به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیین افتتاحیه بازار مشترک کوثر (بامک) امروز ۲۲ اسفندماه، مصادف با سالروز بزرگداشت شهدا، با حضور امیرحسین قاضیزادههاشمی رئیس بنیاد شهدا و امور ایثارگران، ناصر فخاری مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، ابراهیم غلامی مدیرعامل شرکت کشت و صنعت شریفآباد، برگزار شد.
سامانه بامک اکوسیستمی جهت یکپارچهسازی، بهبود، تسهیل و تسریع فروش کالاها و خدمات شرکت سازمان اقتصادی کوثر است. خدمات بامک به همت شرکت کشت و صنعت شریفآباد فعلاً برای ۱۰۰ هزار نفر از خانوادههای ایثارگران و شهدا در دسترس است، اما در آینده توسعه پیدا خواهد کرد تا در ابتدا برای همه خانوادههای شهدا و ایثارگران و در ادامه برای همه مردم در دسترس باشد.
* امکان خرید اینترنتی و حضوری در بامک
در این آیین علاوه بر رونمایی از سامانه مجازی بازار مشترک بامک، که امکان خرید اینترنتی کالاهای ضروری را برای خانوادههای شهدا و ایثارگران به ارمغان میآورد، از فروشگاه این بازار نیز رونمایی شد تا افراد بتوانند با مراجعه حضوری نیز از خدمات و محصولات شرکتهای تابعه سازمان اقتصادی کوثر، به خصوص شرکت کشت و صنعت شریف آباد، بهرهمند شوند.
* ایران جزو ۲۵ کشور پیشرو در کشت و صنعت
در ابتدای مراسم غلامی پس از ذکر نام و یاد شهدا و تشکر از مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر برای کمکهایی که به بهبود اقتصاد ایثارگران کرده، آغاز کرد: همه این تلاشها و زحماتی که کشیده میشود در مقابل رشادتهای شهدا و جانبازان به اندازه سر سوزنی بیش نیست. مجموعه کشت و صنعت شریفآباد، به عنوان یکی از مجموعههای موفق در سازمان اقتصادی کوثر، جزو برترینهای کشت و صنعت کشور قرار گرفته. همچنین بر اساس آخرین طبقهبندی آمار و اطلاعات جهانی، ایران جزو ۲۵ کشور پیشرو و موفق در حوزه کشت و صنعت قرار دارد.
مدیرعامل شریفآباد پس از گرامیداشت سالگرد تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در راستای راهبرد اقتصادی «رهنما» تلاش شد همه موضوعاتی که در آن تدوین شده بود، اجرا کنیم. در همین راستا بازار مشترک کوثر را با هدف خدماترسانی به همه آحاد جامعه، با اولویت جامعه هدف یعنی خانواده شهدا و ایثارگران، را تأسیس کردیم. به زودی عرضه مستقیم محصولات شرکتهای تابعه سازمان اقتصادی کوثر را با بهترین کیفیت و قیمت در دستور کار قرار خواهیم داد تا به اقتصاد مردم کمک کند.
* قیمت درب کارخانه به درب منازل
در ادامه برنامه فخاری، مدیرعامل سازمان کوثر، اعلام کرد: قیمت کالاها و محصولاتی که در خرید اینترنتی به درب منزل خانوادهها تحویل داده میشود قیمت درب کارخانه و عمده فروشی است. در مجموعه بامک محصولات در ابتدا برای خانوادههای ایثارگران و در گامهای بعدی برای همه آحاد جامعه ارائه خواهد شد. قیمت محصولات بین ۱۰ الی ۳۰ درصد پایینتر از قیمت بازار است.
* باید به خانواده شهدا و ایثارگران رسیدگی کنیم
در پایان مراسم قاضی زاده هاشمی به مناسبت امروز اشاره کرد و توضیح داد: ۲۲ اسفند ۱۳۵۸، درحالی که کلمه «دفاع مقدس» هنوز شکل نگرفته بود، امام خمینی (ره) مؤسسهای با هدف تکریم نام و یاد شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تأسیس کرد. رهبر کبیر انقلاب این مسیر را پویا و در حال رشد میدید. امروز سازمان اقتصادی کوثر میراثدار و امانتدار این دارایی است.
رئیس بنیاد شهید تصریح کرد: باید شرایطی ایجاد کنیم تا هم به خانواده شهدا و ایثارگران رسیدگی شود و هم اقداماتی صورت بگیرد تا در عرصههای فرهنگی و غیر فرهنگی نمایانگر الگوهای جهادی، ایثارگرانه و ترویج اندیشه و مسیر شهدا باشد.
* بامک قیمتها را به چالش میکشد
معاون رئیس جمهور از راهاندازی سامانه بامک و سازمان اقتصادی کوثر ابراز خوشحالی کرد و گفت: میتوانیم به کمک سودی که از فعالیتهای سازمان به دست میآید نه تنها خدماتی به خانوادههای شهدا و ایثارگران ارائه دهیم بلکه میتواند کمک حال عموم مردم جامعه نیز باشد. چرا که به چالش کشیدن قیمتها در فروشگاه بامک، باعث به چالش کشیده شدن قیمتها در کل کشور میشود.
* مدیر جهادی نه منتظر دستور میماند نه تشکر
هاشمی ضمن تشکر از سازمان کوثر تأکید کرد: مدیر جهادی نه منتظر دستور میماند نه تشکر. چرا که خود را در قبال وظایفش مسئول میداند. او بدون این که منتظر دیده شدن باشد، خلاقانه وظایفش را انجام میدهد. مدیران سازمان اقتصادی کوثر از زمره مدیران جهادی فعالی هستند که به صورت مسئولانه و خودکار، در انجام وظایف خود کوتاهی نمیکنند.
هاشمی در پایان سخنرانی ضمن مقدس دانستن خدمت به مردم و به خصوص ایثارگران، خواستار این شد که هر چه زودتر این فعالیتها در سرتاسر کشور و استانهای دیگر فراگیر شود.