به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمدخوانساری، رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در افتتاحیه همایش دادههای عظیم با اشاره به اینکه این پژوهشگاه برنامههای منظمی در زمینه فناوریهای نوین دارد، خاطرنشان کرد: توسعه صنعت فناوری های نوظهور، خدمات و استانداردها، آموزش و پژوهش و ایجاد ادبیاتی مختص پژوهش فناوریهای نوین از جمله این برنامهها است.
وی افزود: پیگیری نسل پنجم شبکههای مخابراتی نیز جزء برنامههایی است که در سال آینده پیگیری خواهد شد.
خوانساری با تأکید بر اینکه اطلاعات و دادهها تا سال 2000 ساختارمند بودند، یادآور شد: از سال 2000 به بعد دادهها ساختار خود را از دست دادند به طوری که حجم زیادی از آنها از طریق رسانههای اجتماعی به صورت صوت و چت ردوبدل شد.
وی ادامه داد: جهان هم اکنون به سمت دادههای بدون ساختار حرکت کرده است که بر همین اساس ایران به عنوان یکی از رد و بدل کنندگان دادههای بدون ساختار باید جایگاه خود را در بازار 25 میلیارد دلاری این حوزه شناسایی کند.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تأکید کرد: 85 درصد دادههای بدون ساختار هم اکنون در اروپا و شمال آمریکا تولید میشود که این امر به دلیل وجود زیرساختها و خدمات ارتباطی مناسب است.
وی یادآور شد: ایران باید همسو با سایر کشورها ذخیره سازی و خدمات دادهها را ایجاد کرده و وظیفه نگهداری از آنها را بومی و این امر تنها از طریق حمایت از شرکتهای دانش بنیان محقق میشود.
امیدوارم یه تغییرات اساسی در این زمینه صورت بگیره...