به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا جمالزاده مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت: باتوجه به شرایط جدید، فرهنگ کار در حال تغییر است و سازمانها به مفاهیم جدیدی از جمله رفتارسازمانی مثبتنگر یا رهبری روی آوردهاند تا بتوانند عملکرد فردی را ارتقاء داده و بهرهوری سازمان را از این طریق بهبود بدهند. وی افزود: کوچینگ علم به فعل رساندن توان بالقوه افراد است و مهارتی است که به افراد میآموزد با همراهی مؤثر با مخاطب و با ایجاد تعامل و خلاقیت، او را به سمت بهترینِ خودش هدایت نماید.
جمالزاده در ادامه اظهار داشت: از این رو دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور پاسخگویی به نیاز بازارکار و با هدف تربیت کارشناسان زبده کوچینگ با مشارکت گروهی از متخصصان و صاحب نظران، به تدوین، تصویب و اجرای رشته کارشناسی حرفهای کوچینگ کسب و کار در ذیل گروه مدیریت و خدمات اجتماعی اقدام نموده است.
دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی تصریح کرد: دانش آموختگان این رشته با گذراندن دروسی، چون کاربردهای کوچینگ در سازمان، کاربرد فناوری در کوچینگ و کوچینگ گروهی و رهبری تیمی و داشتن قابلیتهایی نظیر کشف شایستگیهای فردی، ایجاد چابکی در حل مسائل گروهی، شناخت محیطهای متقابل تأثیرگذار بر کسب و کار و کمک به صاحبان کسب و کار برای بقاء و به کارگیری تکنیکهای کارآفرینانه در کوچینگ میتوانند شغل کوچ کسب و کار، کوچ کار تیمی و کوچ مدیران اجرایی را احراز نمایند.
مدیرکل دفتر برنامهریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه اظهار داشت: علاقهمندان به تحصیل در این رشته میتوانند ضمن مشاهده سرفصل دروس رشته مذکور در بخش سرفصل برنامههای مصوب در سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به نشانی uast.ac.ir، در پذیرش جدید دورههای کارشناسی ناپیوسته دانشگاه که تا ۱۵ شهریورماه ادامه دارد ثبت نام نمایند.