بیشتر بخوانید:
در جریان سیل فروردین ۹۸ که اخبار پس زدگی فاضلاب و آبگرفتگی اهواز بر اثر نبود شبکه فاضلاب مناسب، بیش از پیش رسانهای شد و تمام توجهها را به خود جلب کرد، کمیته وضعیت آب تشکیل شد و اتاقهای همفکری به کرات در خوزستان برگزار شد که برخی مدیران شهری هم در آن حضور داشتند، اما شواهد نشان میدهد که هیچگونه فعالیت عملی در خوزستان برای رفع مشکلات فاضلاب صورت نگرفته و همچنان این پرونده از دید مسئولان بسته است. شاهدیم با اینکه هنوز فصل بارندگیها شروع نشده، مردم مناطق مختلف شهرستان اهواز با مسئله پس زدگی فاضلاب و آبگرفتگی معابر بر اثر فقدان شبکه فاضلاب مناسب دست به گریبان هستند و این نگرانی بین آنان ایجاد شده که با شروع فصل بارندگی ها، باز هم با چالشهای بارش باران و فاضلاب گرفتگی مواجه میشوند و خانه و زندگیشان را فاضلاب در بر میگیرد.
بر کسی پوشیده نیست که نبود شبکه فاضلاب مناسب، یکی از دلایلی است که باعث شده پسابها و فاضلابهای اهواز از طریق ۲۴ خروجی در شرق و غرب این شهرستان به رود کارون سرازیر شوند و منابع آبی را در معرض خطر قرار دهند. به دنبال فاضلاب گرفتگی و وقوع سیلاب فروردین ۹۸ اهواز هم مقام معظم رهبری دستور ویژه مبنی بر اختصاص ۱۰۰ میلیون یورو اعتبار از صندوق توسعه ملی برای حل مشکل فاضلاب اهواز دادند و انتظار میرفت با اختصاص این ۱۰۰ میلیون یورو و آن اعتبار کلان بانک جهانی در اوایل دهه ۸۰ ، مشکل فاضلاب اهواز نه به طور کامل بلکه بخشی از آن رفع شده باشد، اما این اتفاق نیفتاد.
بیشتر بخوانید:
با این حال غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان اوایل شهریورماه سال جاری مدعی شده که حل مشکل فاضلاب اهواز نیازمند اختصاص ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است و حتی اظهار میکند که با اختصاص این بودجه، ظرف سه سال آینده شرایط اهوازیها از نظر فاضلاب گرفتگیها بهبود مییابد.