به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پارک علم و فناوری، سازمانی است که به وسیله متخصصان حرفهای اداره میشود و هدف اصلی از ایجاد این پارک هم افزایش ثروت جامعه از طریق تشویق و ارتقای فرهنگ نوآوری بوده است.
در این پارکها ایدههای فناورانه و نوآورانه مورد حمایت قرار میگیرند و واحدهای فناور، پروسه تبدیل شدن به شرکت دانشبنیان و تولید محصول را طی میکنند و حتی به درآمدزایی هم میرسند. در استان کرمانشاه هم سالهاست که پارک علم و فناوری ایجاد شده و شروع به جذب صاحبان ایده و پرورش واحدهای فناور کرده و مشغول هدایت ایدههای فناورانه به سمت تجاریسازی است.
آزادی، رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در این باره گفت: ساختارهایی که در مجموعه پارک علم و فناوری استان کرمانشاه برای حمایت از ایدههای فناورانه ایجاد شده، شامل ۷ مرکز رشد، ۲ مرکز شکوفایی و خلاقیت، ۵ مرکز تخصصی نوآوری، ۲ شتابدهنده میشود.
آزادی افزود: در بحث فراهمسازی زیرساختهای لازم در این پارک برای حمایت از ایدههای فناورانه هم در سال ۱۳۹۹ اقدام به بهرهبرداری از مجتمع نوآوری کردیم که از این طریق، فضای لازم برای استقرار کارگاهی ۲۴ واحد فناور فراهم شد.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه اضافه کرد: از ابتدای فعالیت پارک علم و فناوری کرمانشاه تا کنون، بیش از ۶۰۰ ایده تحت حمایت این پارک قرار گرفتند و فرآیند تجاریسازی این ایدهها برای تبدیل شدن به محصول هم طی شده است.
وی بیان کرد: در حال حاضر هم بیش از ۲۵۰ واحد فناور در مناطق مختلف کرمانشاه تحت حمایت پارک علم و فناوری استان هستند.
آزادی ابراز کرد: در پارک علم و فناوری کرمانشاه، تمامی خدماتی که برای تبدیل ایده به محصول و طی فرآیند تجاریسازی مورد نیاز است، به صاحبان ایده ارائه میشود که از جمله این خدمات میتوان به اعطای تسهیلات و کمکهای مالی به واحدهای فناور اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۸ بیش از ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات از سوی این پارک به واحدهای فناور تحت حمایت ارائه شد، اظهار کرد: جدای از اعطای تسهیلات، پارک علم و فناوری کرمانشاه به ارائه خدمات مشاورهای تخصصی، ایجاد فضای کارگاهی و اداری و آزمایشگاهی برای حمایت از واحدهای فناور پرداخته است.