به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری که امروز برگزار شد، در پاسخ به سوال دانشجودر خصوص ارزیابی شرکت های دانش بنیان و تاثیرات این ارزیابی گفت:در نظام جدید ارزیابی دانشبنیانها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار میگیرد و شرکتها بر این اساس به شرکتها نوپا، نوآور و فناور تقسیم میشوند.
وی افزود: در چند جا شنیدم این همان سیستم تقسیم بندی نوع ۱-۲ و ۳ سابق است که مطلقا اشتباه است؛ نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی میشد، ولی الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص میکند.
دهقانی اضافه کرد: شرکتهای بسیار نوع یک داشتیم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکتهای نوع ۳ داشتیم که به شرکتهای نوآور و فناور تبدیل شدند.ساز و کارهای حمایتی از دانش بنیانها در روش جدید متناسبتر شدند.
وی خاطرنشان کرد: ۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکتهای نوپا تبدیل شده اند.
پیش بینی رشد ۱۰۰ درصدی حضور دانش بنیان ها در بازار سرمایه در سال ۱۴۰۳
وی درباره حضور شرکتهای دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند که تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از مراحل بلوغ شرکتهای دانشبنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها توسط سرمایه مردم است، افزود: رشد نهایی شرکتهای دانشبنیان ورود به بورس است.
دهقانی ضمن بیان این مطلب که لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند، افزود: آنجایی که بحث کلان داده ها مطرح می شود یا بحث داده های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می شود، صلاحیت شرکت ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد.