به گزارش خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»، علي باقري در همايش ساليانه دفتر تحكيم وحدت در دانشگاه الزهرا با اشاره به اينكه با شعار تشنجزدايي خود را دچار انفعال كرديم، گفت: يكي از رويارويي هاي غرب با كشورمان در عرصه علمي است كه مقاومت نظام با اينها يك مقاومت موثر بوده و دريچه جديدي به روي ملت گشوده است.
معاون شوراي عالي امنيت ملي كشور با اشاره به سير پرونده هسته اي كشورمان گفت: در دوره اي دچار يك عقب نشيني آشكار شديم و بعيد است كه كسي آن را تاييد نكند؛ در آن دوره از سرمايه هاي علمي نظام غفلت كرديم كه همان غفلت تا انتهاي مسير ما را مشخص كرد.
وي افزود: در آن مقطع بر اساس شعار داده شده و گفتمان رايج كه «تشنج زدايي» بود عمل كرديم و با اين شعار، خود گناه نكرده را پذيرفتيم و دچار يك حركت انفعالي در مقابل گرگ هايي كه مي خواستند نظام و انقلاب ما را از بين ببرند، شديم.
باقري تصريح كرد: به اين ترتيب طرف مقابل كه هوشمند بود، با ايجاد تشنج، ما را بين دو انتخاب درگيري و تنش زدايي مخير كرد كه چون گفتمان ما تنش زدايي بود، راه دوم را انتخاب كرديم.
معاون شوراي عالي امنيت ملي كشور با بيان خاطراتي از يوشگا فيشر، وزير امور خارجه وقت آلمان كه چندي پيش به چاپ رسيد، گفت: فيشر از سفر خود به تهران اين گونه ياد كرده است كه من و دو وزير ديگر به تهران آمديم و بحث تعليق را مطرح كرديم و گفتيم بايد موضوع هسته اي ايران تعليق شود؛ طرف مقابل ابتدا مقاومت كرد و ما هم گفتيم پس اگر اين طور است ما هم به كشورمان بر مي گرديم، اما طرف ايراني گفت شما بايد به ديدار رئيس جمهور ايران برويد كه ما قبول نكرديم؛ با اين تاكتيك طرف مقابل دچار انفعال شد و پذيرفت كه بحث در مورد تعليق جدي است.
وي افزود: چون شعار تشنج زدايي داده بوديم به شوراي امنيت نرفتيم و تعليق كرديم كه اين مسئله هزينه اي معادل دخالت بيگانه در حاكميت كشورمان داشت؛ ما با وجود سرمايه هاي هنگفت علمي دچار انحراف شديم و در مسير دشمن حركت كرديم.
باقري با تاكيد بر درك توانمندي هاي ملت ايران در مقطع كنوني گفت: اكنون با وجود فشارهاي زيادي كه بر كشورمان تحميل مي شود، اما نه تنها طرح هاي خود را توقف نكرده ايم، بلكه همواره دستاوردهاي جديدي را به ظهور مي رسانيم كه اين نشان از شناخت توانمندي هاي ملت دارد.
معاون شوراي عالي امنيت ملي كشور با اشاره به ديدار رومانو پرودي با جليلي، دبير شوراي عالي امنيت ملي گفت: پرودي عنوان كرده بود كه در سه مقطع قبل و بعد از انقلاب و بعد از كناره گيري از پست حقوقي خود به ايران آمده ام؛ وقتي دقت مي كنم، در طول اين 30 سال بيشترين فشارها را تجربه كرده ايد و نظام غرب مي خواهد شما را از پيشرفت بازدارد، اما براساس معيارهاي اقتصادي شما نه تنها تضعيف نشده ايد، بلكه پيشرفت هاي چشمگيري هم داشته ايد.
وي ادامه داد: اگر ما براساس تفكر امام (ره) و همچنين توانمندي هاي ذاتي و ديني مان حركت كنيم، مي توانيم به قله هاي پيشرفت برسيم.
باقري گفت: يكي از ترفندهاي دشمن براي اينكه جريان تحولات منطقه و بيداري اسلامي و ديني مردم را تحت تاثير قرار دهد، در همين نكته است كه دولت هاي غربي نمي خواهند الگوي ايراني-اسلامي «موفقيت بر مبناي مقاومت» براي ديگران الگو شود.
معاون شوراي عالي امنيت ملي كشور در پاسخ به سوال خبرنگار «خبرگزاري دانشجو»، مبني بر اينكه آيا طرح روسيه در مقابل بحث هسته ايران مشخص شده و جواب ايران به اين طرح چه بوده است، گفت: ايران در قضيه هسته اي يك راهبرد مشخص و روشن دارد و هر طرح و ابتكاري كه در چارچوب راهبرد هسته اي ما باشد به همان اندازه از نظر نظام مقبول است و مورد پيگيري قرار مي گيرد.