حسین بلندی، رئیس مرکز تحقیقات ماهوارهای دانشگاه علم و صنعت ایران در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آخرین وضعیت ماهوارههای این دانشگاه خاطرنشان کرد: مراحل ساخت ماهواره «تدبیر» به پایان رسیده و به سازمان فضایی تحویل داده شده است.
وی با تاکید بر اینکه دانشگاهها دخالتی در زمان پرتاب ماهوارهها ندارند، گفت: ماهواره «تدبیر» نسبت به ماهواره «نوید» بهبود ۴ برابری عملکرد داشته و قابلیت تصویربرداری و موقعیتیابی آن بهتر شده است.
بلندی با اشاره به اینکه ماهواره «تدبیر» مجهز به GPS است، یادآور شد: این ماهواره قادر است به صورت همزمان با ۱۶ کاربر عملیات ارسال و دریافت اطلاعات را انجام دهد.
وی همچنین از ساخت ماهواره سنجش از راه دور «ظفر» در دانشگاه علم و صنعت خبر داد و تاکید کرد: عمر مداری این ماهواره نسبت به ماهواره «تدبیر» افزایش داشته و از ۲ ماه به ۱۵سال رسیده است.
رئیس مرکز تحقیقات ماهوارهای دانشگاه علم و صنعت ایران با تاکید بر اینکه ماهواره «ظفر» امکان گرفتن عکسهای ۲۲.۵متری رنگی را دارد، اظهار داشت: ارسال و دریافت اطلاعات همزمان با ۲۵۶ کاربر و دارا بودن محموله ذخیره از دیگر ویژگیهای ماهواره «ظفر» است.
بلندی در خصوص زمان پرتاب این ماهواره نیز تاکید کرد: این ماهواره تا کمتر از یک سال دیگر جهت پرتاب به سازمان فضایی تحویل داده میشود.