کردند و برای مثال یکی از آنها تمام قرآن را به شعر تفسیر کرده است.
وی افزود: در این بخش از نمایشگاه برای اولین بار نرم افزارهای قرآنی که توسط دانشجو معلمان راه اندازی شده است و در سالهای قبل جوایزی را به خود اختصاص داده است، رونمایی خواهد شد. همین طور برای کودکان نیز پک کل داستانهای قرآنی پیشنهاد شده است که امید است به خوبی به انجام برسد. اینها همه برنامههایی است که فضای این بخش از نمایشگاه قرآن را دانشگاهی کرده است و نسبت به سالهای قبل تفاوت ایجاد کرده است.
خنیفر اظهار داشت: در بخش دانشگاهی نمایشگاه دستاوردهای قرآنی همه دانشگاهها قرار گرفته میشود و از نهاد رهبری، وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، پیام نور، بسیج، جهاد و ... در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. دانشگاه فرهنگیان در سال اخیر از نظر ظرفیت فعالیتهای قرآنی شتاب والایی داشته است و از این نظر شاخص است. در سال قبل دانشجو معلمان ما از ۱۴ رشته، رتبه ممتاز جشنواره ملی قرآن را به دست آوردند و آموزش و پرورش نیز در حال حاضر ۲۸۰۰ دانش آموز در حال حفظ جز ۳۰ قرآن کریم را دارد. تنوع برنامههای قرآنی در آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان بالاست و ما برنامههایی مثل دوشنبههای قرآنی را در مدارس و سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان داریم.
رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت: همچنین طرح کاروان نور دانشگاه فرهنگیان با میزبانی قاریان قرآنی انجام شده و افتتاح بخش دانشگاهی نمایشگاه نیز بعدازظهر امروز برگزار خواهد شد.
خنیفر در ادامه با اشاره به سوال یکی از خبرنگاران در مورد جذب غیرقانونی هیئت علمی گفت: اگر یک مورد از این جذب غیرقانونی را سراغ دارید به من معرفی کنید تاکنون هیچ موردی از این دست پیدا نشده است، اما آنچه که بسیار است حرف و سخن و تهمتهایی که دورادور در این باره زده میشود.
وی گفت: در سال ۹۶ یک غفلتی شده و جذب هیئت علمی انجام نگرفته است ما امروز درصدد جبران این مسئله هستیم و ۴۰۰ ردیف هیئت علمی گرفته ایم که این رقم تا ۱۴۰۴ به ۲۰۸۰ نفر خواهد رسید.
رئیس دانشگاه فرهنگیان در پاسخ به یکی از خبرنگاران پیرامون فیلم پخش شده از مدارس مختلف و نسبت معلمان آنها با معلمان تربیت شده دانشگاه فرهنگیان گفت: در حال حاضر ۱۱۰ هزار مدرسه در ایران وجود دارد که این رقم هم رقم بالایی است و هم پراکندگی بالایی دارد و کنترل تمام این مدارس با هم کار سادهای نیست، اما اینکه این حجم از فیلم طی سه روز در فضای مجازی پخش شود جای سوال دارد که چرا به صورت همزمان و برنامه ریزی شده طی سه روز هجمهای به این بزرگی در فضای مجازی وارد شد. هنوز هم مشخص نشده است که مکانی که از آن فیلمبرداری شده آموزشگاه است، مدرسه است یا جای دیگر. اتفاق افتادن این قضایا در یک چنین موقعیت زمانی حساسی نشان دهنده این است که این کار هدفمند است وگرنه سوالی پیش میآید که چرا این حجم از اتفاقات باید در چنین موقعیت زمانی در کشور اتفاق بیفتد.
خنیفر افزود: شما یقین بدانید آن خانمی که در تصویر پخش شده است معلم نیست و اگر هم معلم باشد من شک دارم تربیت شده تربیت معلم باشد. من معتقدم معلمی که سر خودش را به خاطر شاگرد سرطانی اش میتراشد تربیت شده دانشگاه فرهنگیان است، اما معلمی که در مدرسه با بچهها این حرکات را انجام میدهد معلم من نیست.