به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پارسا رزم پا در نشست خبری یازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران که قرار است از ۲۱ تا ۲۴ دی ماه ۹۵ در مرکز همایش های برج برگزار شود، گفت: برای جایگزینی بی دندانی در افراد، نیاز به پروتزهای متعارف یا متکی بر ایمپلنت هست.
وی با اشاره به بالا بودن هزینه ایمپلنت، تاکید کرد: برای همه افراد جامعه استفاده از این نوع خدمات دندانی وجود ندارد و در همین جا، نقش بیمه ها برای کمک به درمان بیماران مشخص می شود.
دبیر علمی یازدهمین کنگره علمی سالیانه انجمن دندانپزشکان عمومی ایران، معتقد است که در حدود ۵ تا ۶ میلیون نفر در کشور دچار بی دندانی کامل هستند.
رزم پا با عنوان این مطلب که سلامت انسان مرتبط با نحوه غذا خوردن است، گفت: فرد بی دندان امکان اینکه غذای سالم بخورد، ندارد.
وی با اشاره به اینکه در کشورهای پیشرفته دنیا نیز حداکثر ۱۰ درصد افراد بی دندان می توانند از پروتزهای متکی به ایمپلنت استفاده کنند، افزود: با توجه به بالا بودن هزینه ها، جایگزین های خاص برای این قبیل افراد کاربرد دارد.
رزم پا با تاکید بر اینکه افرادی که دچار پوسیدگی وسیع دندان ها هستند می بایست هر ۶ ماه به دندانپزشک مراجعه نمایند، گفت: افرادی که از ایمپلنت استفاده می کنند، باید تا ۵ سال هر سال برای انجام رادیوگرافی دندان ها اقدام کنند.