به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند در آیین نخستین کنگره ۱۱۹ شهید امدادگر دفاع مقدس و جبهه مقاومت جمعیت هلال احمر استان کرمان با عنوان سرو سرخ با گرامیداشت یاد شهدا بیان داشت: شهدای امدادگر مظلوم واقع شده بودند و بنا شد که کنگرهای برای یادواره آنان در راستای عمل به جهاد تبیین برگزار کنیم و شهدا در این مسیر به ما کمک کردند.
او با بیان اینکه امروز با افتخار جمع شدیم که برای موضوعی صحبت کنیم که برای ملت و مسئولان حیاتی است، گفت: شهدا با معیار ایثار و فداکاری، در راه حفظ انقلاب و دین از جان خود گذشتند و این موضوع نقش شهدا و اهمیت برگزاری این کنگره را نشان میدهد.
رييس جمعيت هلال احمر اظهار کرد: کنگره بین المللی شهدا برای گرامیداشت یاد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ شهید کشور در هفته بسیج برگزار میشود.
الگوی موفق مدیریت تجمع
وی سپس با اشاره به اینکه مراسم عظیم اربعین حسینی را بهعنوان الگوی موفق مدیریت تجمع، در مجمع صلیب سرخ جهانی معرفی کردم، افزود: بیش از ۴۰ کشور شرکت و مصوب کردند آموزش عملیات مدیران صلیب سرخ را به هلال احمر ایران بدهند که این افتخار و برگ سبزی است.
او تاکید کرد: جمعیت هلال احمر جمعیت امام حسین علیهالسلام است که امروز ۳ میلیون داوطلب دارد.
وی مهمترین پیام شهدا را انتقال ایثار، تقواپیشگی، فداکاری، حفظ حرمت به نسل آینده دانست و تأکید کرد: کنگره شهدا برای این است تا به نسل جوان بگوییم مدیون چه کسانی هستیم.
او نقش امدادگران در صحنههای مختلف از جمله دفاع مقدس را مهم ارزیابی کرد.
کولیوند تاکید کرد: امدادگران نماد ایثار و فداکاری در میدان نبرد بودند و نقش بانوان در امدادرسانی و دفاع مقدس فراموش نشدنی است و نمونه بارز آن مادران شهدا هستند.
شهدا مرد ميدان بودند
در ادامه نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان نیز طی سخنانی گفت: شهدا در روزهای سخت مرد میدان هستند.
حجت الاسلام حسن علیدادی سلیمانی افزود: آنان جان فشانی میکنند و به زندگی آرام و بدون استرس خود پشت پا میزنند و خود را به عمق حادثه و سختی میبرند لذا به فرموده قرآن کریم، آنان که اهل جهاد هستند با سایر افراد مساوی نیستند.
وی بیان داشت: شهدا میتوانند به صورت تمام و کمان الگوی این نسل و نسلهای آینده باشند.
اهميت حضور امدادگران در جنگ
سپس مدیر موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت کشور نیز گفت: بیش از یکصد اورژانس و بیش از ۱۰ هزار نفر نیروی امدادگر، پزشک، جراح و تکنسین فقط لشکر ثارالله در دفاع مقدس به کار گرفته و حاج قاسم در این لشکر هیچ گاه با کمبود نیروی انسانی متخصص مواجه نبود.
نصرالله فتحیان با تمجید از مجاهدتهای امدادگران افزود: در جبهه مقاومت همواره غوغایی بین پرستاران، امدادگران و پزشکان برای اعزام شدن به این جبهه برقرار بود.
او در ادامه اظهار داشت: حاج قاسم میگفت "جمهوری اسلامی حرم است که اگر این حرم بماند، همه حرمها میمانند" و در این شرایط همه مردم خالصانه برای حضور در جبهههای نبرد سر از پا نمیشناختند.
وی بیان داشت: لشکر ۴۱ ثارالله در ۲۰ عملیات بزرگ و سرنوشت ساز دفاع مقدس شرکت کرد و خط شکنترین سپاه اسلام با ۱۵۰ هزار نفر از جوانان ابتدای انقلاب بود.
فتحیان تاکید کرد: این افراد از آغاز دور شهید حاج قاسم سلیمانی جمع شده بودند و سرمایهای بزرگ را برای استان کرمان جمع کردند؛ از این افراد ۶ هزار و ۵۰۰ نفر به شهادت رسیدند.
افتتاح ۶ پایگاه امدادونجات جادهای در کرمان
همچنین امروز ۶ پایگاه امداد و نجات جادهاى و شعبه جازموریان هلالاحمر در استان کرمان با حضور رئیس جمعیت هلالاحمر، افتتاح شد
رئیس جمعیت هلال احمر، در مراسم افتتاح ۱۱ پایگاه امدادی و پروژه عمرانی این استان که با هزینهای بالغ بر ۴۱۵ میلیارد و ۵۰۰ ملیون ریال به بهره برداری رسیده اند ، گفت: ساختن پایگاه، مراکز امدادی و تاثیرگذار در مدیریت بحران کار بسیار سختی است.
بنا بر این گزارش؛ سالن امام علی (ع) کرمان با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال و زیربنای ۷۰ متر مربع افتتاح شد.
افتتاح پایگاه امداد و نجات فاطمه زهرا (س) در محور ریگان _ ایرانشهر با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۲۱۰۰ متر ؛ افتتاح پایگاه امداد و نجات شهر اسماعیلیه واقع در محور جیرفت- فاریاب، با اعتبار ۲۵ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۱۲۰۰ متر مربع و زیربنای ۸۰ متر مربع از دیگر پروژههایی بود که با حضور رئیس جمعیت هللال احمر به بهرهبرداری رسید.
همچنین در زمینی به مساحت ۱۳۵۰ متر مربع و با اعتبار ۷۵ میلیارد ریال، پایگاه امداد و نجات شهید بخشی در محور رفسنجان _ سرچشمه افتتاح شد.
افتتاح پایگاه امداد و نجات شهدای نوق در محور رفسنجان _ انار _ یزد در زمینی به مساحت ۲۵۰ متر مربع و زیربنای ۱۸۰ متر مربع و ساختمان اداری - امدادی فهرج با اعتبار ۶۲ میلیارد ریال در زمینی به مساحت ۲۸۰۰ متر مربع از دیگر پروژههای افتتاح شده در سفر یک روزه رئیس جمعیت هلال احمر به استان کرمان بود.
افتتاح پایگاه امداد و نجات بردسیر یادمان شهید مصطفی میرمحمدی با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال و با زیربنای ۹۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع به صورت ویدئو کنفرانس و رونمایی از تجهیزات شنوایی سنجی مرکز جامع توانبخشی بم با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال از دیگر برنامههای سفر کولیوند به کرمان بود.
در این سفر، شعبه جدید شهرستان جازموریان نیز در زمینی به مساحت ۱۱۰ متر مربع و زیربنای ۱۱۰ متر مربع از طریق ویدئو کنفرانس راهاندازی شد.
لازم به توضیح است، توانمندسازی جوامع متاثر از خشکسالی با کمک مردم ژاپن با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال و همچنین احداث طبقه اول ساختمان اداری عنبرآباد با اعتبار ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و زیربنای ۱۵۰ متر مربع در زمینی به مساحت ۱۸ هزار و ۱۲۰۰ متر مربع نیز امروز با حضور رئیس جمعیت هلال احمر به بهرهبرداری رسید.
پلیکلینیک تخصصی چشمپزشکی در رفسنجان احداث میشود
رئیس جمعیت هلال احمر کشور همچنین در حاشیه افتتاح پایگاه امداد و نجات جادهای رفسنجان گفت: اجرای طرح مهم حوزه چشمپزشکی در رفسنجان در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد در راستای خدمترسانی به مردم پلیکلینیک تخصصی چشمپزشکی مرحوم شفیعیپور در جوار بیمارستان مرادی ایجاد شود.