وزیر امور خارجه در دیدار با وزیر امور خارجه پاکستان گفت: «شاهد طراحی آمریکایی و صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشورهای اسلامی به نفع رژیم صهیونیستی هستیم که زمینهساز گسترش مجدد پدیده شوم تروریسم داعشی در منطقه است».
رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران محدودیتها را به منظور اعتمادسازی و در ازای لغو تحریمها پذیرفته است، اما از سوی دیگر، برخی بخشها از گزارش ۲۲۳۱ شورای امنیت بهطور تحریکآمیز و به شکلی نادرست مطرح شده است.
کاظم غریب آبادی گفت: «برنامه غنی سازی ایران، اهداف نظامی ندارد. درخصوص سطح غنی سازی نیز باید توجه داشت که غنیسازی مادامی که تحت نظارت آژانس باشد و از اهداف صلحآمیز منحرف نشود، محدودیتی طبق معاهده عدم اشاعه ندارد».
نماینده جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ در خصوص ایران (توافق موسوم به برجام) گفت: اسنپ بک ابزاری در دست شما برای تهدید ایران نیست و تهدیدات آمریکا و اروپا با پاسخ متناسب مواجه خواهد شد.
نماینده جمهوری اسلامی ایران در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ در خصوص ایران (توافق موسوم به برجام) گفت: اسنپ بک ابزاری در دست شما برای تهدید ایران نیست و تهدیدات آمریکا و اروپا با پاسخ متناسب مواجه خواهد شد.
نماینده روسیه در سازمان ملل در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ و توافق هستهای ایران اظهار داشت: «شرایط کنونی در پی تصمیم غیرمنطقی و سیاست غلط آمریکا و اعضای اروپایی برجام شکل گرفته است. تهدیدات اروپا و غرب برای استفاده از مکانیزم ماشه، محکوم به شکست خواهد بود.»
نماینده انگلیس در سازمان ملل در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ و توافق هستهای ایران اظهار داشت: «انگلیس، فرانسه و آلمان به دستیابی به راهکاری دیپلماتیک پایبند هستند و به مذاکرات خود با ایران برای رسیدن به راهی سازنده ادامه خواهیم داد.»
نماینده چین در سازمان ملل در نشست شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ و توافق هستهای ایران اظهار داشت: «اتحادیه اروپا، آلمان، فرانسه و انگلیس از اقدامات سازنده ایران استقبال و مذاکرات تازهای با ایران برگزار کردند. سفر دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی به ایران موفقیتآمیز بود.»
«عمار بن جامع» سفیر و نماینده الجزایر در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه ۲۲۳۱ در خصوص ایران (توافق موسوم به برجام): برجام نقش بسیار مهمی در صلح و ثبات منطقه داشت.
معاون سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت برای بررسی برنامه هستهای ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت اظهار داشت: «به باور آمریکا دیپلماسی بهترین راه برای رسیدن به راهکاری درازمدت درباره نگرانی جامعه جهانی نسبت به برنامه هستهای ایران است.»