به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون حمایت از مخترعان، نخبگان و نوآوران مجلس شورای اسلامی در مراسم رونمایی از «لامپ وایفای» با اشاره به اینکه دنیای امروز، دنیای اینترنت و فضای مجازی است، یادآور شد: در سال های اخیر کودکان کلیه فعالیت ها و سرگرمی های خود را از طریق اینترنت انجام می دهند.
وی افزود: کشور تا هر اندازه که بتواند به تکنولوژی های روز دست پیدا کند، باز هم کم است چرا که دنیا با سرعت زیادی در حال دستیابی به تکنولوژی های مختلف است.
وی با اشاره به اینکه فراکسیون مخترعان تلاش زیادی بر شناسایی و حمایت از استعدادها و منابع انسانی داشته است، یادآور شد: این فراکسیون با تعامل با نهادهای مختلفی مانند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به حمایت از شرکت های دانش بنیان و مخترعان و فناوران این حوزه داشته است.
افتخاری افزود: در روزگاری که کشور زیر فشارهای مختلف بیگانگان قراردارند، همگان باید تلاش کنیم تا با خارج کردن خود از وابستگی های بیگانگان موضوع استفاده از محصولات داخلی را هر چه بیشتر افزایش دهیم.
وی با تأکید بر لزوم استفاده از توان داخلی یادآور شد: شورای عالی فضای مجازی، رسانه ها و نخبگان همه باید دست به دست هم داده و حمایت و استفاده از محصولات داخلی را بیشتر کنند.
عضو فراکسیون مخترعان مجلس توجه به رهنمودهای رهبری را بسیار مهم و ضروری ارزیابی کرد و یادآور شد: دنیای امروز، دنیای جنگ و علم و رسانه است و تنها راه موفقیت در این زمانه آن است که بتوانیم دانش را در اختیار خود بگیریم.
وی تحریم های تحمیلی بر کشور را خلاف قوانین بین المللی عنوان کرد و یادآور شد: برخلاف آنکه کشور در مسائل مختلفی دچار تحریم شده است اما با تمام قوا به قلب علم رفته و جایگاه علمی خود را روز به روز بهبود بخشیده است.
وی با اشاره به تأخیر تدوین برخی قوانین که در جهت حمایت از شرکت های دانش بنیان هستند، اشاره کرد و یادآور شد: قانون ثبت اختراع و علائم تجاری که می بایست سال گذشته اجرا می شد به دستور رئیس جمهور متوقف شد تا با قانون مالکیت فکری به صورت یک جا ارائه شود اما متأسفانه قانون مالکیت فکری به اجرا رسید اما موضوع ثبت اختراع و علائم تجاری برخلاف آنکه به طور کامل تدوین و بررسی شده بود تاکنون معطل مانده است.
وی همچنین با اشاره به قانون دیگری که در مجلس در اجرای آن تأخیر به وجود آمده است، اشاره کرد و یادآور شد: قانون استاندارد کالا نیز از دیگر قوانینی است که در صورت تثبیت می تواند به توسعه و فراگیری قوانین استاندارد کمک شایانی کند چرا که این قانون پس از تصویب می تواند ارزش کالاها را مشخص کرده و از فراگیری کالاهای با کیفیت پایین جلوگیری کند که این امر موجب حمایت از محصولات با کیفیت داخلی می شود.
وی ادامه داد: با توجه به بودجه خوبی که برای معاونت علمی در نظر گرفته شده است امیدواریم بتوانیم تا حمایت های بیشتری از شرکت های دانش بنیان و اختراعات و نوآوری های نخبگان کشوری انجام دهیم.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد «لامپ وایفای» به وب سایت http://www.glowry.net مراجعه کنید.