اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
سعید توانا راد، دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه این روزها و در عصر پسابرجام شاهد بن مایه و ریشه حقیقی دیپلماسی دولت یازدهم هستیم، گفت: برجام با تمام نقصها و خطراتش برای امنیّت ملّی و حاکمیّت کشور، یک وجه متمایز و کاملاً مثبت دارد که آن رشد سیاسی مردم است.
وی تصریح کرد: امروز دیگر مردم ما به راحتی سالهای گذشته حرفهای جذّاب و خالی از صداقت را باور نمیکنند. مردم دریافتهاند که جمهوری اسلامی هرگز دشمنی را دامن نزده بلکه این آمریکاست که به دشمنی دامن میزند. امروز مردم ما فهمیدهاند که راهی جز "مقاومت" وجود ندارد. راهی جز راه شهدا در عرصهی اقتصادی و در عرصهی سیاسی و اعتقادی نداریم.
دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بابیان اینکه مردم ما امروز به ناکارآمدی، ضعف و حقارت دیپلماتیک که حتّی بعضاً در مواردی مانند واگذاری بندر چابهار به هندیها و دادن امتیاز پخت غذای قطارها به اتریشیها ما را به دوران پیش از قاجار بازگردانده، «نه» میگویند، گفت: مردم ما به رکود و دروغ و فساد و فیش نجومی و... نه میگویند. این بزرگترین و شاید بتوان گفت تنها نکته مثبت برجام است. این تنها گشایش برجام است، که البتّه روز به روز هم بر عمق آن افزوده میشود.
وی افزود: ناکارآمدی سیاسی و دیپلماتیک امروز دستگاه سیاست خارجی به حدّی رسیده که در قبال توهین وندی شرمن به امّت بزرگ ایران، به وی هدیه میدهند و گویا از او تشکّر هم میکنند! این کار مانند آن است که کسی مغرورانه جلوی جمع سیلی محکمی به تو بزند و تو هم مشتاقانه صورتت را آن طرف کنی و بگویید خیلی ممنون. لطف کردید. یکی هم اینطرف بزنید.
توانا راد با بیان اینکه، این که مسئولان سیاست خارجی ما در مجلس شورای اسلامی سر نمایندگان ملت فریاد بکشند و ترشرویی کنند و در قبال دشمن، لبخند بزنند، مصداق کاملاً عکس اشدّاء علی الکفّار، رحماء بینهم است، ادامه داد: همچنین ناکارآمدی اقتصادی دولت هم بر مردم اثبات شده است. بیش از سه سال از وعده صد روزهی رئیس جمهور محترم میگذرد، امّا نرخ بالای رکود، بیکاری و همچنین افزایش ضریب جینی که موجب بیشترشدن شکاف طبقاتی جامعه شده، مردم را از وعدههای گشایش اقتصادی دولت در پسابرجام ناامید کرده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز مردم ما خواهان عدالت اجتماعی و اقتصادی، مبارزهی جدی با فساد و پیشرفت درونزا هستند، چرا که مدّت زیادی است که توسعهگرایان را آزمودهاند و عمیقاً متوجّه شدهاند که آزموده را آزمودن، خطاست!
آقای ظریفی که علاقه مند به دست دادن به طرف عراقی در جریان مذاکرات صلح جنگ 8 ساله بودند در این مسئله هم انتظاری ازش نیست.
خودش تو خاطراتش گفته