به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «روایتِ حضور» صرفا یک جشنوارة دانشجویی نیست. بلکه رویدادی فراگیر است با هدف ایجاد جریان سازی موثری در زمینه روایتهای مختلف از دوران کرونایی کشور که با شبکه سازی گسترده استانی مسئلهی روایت کرونا به دست جوانان را در تمام نقاط کشور نیز گسترش میدهد تا هر دانشجو یک راوی حضور باشد.
امروزه نه تنها ایران، بلکه کل جهان درگیر دو جنگ بزرگ است: یکی جنگ با کرونا و دیگری جنگ میان روایتها از کرونا. جنگ اول در ظاهر مشهود بوده و قابل لمس است، اما پیشگام نبودن و عدم اقدام به موقع در میدان جنگ دوم، اثرات منفی خود را سالها بعد در رویکردها و نگاه نسلهای آینده در این باره نشان خواهد داد. از این رو بسیار مهم است که روایتهایی که از کرونا ماندگار میشود، چه رویکردی داشته و چگونه بازتاب دهنده این دوران مهم در تاریخ باشند.
در این رویداد «حضور» گستردة هر گروهی از مردم که به نحوی برای مقابله با بحران کرونا تلاش کرده و با رویکرد «بیان نحوه مدیریت جهادی کرونا» روایت میشود. حضور فعال، فداکارانه، وسیع، موثر و به هنگام. از طرفی، روزهای سخت کرونایی ناشی از غفلت و سوء مدیریت هر گروهی از مردم نیز به بیانی هنرمندانه و به قلم جسور و خلاقانه دانشجویان روایت خواهد شد.
دبیرخانة جشنواره «روایت حضور» متشکل از دانشجویان دغدغهمند سراسرکشور در کنار ۵۴ داور متخصص، در ۹ رشته کار خود را آغاز نموده و تا ۲۳ آبان مهلت اولیه ارسال آثار دارد.
به برگزیدگان این جشنواره به ترتیب جهار، سه و دو میلیون تومان جایزه نقدی و دهها جایزه غیرنقدی دیگر به شایستگان تقدیر اهدا خواهد شد و دانشجویان مستعد در حوزه روایت به باشگاه مهارت روایت حضور دعوت شده و میتوانند به عضویت رسمی باشگاه دانشجو راویان کل کشور درآیند. ضمنا آثار تولیدی در قالبهای مختلف به چاپ و نشر عمومی میرسد؛ و صاحبان آثار برگزیده جهت به کمال رساندن آثار خود و یا سرمایه گذاری بر روی تولید و ساخت از حمایت دبیرخانه جشنواره بهرهمند خواهند شد.
دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی در تمامی رشتهها میتوانند جهت شرکت در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر، به آدرس @revayathozour در فضای مجازی مراجعه کنند.