به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور صبح امروز در مراسم گرامیداشت هفته بسیج که در ساختمان وزارت کشور برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: بسیج برای نسل ما نسبت به نسل جوان امروزی شناخته شدهتر است.
بسیج فرهنگی سیال، پویا و تاریخی است
وزیر کشور با تأکید بر اینکه بسیج به عنوان یک فرهنگ و جریان سیال و پویای تاریخی و یک نهضت ایفای نقش میکند، تصریح کرد: بسیج جزء باور و بخشی از ایمان و اعتقاد ماست.
وی با بیان اینکه ما موظفیم این فرهنگ و باور را حتما حفظ کنیم، گفت: راه نجات ما همین است؛ در فراز و نشیبهای انقلاب هر جا به مردم تکیه کردیم، موفق بودهایم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه در زمان انقلاب بنده در دانشگاه مشهد درس میخواندم و گروههای چپ، راست و مسلمان و گرایشات سیاسی متفاوت وجود داشت، گفت: همه گروهها سازماندهی شده برای مبارزه فعالیت میکردند و هر کدام سازمان کاری خود را داشتند، بنده عضو گروه مذهبی مجمع احیای تفکرات شیعی به مسئولیت آقای دیالمه بودم، گروهی اندک که تمام تلاشش پیروی از ولایت و امام(ره) بود.
وزیر کشور با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل اینکه ساز و کارهای آن زمان پاسخگوی نیازهای انقلاب نبود اظهار داشت: این خلاء به شدت احساس میشد و امام خمینی (ره) توانست با طرح مسئله بسیج با عنوان بسیج مستضعفین 20 میلیونی بارقه امید را در دل انقلابیون ایجاد کند.
وی با تأکید بر اینکه درست است بسیج در قالب یک تشکیلات و با شناسنامه مشخص عنوان میشود، گفت: در واقع بسیج، همه تودههای مردم هستند که توکلشان به قدرت لایزال الهی است و برای انقلاب و مردم تلاش میکنند از این رو هر کس دارای این ویژگیها باشد بسیجی است و باید تلاش کنیم بسیج در عرصههای مختلف وارد و تقویت شود.
رحمانی فضلی در ادامه به خصوصیات بسیجیان اشاره و اظهار داشت: ایمان، اخلاق مداری، سعه صدر، مجاهدت، ایثار و از خودگذشتگی از ویژگیهای بسیجیان به شمار میرود.
وزیر کشور اضافه کرد: باید به عنوان یک بسیجی شرایط جامعه را در هر مقطعی به خوبی بشناسیم و وظیفهمان را در قبال آن مقتضیات و شرایط به خوبی عمل کنیم.
وی با بیان اینکه نباید در وجود یک بسیجی تنگنظری، بخل و حسد باشد، افزود: بسیجیان باید گشادهرو، با سینه فراخ و با محبت به دنبال جذب دلها و قلبهای مردم باشند و تلاششان برای خدمت به مردم صورت گیرد.
رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود به فشارهایی که دشمنان علیه کشور ما به وجود آوردند، اشاره کرد و یادآور شد: در جنگ 8 ساله تحمیلی و پس از آن در عرصههای اقتصادی، فرهنگی و تهدیدات نظامی فشارهای بسیاری به کشور ما وارد کردند که تحریم نیز از فشارهای اصلی در کنار تهاجم رسانهای به این ملت به شمار میرود.
وی با تأکید بر اینکه تحریم، پروژه غرب و آمریکا برای به زانو درآوردن ایران بود، تصریح کرد: بعد از ناامیدی از تغییر ساختار در ایران پروژه تغییر رفتار را رقم زدند و پس از آن به سمت پروژه مدیریت و کنترل انقلاب گام برداشتند اما دیدند که ساختارهای نظام به قدری مستحکم در اندیشه و باور دینی مردم است که امکان به هم ریختن آن وجود ندارد.
رحمانی فضلی اظهار داشت: از سال 81 که بحث هستهای شروع شده و اکنون که سال 92 است، 11 سال مقابله کردیم، در روزهای اول برای اجازه فعالیت یک سانتریفیوژ با آنها بحث میکردیم اما الان مجوز یافتهایم 19 هزار سانتریفیوژ کار کند.
وزیر کشور اضافه کرد: 6 کشور قدرتمند دنیا در مقابل ایران نشستند و توافقنامهای را امضا کردند، ضد و نقیضهای بعد از موافقتنامه نیز نشاندهنده فشار افکار عمومی بر آنهاست، آیا این افتخار کمی برای ملت ایران به شمار میرود؟
وی با تأکید بر اینکه هدایتهای داهیانه مقام معظم رهبری و مقاومت و استقامت روی اصول و ترسیم راهبردهای مناسب ما را به این نقطه مطلوب رساند که قویترین عامل به شمار میرود، تصریح کرد: مقام معظم رهبری که هیچ لحظهای نهراسیده و مماشات نکردهاند، زمانی که حتی ساعت جنگ به ایران نیز به ما اعلام میشد ایشان تأکید میکردند که آنها هیچ غلطی نمیتوانند بکنند و شما اقدامات لازم را انجام دهید و از هیچ نهراسید؛ کار کردن برای این ملت جزء افتخارات ماست و ما باید قدردان مقام معظم رهبری باشیم.
وزیر کشور با تأکید بر اینکه امروز مهمترین دعوای رژیم صهیونیستی با ما در مسئله علم است، تصریح کرد: آنها اعتراف میکنند باید ملت ایران را کنترل کنیم تا نتوانند به تکنولوژی برتر دست یابند.
رحمانی فضلی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران امروز در منطقه حرف اول را میزند، یادآور شد: مگر آنها نمیخواستند در افغانستان الگوی مطلوب خود را پیاده کنند، پس چه شد؟ در عراق، لبنان، غزه و سوریه چه اقداماتی انجام دادند، در مصر با چه رویکردی وارد شدند. در کجا موفق هستند؟
وی تصریح کرد: اقتضائات شرایط بینالملل نیز ایجاب میکند ما این مسیر طی شده را با قدرت بیشتر طی کنیم.
رحمانی فضلی در ادامه سخنان خود به حضور پرشور مردم در راهپیمایی 13 آبان اشاره کرد و گفت: این حضور مردم پشتوانه تیم مذاکرهکننده ما بود؛ با تیزبینی شرایط را رصد میکنیم و فرصتهایی که به دست آوردهایم ناشی از قدرت اراده ملت ایران است نه خواسته کشورهای دیگر.
وزیر کشور با بیان اینکه آنها هر لحظه که بتوانند دوباره ضربه خواهند زد و این کار را انجام میدهند، یادآور شد: اما ما هوشیارتر از آنها هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اقتصاد کشور اشاره کرد و اظهار داشت: هر شهرستان را باید به یک هسته مقاومت اقتصادی و کارگاه تولید اقتصادی تبدیل کنیم و تلاش کنیم سرمایههای این ملت را در عرصه اقتصاد فعال نماییم.
وزیر کشور در پایان خاطر نشان کرد: بعد از انتخاب استانداران گزارش 3 ماهه را در وزارت کشور را ارائه خواهیم داد.