اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد نبی حبیبی، دبیرکل مؤتلفه اسلامی با حضور در اولین روز از نشست سالانه اتحادیه انجمن های اسلامی مستقل، درباره انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر پیش رو گفت: اصولگرایان در انتخابات 92 رقیب جدی نداشتند و رقابت اصلی بین خود اصولگرایان بود. باید رقبا را جدی گرفت و با یک نامزد به میدان آمد. در انتخابات 92 متوجه شدیم که باید رقیب را جدی گرفت و نتیجه انتخابات 92 حاصل همین بود.
وی در ادامه گفت: دو سال قبل از انتخابات دهمین دوره مجلس و در سال 94 به دو اصل رسیدیم؛ یک، وحدت اصولگرایان اجتناب ناپذیر است و دو، اصولگرایان با محوریت جامعتین (مبارز و مدرسین). که این محوریت باعث ائتلاف بین اصولگرایان می شود، ولی اگر این محوریت نباشد، چون اصولگرایان خودشان را با هم همسطح می دانند هرکس خودش یک ائتلاف تشکیل می دهد.
دبیرکل حزب مؤتلفه افزود: ما پیشنهاد دادیم که موحدی کرمانی و مصباح یزدی و مهدوی کنی یک هیئت سه نفره را برای اجماع نظرات متفاوت اصولگرایان تشکیل دهند؛ که جبهه پایداری و ایثارگری هم موافقت کردند، ولی مصباح مخالفت کرد و گفت که من هم عرض این دو بزرگوار نیستم و جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز را در مسائل سیاسی کارشناس می دانم و عقل حکم می کند که اگر در مسئله ای سوال پیش آمد به کارشناس مراجعه کنیم، ولی در صورتی که این دو بزرگوار امر کنند شرکت می کنم.
حبیبی ادامه داد: این که مجلس ششم به دست اصولگراها افتاد، نتیجه تلاش های آن سه بزرگوار و تقوی، عضو شورای سیاست گذاری ائمه جمعه بود که با سفر های استانی که انجام دادند توانستند یک حزب موتلفه درست کنند و ما هم از همگرایی آن ها حمایت کردیم و به یک محوریت واحد رسیدیم ، ولی لیست ما در تهران رای نیاورد. همانطور که در انتخابات سال 88 در کل کشور یک اتفاق افتاد، ولی در تهران اتفاقات به گونه ای دیگر رخ داد و دلایل این امر را هم باید در بحث آسیب شناسی پیگیری کرد.
وی در ادامه افزود: ما در ائتلاف اصولگرایان از یک لحاظ لطمه خوردیم و آن هم این است که اصولگرایان فکر می کنند که برای این که مفید باشند، باید حتما نماینده مجلس و یا رئیس جمهور باشند و به قول ایت الله موحد کرمانی ما همیشه احساس مسئولیت می کنیم که بیاییم؛ ولی چرا یک بار احساس مسئولیت نمی کنیم که نیاییم.
دبیرکل حزب مؤتلفه همچنین گفت: اصلاح طلبان از قبل برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 برنامه ریزی کرده و به این منظور سفرهای استانی خود را آغاز کرده اند و انتخابات سال 92 را اولین پیروزی خود، انتخابات مجلس دهم را دومین و انتخابات سال 96 را سومین پیروزی خود می دانند.
حبیبی افزود: اصلاح طلبان خود را اعتدالیون می نامند. برای نمونه خود روحانی هم ابتدا با این شعار که باید از هر دوجناح استفاده متعادل کرد، جلو آمد؛ در صورتی که در عمل 20 نفر از 22نفر مدیر وزارت کشور را عوض کرد و بعدا حتی همان دو نفر باقی مانده را هم عوض کرد. کفه اصلاح طلبان در این دولت سنگین تر از اصولگرایان شد و این دولت کاملا یک طرفه عمل کرد، ولی ما چوب لای چرخ دولت نمی کنیم و فقط انتقاد می کنیم.
وی گفت: خود دولت روی حرف هایش پایبند نیست، و موضوع غیر قابل تحمل این است که دولت فعالیت های لازم را در قبال فتنه 88 و کسانی که در این فتنه دخیل بودند، انجام نداده و گویا این فتنه هنوز در فکر و ذهن مردم هست. صورت مسئله فتنه را پاک کردند و به برخی فتنه گران راه دادند؛ دولت در این رابطه ضعیف عمل کرده است؛ چند بار بعد رهبر معظم فرمودند که نسبت به فتنه گران حساسیت داشته باشند.
دبیرکل حزب مؤتلفه ادامه داد: فتنه 88 برای بر اندازی نظام انجام شده و در حد رقابت دو رقیب نیست. رئیس میز سیا یک روز قبل از انتخابات گفت فردا در ایران انتخابات نخواهد بود و انقلاب رنگین صورت خواهد گرفت؛ به این منظور فتنه 88 کلید خورد. در دولت یازدهم عدم حساسیت نسبت به فتنه 88 را بسیار داریم.