به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت فدراسیون جهانی وزنهبرداری،کیانوش رستمی، در سال 2014 قهرمان جهان در دو ضرب و مجموع دسته 85 کیلوگرم شد. او در وزن 85 کیلوگرم به طور کلی چهار مدال طلا کسب کرده و به همراه جرجی آسانیدزه در رده دوم ردهبندی نفراتی که بیشترین مدال طلا در وزن 85 کیلوگرم کسب کرده اند، قرار دارد. رستمی حالا برای سومین طلای مجموعش دورخیز کرده است.
آندوی ریباکو از بلاروس بیشترین مدال طلا در این وزن را دارد که 9 مدال است.
بلاروس رکورد بیشترین مدال مسابقات جهانی در وزن 85 کیلوگرم را دارد. این کشور در این دسته مجموعا 23 مدال کسب کرده که یازده مدال آن طلا است و پیتر آسایوناک میتواند سومین قهرمان جهان بعد از ریباکو و لاهون از بلاروس در وزن 85 کیلوگرم شود.
آپتی اوخادوف از روسیه که در سال 2013 مدال طلای دو ضرب و مجموع را به دست آورد، در المپیک 2012 لندن مدال نقره کسب کرد. در سال 2012 او در مجموع 385 کیلوگرم را بلند کرد که با رکورد مجموع آدریان زیلیسنکی از لهستان که مدال طلای المپیک را کسب کرد، برابر بود و به دلیل اختلاف وزن بیشتر مدال نقره المپیک نصیبش شد.
دنیس اولانف از قزاقستان نیز قصد دارد دومین قهرمان جهان از این کشور در وزن 85 کیلوگرم باشد. ایلیا ایلین اولین قهرمان قزاق است که در سال 2005 مدال طلای دو ضرب و مجموع را کسب کرد.
بنجامین انکن از فرانسه نیز در سال 2011 در دو ضرب و مجموع مدال نقره کسب کرد. او قصد دارد در وزن 85 کیلوگرم قهرمان شود.
تیان تائو از چین نیز در سال 2014 مدال طلای وزن 85 کیلوگرم را در بازیهای آسیایی تصاحب کرد. او قصد دارد دومین وزنهبردار از چین باشد که به مقام قهرمانی جهان میرسد. پیش از این لو یونگ از چین در سال 2009 در یک ضرب و مجموع قهرمان جهان شد.
در سال 2009 لو آخرین وزنهبرداری بود که هم در یک ضرب و هم در مجموع در وزن 85 کیلوگرم در یک تورنمنت قهرمانی جهان به مدال طلا دست یافت.
آرتم اوکولف در مسابقات قهرمانی جهان جوانان در دوره 2013 – 2014 در وزن 85 کیلوگرم قهرمان شده بود. او در مسابقات قهرمانی جهان بزرگسالان چهار مدال کسب کرد که دومین نفر در بین وزنهبرداران روسیه بعد از اسلامبک ادیف ( هفت مدال) است.